English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Egygólos vereség az oroszok ellen
Egygólos vereség az oroszok ellen
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 64. Judas* 2006. Június 30. 10:12 
zwack barátom!
Ma is várlak egy sörre és egy elbeszélgetésre. Remélem ma meg is jelensz. :)))
Tudod. Szemtől-szembe mondjad.
 63. Judas* 2006. Június 29. 22:13 
Köszönöm szépen Józsi! Azt hiszem te vágod mire akartam kilyukadni. Mindenestre most értem haza kedves zwack! Hiányoltam a jelenléted...

ui: Azok voltak az igazán szép idők!!!
hajrá Sopron!
 62. Pöcsi 2006. Június 29. 22:10 
Nem kellene a feszültseget fokozni egy focista a palyan produkaljon legyen HÖS es a maganeletben vislkedjen EMBERHEZ,SPORTOLHOZ meltoan!
 61. Nagy József 2006. Június 29. 21:49 
Nincs focista barátom,de ott voltam az SLC első hazai NBI-es meccsén, ahol Borsos egy szabadrúgásvariáció után hálóba vágta alabdát, majd Decsa 1-el megtoldotta, aztán volt olyan hazai meccs. amikor a Fradi elleni itthoni vereség után is megkapta csapat a győzelmi prémiumot, mert olyan focit produkált és akkor a régi pályán több mint 10ezer ember éltette a csapatot, ja hogy közben a kiesés ellen harcoltunk? Nem ez volt a fontos!!Ha értitek?! Judas nem szorul védelemre, de kedves Zwack és morpheus, nem feltétlenül a soproni foci ellensége, aki a játékkal szembeni alázatot hiányolja!! Enélkül senkiből nem lesz nagy játékos!!Gege pályafutását 10 éves kora óta ismerem, mindig kiemelkedett a korosztályából, a tehetségét én nem vitatom, de vannak dolgok amiket ha nem tanul meg, örök ígéret marad!Érte és nem ellene szólnak a figyelmeztetések és éppen azért mert "mocorog" benne valami!Ki nem sz*rná le, ha falábú volna???!!
 60. Gabem 2006. Június 29. 18:48 
Mert a Zwack finom!

Nem értem miért vettétek Gegét enniyre a honaljatok alá ??Nem szidva volt csak a mi szemszögünkböl vázoltuk a tényeket.

Judas én is megyek és iszunk :)
 59. Judas* 2006. Június 29. 18:07 
Hát kezd ez az ügy egy kicsit érdekessé válni. :)
Hát azt hiszem valahogy nagyon beletalálhattam, ha ilyen indulatokat és gondolotokat vállt ki egyesekből. :) Ha egy kicsit utánna olvasnátok akkor kiderülne, hogy én nem szidtam a ti hős Gegéteket, hanem azt vontam kétségbe, hogy megüti e az NB1 szintjét vagy sem. A Dáridózót is csak említettem, de ugyan így lehetne sorolni a játékosaink nevét mert szinte mindegyiküknél "ülne" a sztori. Nem veszitek észre, hogy a nagy bevédésetek közben ti magatok ismertek el olyan dolgokat mint amikkel engem vádoltok. :)) Azt is írtam, hogy én is szeretném ha mint soproni játékos a játéktudásával is felnőne a feladathoz és büszkesége lenne a városunknak. Bízom benne ez az idő is eljön majd egyszer... Amúgy meg kedves ismeretlen barátaim akik ily keményen bekóstoltatok, ha már ilyen jólértesültek vagytok gyertek és keressetek meg. Nekem nincs mitől és kitől tartanom, mert eddíg is felvállaltam a véleményem és ezekután is így teszek. Várlak benneteket egy beszélgetésre és beszéljük meg a dolgokat ahogy illik, szemtől szembe.

zwack!
Hát tudod veled komolyabban is elbeszélgetnék. :)Remélem még ma este megtalálsz. Mivel olyan jólinformált vagy így azt is tudod meddíg vagyok ott. Hogy biztosítsalak még ráhúzok egy extra 30 percet, nehogy elkéss. :)))
 58. Zwack 2006. Június 29. 17:54 
Te Gabem!!Mit fenyegetőzöl itt!Mondtam én rád egy rossz szót is ki vagy te itt hogy fenyegetőzz itt!!Nem tudom mire fel irogattok ti ide!Egy soproni szinte saját nevelésű játékost fikáztok ahelyett,hogy legalább a soproniakért állnátok ki!!Nem értem ti milyen szemmel néztiek ezt az egészet,az biztos el vagytok tévedve de nagyon!!!!!
 57. Gabem 2006. Június 29. 17:39 
:-)))
 56. morpheus 2006. Június 29. 17:34 
Hihetetlen bmeg hogy itt fikáztok egy olyan embert akinek legalább valami kötődése van a városhoz!!És hidd el hogy mindent megtesz ezért a klubért ha ezt nem hiszed akkor ott vannak a teljesítményei amiket akkor nyújtott a juniorba amikor helyette ilyen alibi focisták játszottak a csapatba mint a Cotan és még sorolhatnám az olyan játékosokat akik nem hogy a várost még az országot sem ismerik sőt gyűlölik!!Úgyhogy szerintem gondolkozz el hogy kit fikáztál aztán utánna írj!!Ja és azt nem értem hogy amikor a Cotan meg a Cigan full részegen ott ült colossoba akkor őket miért nem fikáztad???? ÉRTHETETLEN!!!
 55. Gabem 2006. Június 29. 17:29 
Buzigyerek vállad fel a neved és utána ugass itt!!
Elég nagy a pofád ,csak nehogy nyáron jégre lépj!!!Nyaljátok Gege seggét,közbe semmit nem tudott hozzátenni eddig a csapathoz!!
Juniorbol nem szabad kiindulni,hogy ott jo játékos!!

Zwack-katt!!Kicsi város ez a Sopron........
 54. Zwack 2006. Június 29. 17:26 
Te hallod mit és-ezel itt,beteg vagy?!!Kíváncsi leszek arra az elbeszélgetésre és,hogy miért kell ilyeneket feltételezni nem tudom.Jó ez neked vagy féltékeny vagy?Vagy mi a faszom miért nem törődsz a saját dolgoddal!!Kíváncsi vagyok rúgtál-e már labdába te eke!!!Ja és inkább arra figyelj,hogy ki ne hüljön a pizza meg a gyros te okos!!!!!
 53. Judas* 2006. Június 29. 16:57 
Ja és bocs, hogy csak itt ugatok. És és és...
 52. Judas* 2006. Június 29. 16:57 
Nem baj ha nem emlékszik. :) Nyugodtan el is fogok vele beszélgetni, és és és és majd megmondom neki és és hidd el úgy lesz! És különben is és és és... És akkor mi lesz? Csá!
 51. zwack 2006. Június 29. 12:33 
CSá!Én annyit szeretnék mondani hogy nemtudom maga az érintett se emléxik dáridóban hányásra amugy meg úgy gondolom nyugidtan beszélgess el vele négyszemközt és megtudid hogy nagy az arca vagy nem és és nyugodtam mondd a szemébe amir gondolsz és ne itt ugas.,.....
 50. Judas* 2006. Június 28. 21:59 
Hát barátom, nem győztél meg. Sőt!!! Tudod én ott voltam az MTK meccsen amikor először kezdő volt. Mit mondjak... Nulla! Hogy mit mond egy edző és milyen osztályzatot kap az egy dolog. Mindenki tudja, hogy ki mondta, miért mondta és kik osztályoznak. Amúgy én sem szaroztam le, csak annyit mondok, hogy nem NB1-be való jelen pillanatban. Ez pedig nem leszarozás. Bár ha így gondolod, tőlem... :))))) Dáridózó? Ne viccelj! Akit úgy visznek ki okádni az nekem ne magyarázza meg, hogy rossz volt az ásványvíz. De az sem érdekelne, ha nem lenne akkora arca mint a telihold!!!! De most is kérdezlek, mit is rakott le az asztalra? Mit köszönhetünk neki? Hány gólt rúgott az élvonalban? Na ezekre várnám a válaszod. Nekem is van, volt és valószínű, hogy lesz is futballista barátom vagy haverom. Én is elfogult vagyok velük szemben. De hát azt hiszem van is mire. Pl. Tóth Misi, Csiszár Ákos, Bagoly Gabi, Vincze Gabi, Szabados Józsi, Borsos Pisti, Milchram Peti. Hát ugye nem kell megmagyarázni, hogy ők mit tettek a soproni labdarúgásért?! Majd ha a ti Gegétek csak a felét nyújtja mint ők akkor azt mondom, hogy valamit letett az asztalra. Na és persze újra azt írom, vegyen vissza az arcából!!! Mert ez a legnagyobb baj vele. Ezt pedig főleg nektek köszönheti... Félre ne értsen senki. Én is nagyon szeretném ha valóban vezéregyénisége lenne a soproni csapatnak, mivel soproni a srác. De attól még sajnos messze van. Részemről a Gege téma lezárva.

Hajrá Sopron!
 49. mofer 2006. Június 28. 21:54 
Lenne 1 hozzáfűzni valóm a Dáridózos fikázásikhoz.Április közepén volt "szerencsém" együtt bulizni Aldo Dolcettivel egy pesti szórkozóhelyen(Morison's).Halnali 3-kor még ott volt és nem épp ásványvizzel a kezében.Másanp természetesen meccset játszott a Kispest.Ezt bizonyos Aldo Dolcettit ma Magyarországon egy elismert jó edzőnek tartja számon a szakma...
Egy fiatal srác szerintem még jó,h jár bulizni.Viszont akkor lesz belőle vki ha mindezek után a pályán teljesít.Ehhez viszont lehetőség kell.Messzemenő következtetéseket viszont az alapozás elején lévő edzőmeccsből nem célszerű levonni...
 48. Joco_cbs 2006. Június 28. 21:25 
Crouch
a haverod a gege egy nagy fostalicska és nem nb-1-be való majd ha elmegy pl a vasútba többi társával együtt csontos -flesch-legoza-lázár és hasonló álltalatok hatalmas tehetségnek ki kiáltott soproni fiatal!Feljutatja a vasútat majd végig versenybe van az nb-1be jutásért!MInd az álltalatok istenitet mtk utánpotlás akik ezt megcsinálták és ezzel verekedték be magukat a nagycsapathoz!Majd akkor letett Gege és a többi cimborád valamit az asztalra!ADDIG Meg egy fostalicsak ráadásul lassú is mind a csiga aztán lehet istenítteni őket nem NB-1 es futballisták !!!
 47. Crouch 2006. Június 28. 19:08 
Hát Judas ha a tavaszi szezon végét nézed amikor elkezdett játszani mtk meccs után ha csak az osztályzatoktt nézed meg az edzői nyilatkozatokat akkro azért nem szarozták le ennyire mint te én úgyérzem.meg tudod mi a másik itt sírtok hogy román meg nem soproni meg minden és akkor lenne 1 srác tehetséges helyi fiatal játszhatna volt 1 roszabb meccse 1ből ugatjátok meg úgy irogattátok a dáridót mintha ittott lett volna minden héten aztán épp ezért lett lebaszva/felelősságre vonva güssingbe mert ti ide beirogattok mintha más sopron játékos nem lett volna meg nem is jár meg nem is fog oda járni ennyi...
 46. Gabem 2006. Június 28. 15:04 
Te vagy a vicc 4 c vel!!

Más hallani meg látni doglokat,a meccs iszonyat ratyi volt,C nélkül!
 45. Judas* 2006. Június 28. 14:58 
:)
Légyszives T. crouch írd már le ide, hogy eddíg a barátod mit tett le az asztalra. kiváncsian várjuk... De ha lehet, 4 c-vel, jó? :))
 44. Crouch 2006. Június 28. 10:32 
jah és demmer! te tudod kinek van seggnyalója meg kinek nincs,mert ha neki van te meg csak irigy lehetsz rá mert ahhoz hogy valaki nyaljon valamit le kell tenni az asztalra.de amugy arra kiváncsi lennék hogy honnan veszed hogy seggnyalói lehet csak tetszett neki a tavalyi játéka esetleg vagy valami erre is gondolj na mind1 ez is vicc 4 c vel
 43. Crouch 2006. Június 28. 10:28 
Buckó! TE tuti óriási "hozzáértő" vagy vagyis inkább vicc mert most volt lehet 1 szar edzőmeccse de amugy úgy halottam nem is volt olyan szar és akkor itt ugatjátok egyyből a többi okossal de amikor előző szezon végén meg játszot az edzők szerint se rosszul akkor meg jó helye van meg stb... a dáridóhoz meg annyit ha lehet neki menni szünetbemn vagy valamikr akkor had menjen már el bulizni egyet nehogy már ez legyen a baj és ezt sajnáld tőle na mind1 vicc 4 c-vel
 42. Pöcsi 2006. Június 26. 23:00 
Az ötödik kepen GG lathato?Ki van mellette?
 41. Judas* 2006. Június 26. 21:57 
Peti!
Ezerötszáz soproni szurker kisérte el csapatát a határ közeli kis osztrák faluba... Teljesen le vagy maradva mindenről. Már ideje, hogy hazatalálj abból a koszos faluból... :))))))))))))))
 40. kárpátia 2006. Június 26. 21:33 
Ezzel a csapattal még ott sem fogunk végezni jövőre mint az idén.Innen csak mentek el játékosok de értelmes igazolás nincs a láthatáron. Így kár volt az intertotóban indulni mert csak leégés lesz a vége.
 39. Peti 2006. Június 26. 20:36 
Hány soproni volt kinnt?
 38. Buckó 2006. Június 26. 16:54 
Judas*-nak igaza van,Gege is csak a dáridozóba erős,sajna van egy pár ilyen emberke!Annyian akrták,hogy ott legyen az első csapatba és mikor odakerült nem lehetne azt mondani,hogy valamit is letett volna az asztalra,de erre meg azt irom,hogy elöbb fejlödjön aztán mehet az első csapatba játszani,fiatal még,felesleges ő még a "nagyok" közé egy-két csapattársával együtt
 37. legea 2006. Június 26. 14:20 
igazad van.sifternek sem.
ja meg feczesinnek sem.
többet vártam tőle de harmat gyenge
így már értem miért nem kedvelték újpesten
 36. M. 2006. Június 26. 11:44 
Sifternek sem...
 35. legea 2006. Június 26. 10:47 
se gegének se cigannak nincs helye a csapatban.szégyen számukra nézve hogy egy hátvéd(Bagoly Gabi)több gólt lő egyedül mint ők ketten.
nagy kaki lesz itt ha nem jön a beígért erősítés.amivel állitólag az első 3 helyen végzünk.
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. március 6., szombat
Leonóra
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470