English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Csata a bajnokaspiránssal
Csata a bajnokaspiránssal
- A héten úgy dolgoztunk és készültünk, hogy taktikus játékkal eredményesek legyünk és legyőzzük a vendég debrecenieket. Remélhetőleg a jó időben sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre, és a lefújáskor győzelemnek örülhetnek a hazai drukkerek. Az a csapat, amely játékban nagyot hibázik aktuális ellenfelünk ellen, vereségre ítéltetik, hiszen a liga egyik legjobb együtteséről van szó, remek játékos-kerettel rendelkezik a Loki. Igaz, túlzottan sok variációt nem
játszanak, de azt a keveset nagyon jól művelik. Nem hiszem, hogy azonnal nekünk esnek majd a győzelem mihamarabbi kiharcolásának érdekében, ez idegenben nem is annyira szokásuk, ám mi sem eshetünk abba a hibába, hogy túlzottan kitámadunk. Önveszélyes játék lenne ugyanis a gyors embereiknek területet hagyni az ellentámadásokhoz.

Csapatunk várhatóan a következő összeállításban lép pályára:
Rabóczki - Ibric, Bagoly, Costisor, Munteanu - Demjén, Csontos, Horváth A., Cotan - Ivancsics, Cigan.

Úgy tűnik, a válogatottnál is számításba vett Rabóczki Balázs meggyógyult és kapuba állhat. Nem lehet azonban ott a védelemben Luigi Sartor, aki újból megsérült, és Olaszországban kezelteti magát. Feczesin Róbert és Sira István egyelőre különmunkát végeznek, a szakvezetés még nem számíthat rájuk, ám hosszú kihagyás után ott lehet az együttesben Alex Costisor.

(VG)
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 29. zeta 2006. Május 16. 11:17 
Beethoven!

Signori a Fradi elleni jubileumi meccsen búcsúzik, visszavonul.
 28. acidburn 2006. Május 15. 12:19 
Hála istennek megint üzemel az oldal. Már kezdtem aggódni.
 27. anarchyfan 2006. Május 13. 23:50 
Mármint nem arattunk, hanem avattunk:D:D:D
 26. anarchyfan 2006. Május 13. 23:50 
Nem értek néhány embert. Pl nem értem, h miért pont a Csontival volt gond a mai meccsen. Sztem jól játszott, pontosabban is mint a Gege és kevésbé látszott rajta h kapkodna. És persze ne felejtsük el h Legoza Laci személyében újoncot arattunk!!! ;)
 25. HPB 2006. Május 13. 23:36 
Szerintem Csontos is jól mozgott, sőt talán jobban mint Gege... Jól szerzet labdákat és jól is játszotta meg. A 2. gólt és akkor kaptuk miután lejött Csonti és üresen maradt a helye...
 24. acidburn 2006. Május 13. 23:17 
Világos, hogy néha fikázunk valakit mert elrontja a helyzetet. De itt másról van szó. Olyan faszkalapok ülnek mindig körülöttem akitöl mást nem hallok csak ezt. Végig az egész kurva meccsen. Hiába szólsz neki, nem érdekli vagy még engem néz hülyének. Az azért viszont jó lenne, ha azok akik a Hajrá Sopron-t nem bírják kimondani elhúznának a picsába.
 23. márk 2006. Május 13. 23:07 
placi90-nek és a többieknek azért hadd üzenjek annyit, hogy ha mindenki aki néha-néha szidja a csapatot hazamenne és többet nem járna mérkőzésre, akkor lenne 2-300 néző, és a csapat a megye 2-ben játszana. Biztos, hogy ezt akarjátok? Tisztelt szurkológyalázó szurkolók! Nyugaton azért van futball, mert ott a csapat van a nézőkért, és nem fordítva. Aki azt akarja, hogy a néző/szurkoló legyen a csapatért (bármilyen szar is legyen az), az tanulmányozza tovább a piacgazdaságot, vagy vegyen időgépet, és utazzon vissza kb 40 évet az időben. Mindenki szurkoljon úgy, ahogy akar. Aki nem akar ne szurkoljon. A jegyéért mindenki azt mondd és csinál, amit akar, csak mások jogait nem korlátozhatja.
 22. placi90 2006. Május 13. 22:53 
Hát szégyen gyalázat, amit ma néhány szurkoló megengedett magának.
Anyázzák a soproni játékosokat!!!
EZ VICC!!!
Előtte meg el nem hagyná a szájukat hogy Hajrá Sopron!! Csak mondják a magukét, mintha értenének valamit a focihoz. Vicc komolyan mondom!!! Ezért nem kell kijönni!!! Maradjon az ilyen otthon!!!
 21. jani_91 2006. Május 13. 22:41 
van egy olyan érzésem, h vízer úr, megköszöni a munkáját Vass Lászlónak, és a tisztelt technikai vezetőnek, a csapattal kéne foglalkozni, nem a nézőkkel, mert ezzel a csapattal, nem keveset kell foglalkozni :) szép magyaros voltam, Gege jó volt, hajtott, de a sopron-ban, talán a gege volt kimagasló, más nemigen!
 20. Bálna 2006. Május 13. 22:34 
Hello Mindenki!
Hát msot megkaptuk! Jól láthatóan a mutatott játéknak illetve csapatnak semmi köze nem volt a mai naphoz, és ez nagyon gusztustalan. Megkaptuk amire sokan vágytak és fiatal semmi játékosokkal megtüzdelt csapatunk szarra sem ment a rutinos rókákkal. Igaza volt annak aki azt mondta, h örüljünk, hogy a debrecen nem fogott ki jobb napot, mert öt-hat alatt nem úsztuk volna meg. A lászló miért nem kezdett és megint mi a fasznak hátrányban az utolsó percben csatár helyett védőt behozni! Kijelentem, h rohadt bunda volt az egész. Tovább az egyetlen épkézláb labdaszerzőt (Silvestri) mi a fenéért kellett lecserélni (más ha sérült, de nem úgy nézett ki). A Csontos gyerekről első ránézésre is sok neki az első osztály, de talán még az ifi is. Gege jól mozgott, Csapó Karcsi játszott hasonló alázattal és iramban. Sokra vitte, hasonló pályafutást Gegének is. Szóval ez a nagy kalap szar volt. Nekem mindegy, h román vagy magyar, soproni vagy kapuvári! Leszarom! De azalatt a 90 perc alatt szakadjon meg a csapatért,mmagáért és az eredményes fociért! Lehet, h sokat kérek?!
 19. nike 2006. Május 13. 22:11 
Na szoval !!!!
Gyenge volt a támadojáték az biztos, az is igaz hogy ezt a mecsset nyerni kellett volna de azért ne a debrecen ellen akarjunk nyerni!!!!
Az a legnagyobb bajom ,hogy a régi Sopronnál arrol kellett beszélni bárki is jön sopronba annak nem lesz könnyü dolga mert a sopron hazai pályán bárkit megverhet!!!!!
Most sajnos ott tartunk bárkitöl kikaphatunk!!!!
Ja a Gege jól játszott!!!
UI:Köszönöm Gábor ,hogy visszatapsoltál a levonulás elött !!!!
Mert én akármilyen hihetetlen is megtapsoltam a Gábort !!!!!!(és a csapatot mert el kell fogadnunk ennyire képes ez a csapat)
Bizom a szebb jövöbe !!!!
HAJRÁ SOPRON!!!!!
 18. boby 2006. Május 13. 21:52 
Vass te is mehetsz haza!!!!! A TEKNIKAI VEZETŐNEK ÜZENEM HOGY KÖCSÖG A KxxxxAxxya!!!!!!!!!NEM A SZURKOLÓK!!!!!
 17. zoo70 2006. Május 13. 21:48 
Nagy ritkán sikerül kijutnom meccsre,ma kint voltam...A mutatott játéknál csak az idő volt rosszabb.A védelem katasztrófa,a támadó játék a megyei szintet se éri el.Há mi van itt???Ha a Debrecen jobb napot fog ki,nagy lebőgés lett volna!A szurkolokról/nézőkröl/csak annyit,hogyha nincs tűz a csapatban,bennük hogyan legyen?
 16. Dewmist 2006. Május 13. 21:44 
A mai meccs megint egy kalap szar volt, sajnos! Nincs csatárunk, az összjátékunk minősíthetelen, mivel nincsen, taktikai variációk 0. Nem is lehetett más az erdmény! A középpályás sorunkról megint csak nem írhatok, mert értékelhetetlen! Horváth Andrisnak egyetlen használható átadása nem volt az egész találkozón! Cigannak üzenném, feleslegesen megy ki Amszterdamba, legfeljebb labdaszedőnek kell oda... a tartalékokhoz! Siralmas a teljesítménye. Nem is írok többet, teljesen hiábavaló. Ritka szarok vagyunk. acidburn! Ne csodálkozz, hogy ilyen produkciónál senki nem szurkol, örüljenek, ha senki sem követeli vissza a belépőjegye árát! Joggal tehetné!
 15. márk 2006. Május 13. 21:36 
Hát kedves vezetők! A mai mérkőzésen két gyenge csapattól egy gyenge meccset láthattunk. A meccs videófelvételét a szívszanatóriumba kell vinni, és a szívbetegeknek mutogatni. Ettől biztosan megnyugszanak, és talán alszanak is egy jót közben. Többször mondtam már, hogy magyar edzőt NE! Vass ma bebizonyította, hogy igazam van. 90. percben védőt becserélni 0-2-nél itthon. Ez jellemzi az egész bandát. Remélem nyári felkészülés elején új edző(AKI NEM MAGYAR) és egy-két húzónév jön ide, akik mellé be lehet építeni a fiatal magyarokat. Úgy érzem magam, mint akit átvertek a pénztárnál. Ezért a játékosoknak kéne fizetniük, hogy egyáltalán megnézzék őket. (mindkét csapatról beszélek) Ha ezek utána dvsc lesz a bajnok, akkor az a magyar foci szégyene. Bocs a "tömörségemért"!
 14. acidburn 2006. Május 13. 21:11 
Haza értem. Összevissza esik az esö. :-(

Sajnos ez nem jött össze. Annyira nem voltunk rosszak de a támadó játékunk még mindig nem ér szart se.

Ezenkivül a szurolókat (inkább talán nézöket) kritizálnám, hogy vagy kussban vannak vagy fikázzák a csapatot.
Ott ültem a nyugatin és pár kis gyereken kivül csak az én hangomat hallottam. A bérletes helyeket legközelebb kenjétek meccs elött be szarral vagy valami hasonlóval. Még a HAJRÁ SOPRONNÁL is fogják a szájukat de fújják a cigaretta füstöt az arcomba. Borzalom tényleg. :-(
 13. C.C 2006. Május 13. 19:40 
sziasztok.melyik frekvencian talalhato a petofi radio?kossz
 12. Antilop 2006. Május 13. 18:27 
Mindenki a Káposztás utcában!!!És kiabálja hogy Hajrá-Sopron teljes torokból!!!
 11. Antilop 2006. Május 13. 13:15 
Massaro nyilatkozata nagyon tanúlságos.............
 10. Antilop 2006. Május 13. 13:10 
Ha Rabó a vacsora miatt kihagyja a mecset viszaesik a szememben.Ez az ö csapata és itt kell bizonyitani.
 9. Antilop 2006. Május 13. 13:08 
Nem kell beszarni simán fogunk nyerni.Ez tutti info.:D
 8. készfész 2006. Május 13. 12:47 
Rabó lehet nem véd mert a volt klubja bajnok lett és meghivták egy vacsorára ami ma lezs ha jól tudom
 7. Dewmist 2006. Május 13. 12:34 
Meccsmérleg: 2004–2005 0–3
2003–2004 2–3
2003–2004 1–3
2002–2003 1–2
2001–2002 1–1

Háááát, ahogy ezeket az erdményeket nézem, nem sok esélyünk van ma sem. Ráadásul én azt mondom, inkább a Dvsc legyen bajnok, mint az Újpest... bár ezért "A" le fogja harapni a fejemet! :-)
 6. nyusz 2006. Május 13. 08:27 
hát, én úgy tudom ,hogy Signori szép csöndben hazautazott.... És nem jön már vissza..
 5. dev75 2006. Május 13. 06:20 
Hát....! Nagy meglepi lenne számomra ha győzne a csapat! Hajrá Sopron!
 4. Uefa licenc 2006. Május 12. 23:09 
Sziasztok!De mivan BISSAI-al szerintem ő is megérdemelné hogy kipróbálják egyszer.Főlegy most hazai közönség előtt!!!
 3. beppepapa 2006. Május 12. 22:58 
Signori sztem már nem fog idén játszani, de azért remélem igen. Silvestrit az nb1.hu-n a kezdőbe írták, itt nem. Mindenhol mást irnak szinte...Mellesleg vmeik edzésen a héten 16 mezőnyjátékos volt jelen, abból 6-7-8 szokott kezdő lenni. De pl. Rabó is csak nézőként volt ott, pedig holnap védeni fog. Bár reméljük nem kell majd neki sokat...Tuti jó idő lesz holnap, mki aki teheti jöjjön ki, bár ez itt hiába van sztem hangoztatva mer aki a hozzászólásokat olvassa és ír is be, az már arra is veszi a fáradtságot h kimenjen a meccsre:) Hajrá SOPRON!!!!!!!!!
 2. beethoven 2006. Május 12. 22:09 
...és Signorival?....
 1. Dewmist 2006. Május 12. 21:40 
...és mi van Silvestrivel? Ő is sérült? ... az előzmények ismeretében csak halkan kérdezem meg...:-)
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. március 6., szombat
Leonóra
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470