English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Váltás a szakvezetői poszton
Váltás a szakvezetői poszton
A kínos kupakudarcot követően világossá vált, hogy azzal, hogy a soproni együttes nem tudja tavalyi kupagyőzelmét megismételni, idei egyik legfontosabb céljáról, a nemzetközi kupaszereplés jogáról kell lemondania a korábban komoly terveket szövögető, és erre áldozni is kész többségi tulajdonosnak. Emellett pedig már nem mehetett el szó nélkül az üzletember.
Vízer László Máriusz, aki egészen vasárnapig négy edzőt ültetetett le csapata kispadjára, majd állított is fel onnan különböző okok miatt, a szombati, sokkal inkább a pálya rossz állapotának, sem mint a soproniak rossz játékának köszönhető vereséget követően, ahogy előzetesen már sejteni lehetett, újabb váltásra határozta el magát. A soproni csapat mindezt vasárnap este hivatalos sajtókommünikében tudatta a közvéleménnyel:

"A REAC elleni hazai vereség után - mely tavaszi hazai veretlenségünk elvesztése is volt egyben - az FC Sopron többségi tulajdonosa, Vízer Máriusz Úr a szakvezetői poszton a továbbiakban nem számít Dario Bonetti munkájára, helyét Vass László eddigi másodedző veszi át. A váltás lehetősége már a kupakudarc után felmerült, hiszen az olasz szakember februári szerződéskötésekor a kupadöntő elsődleges célként lett meghatározva, ennek tudatában zajlott a felkészülés. A klub vezetése a továbbiakban abban érdekelt, hogy a bajnokság hátralévő részében a következő szezontól kialakítandó szakmai koncepció mentén történjen a csapat építése."
 
A történet egy egyszerű edzőváltásnál azért lehet kacifántosabb, mert Vass László nem rendelkezik a szabályok által az irányításhoz előírt pro-licenszes végzettséggel, így lehetséges, hogy sokat sejtető lehet a vezetők nyilatkozatban való azon megfogalmazása, miszerint "a szakvezetői poszton" nem számítanak Dario Bonetti munkájára. Vass László egyébként Sopronban már két edzőt is segített, László Csaba óta másodedzőként a változások ellenére mindig maradhatott a bordó-fehérek szakvezetésénél, ám ezúttal előrébb is lépett.
- Ami a sajtóközleményben le van írva, az mind helyénvaló - kezdte Vass László kifejteni a vasárnapi edzőváltásról való véleményét, majd így folytatta: - Együttesünk többségi tulajdonosa, Vízer László Marius úr leült az olasz mester, Dario Bonettivel, és megállapodtak egymással abban, hogy nem folytatják tovább a megkezdett közös munkát. Egyszerűen annyi történt, hogy Vízer úr úgy látta, a jövő szempontjából jobb lenne a csapatnak, ha a váltás mellett döntene. Megegyeztek tehát, hogy ettől a héttől kezdve, vagyis keddtől most már Gendúr László kapusedző segítségével jómagam készítem fel a csapatot.
- Minden szükséges edzői képesítése megvan ahhoz, hogy leülhessen a soproni csapat kispadjára?
- Én úgy gondolom, nem lesz annak akadálya, hogy én vezethessem az
együttest. De nem akarom a kérdést kikerülni, valóban nem rendelkezem az élvonalbeli csapatok irányításához szükséges pro-licenszes papírral. További részleteket azonban nem igazából tudok erről mondani, engem a klub vezetői  arról biztosítottak, hogy zavartalanul dolgozhatok, hiszen ebben a rendkívüli esetben is találtak olyan megoldást, amelynek segítségével nyugodtan végezhetem a dolgomat.
- Ebben nem kételkedem, kérdésem csupán annyi: most, a szezonvég közeledtével mi a cél az együttesnél, hiszen a kupából kiestek, és az ötödik hely is távolodni tűnik?
- Elsődleges célunk nem lehet más, mint a jövő csapatának alapjainak lerakása. Kipróbáljuk a fiatal játékosainkat, hogy éles helyzetben, komoly mérkőzéseken mennyire számíthatunk rájuk. A hátralévő időszak tehát legfőképpen arról fog szólni, hogy megvizsgáljuk, kik azok, akikre a későbbiekben is biztosan számíthatunk. Remélem, egy-két játékosról így tisztább képet kaphatunk majd.
- Meddig szól a megbízatása?
- Úgy egyeztünk meg a többségi tulajdonossal, hogy munkánk először is a tavaszi fordulók végeztéig tart. Amennyiben sikeresek vagyunk, és mindkét fél úgy gondolja, akkor természetesen le fogunk ülni majd egymással, hogy egy esetleges hosszabbítás feltételeit megbeszéljük, de ezzel most még nem foglalkozunk, csak az előttünk álló maradék öt bajnoki mérkőzéssel.

Úgy tűnik tehát, hogy Dario Bonetti ha nem is szakvezetői, de valamilyen formában továbbra is marad a soproni együttesnél, hiszen egyedül ő rendelkezik pro-licensszel a csapatnál, amely azt biztosítja, hogy Vass László elfoglalhatja helyét az edzői székben.

A híresztelésekkel ellentétben Dario Bonetti mellett az FC Sopron csapatának olasz játékosait nem küldték el a klubtól. A sérült Signori, illetve Luigi Sartor és Nicola Silvestri jelenleg hazájában tölti a hosszú hétvégét, de kedden már újból Sopronban kell lenniük és edzésre jelentkezniük.

Voleszák Gábor
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 26. boy1970_CBS 2006. Május 03. 13:59 
Május 12-én és 14-én, a labdarúgó Borsodi Liga 27. fordulójában felcserélődik két, televíziós csatornák által is közvetített bajnoki mérkőzés kezdési időpontja. A változtatások az FTC–Pécs és a Sopron–Debrecen találkozót érintik.
Az eredeti tervek szerint 12-én, pénteken 19. 00 órakor rendezték volna a Ferencváros–Pécs mérkőzést, amelyet a Duna TV tervezett közvetíteni. Május 14-én,vasárnap pedig 11. 30-as kezdettel az RTL Klub sugározta volna a Sopron-Debrecen találkozót.

Az RTL Klub azonban változtatott a menetrenden, és megcserélte a két mérkőzés közvetítését. Így pénteken a Duna Televízióban 19. 00 órakor a Sopron-Debrecen, vasárnap az RTL Klubon pedig a Ferencváros-Pécs összecsapás lesz látható.

 25. For You 2006. Május 02. 21:00 
ez nevetséges!!nem ezért küldték el!!inkább maradt volna csendbe, nem még ilyeneket nyilatkozik!!
 24. For You 2006. Május 02. 20:58 
Isten ostora írta:
Kiss Zoltán visszatért Újpestre


Budapest, április 28., 14.35 "Sartort és Ibricet játszani kell"Visszatért az FC Soprontól az Újpest FC-hez Kiss Zoltán, akit a télen adott kölcsön a Sopronnak a lila-fehér klub, abban a reményben, hogy ott majd rendszeres játéklehetőséghez juthat.
A 20 éves tehetséges védő ebben az idényben már nem léphet pályára az Újpestben, a szabályok értelmében ugyanis kölcsönadott játékos is csak átigazolási időszakban válthat klubot.
- Kedden a szakmai stáb tagjai közölték velem, hogy feleslegesen vagyok a klubnál, és nem férek bele az elképzeléseikbe - kezdte Kiss a hivatalos újpesti honlapon. - Ahogy mondták, nyáron úgyis visszajövök Újpestre, továbbá Sartort és Ibricet mindenképpen játszatniuk kell. Azt is elmondták, hogy hosszú távon gondolkodnak, ezért leküldtek volna a tartalékokhoz, ami szerződésmódosítással járt volna együtt. Azt nem fogadtam el, így közös megegyezéssel felbontottuk a megállapodást. Őszintén szólva, nekem nem tiszta az ügy, mert eddig több dicséretet kaptam, mint kritikát, sőt, azt mondhatom, hogy elégedettek voltak velem. Az edzők egyébként azt állították, hogy a klubvezetők döntöttek így, akik viszont azt mondták, hogy az edzők. Rosszul esett, hogy így kellett eljönnöm Sopronból, de egyáltalán nem bosszankodom, mert legalább Újpesten készülhetek.


ezt április 28-án hoztátok le, kedves nb1.hu

hihetetlen meglepő fordulat....
 23. nike 2006. Május 02. 18:00 
Tisztelt tulajdonos és vezetöség!!!!!

Szerintem minden soproni nevében azt kell mondjam igaza van ön dönt,de azthiszem megértheti a csapatot és a focit kedvelök szeretnék már végre ha minden rendezödne,és nem kellene állandoan attol rettegni-e máár megint kit rugnak ki,kinek kell távoznia a csapatbol egy esetleges vereség után!!!!Én csak azt tudom javasolni ne egy éven belüll akarjunk bajnokok lenni!!!!Senki nem lenne elégedetlen ha csak két három éven bellül lennénk bajnokok stb....!Én önt is megértem mert pénze van ebben a csapatban és jól jönne egy nemzetközi szereplés stb ....!De szerény véleményem szerint igy nem fogunk elörébb jutni, hogyilyen gyakran változtatjuk az edzöket!!!!sok sikert kivánok a csapat épitéshez ,remélem a csapat magja megmarad ,pl..Bagoly ,Horváth.....!!!!!Az még el kell ,hogy mondjam a Radu határozottan jó igazolás volt!!!!Ilyen kaliberü játékosokat szivesen lát minden soproni.HAAAAAAJJJJJJJJ-RRRÁ SOPRON!!!!
 22. New4 2006. Május 02. 12:20 
For You!
Kössz!
 21. zimmerferi 2006. Május 01. 22:21 
Nekünk is sok helzetünk volt, szerintem mi is küzdöttünk, nem volt szerencsénk
 20. divi 2006. Május 01. 22:13 
Csoda.hogy az Andrist nem küldi el a kihagyott tizenegyes miatt.tudjátok mit mondott az urbán?hogy ők sokkal többet tettek a győzelemért.azt meg mondom volt 3 helyzetük abból egy bement és nkünk volt 10 helyzetünk abból egyse ment be.ilyen a foci.
 19. For You 2006. Május 01. 21:47 
Az Svse kikapott Kapuváron 3:0!-ra!!
 18. Christian 2006. Május 01. 21:41 
Az én meglátásom szerint hagyni kellett volna Bonettit dolgozni! Mert a bizonyításhoz jóval több idő kell! Bár szerintem nem elég erős a keretünk. Mint már írtam kellene egy jó befejező csatár ( úgy 23 - 25 éves ) meg 2 - 3 rutinos középpályás.Sajnos nem tudok olyat aki a Magyar bajnokságból megfelne!Viszont valóban meg kell próbálni a fiataljainkat, hogy ki felelne meg az 1. csapat számára. De fokozatosan!( egyenlőre, és ezzel nem azt mondom, hogy nem tehetségesek ) Amúgy aki még nem vette volna észre teljesítmény orientált világban élünk, ha tetszik, ha nem!Az dirigál aki fizet! Ha ért hozzá, ha nem! Remélem azért meglesz az 5. hely! Sok sikert kívánok Vass Lászlónak!
 17. New4 2006. Május 01. 20:59 
Ha Játszott az SVSE akkor valaki tudja menn
yi lett ????????
 16. Gholki 2006. Május 01. 19:34 
socaa70 azért ha egy kicsit követnéd a soproni focit akkor tudnád hogy amikor Vizer idejött már nem volt csapatunk!
 15. Juló 2006. Május 01. 19:28 
Ajánlom figyelmébe Vizer Úrnak a PÁpa-Újpest találkozót. Hasonló körülmények között az elsö kikapott az utolsótól.Ott ahol tervszerüen csapatot épitenek ott egy kisiklás után nem zavarják el az edzöt. hagyják nyugodtan dolgozni. ez meg is látszik az újpest játékán. nálunk is valahogy igy kellene. HAJRÁ SOPRON!
 14. socaa70 2006. Május 01. 19:16 
Lorenzó valóvilágsztár kollegánkat milyen ujfajta formában szeretné foglalkoztatni (mert fordítani már nem kell)Ő lessz a középcsatár a hétvégén?Ezt a kérdést elfelejtettem feltenni az elöbb!
 13. Pöcsi 2006. Május 01. 18:59 
A hozzaszolas kivalo,csak akihez szol ezt nem olvassa,vagy ha megis cseszik ra!Attol függetlenül egyetertek vele.Most mit mond Göbl Gabor?Erdekelne!
 12. socaa70 2006. Május 01. 18:47 
Van néhány kérdésem Vizer Úr!

1.Maga verte szét ezt a csapatot mégis kupagyözelmet akart ismételni egy három hónapja összeeszkábált csapattal,hogy gondolta?

2.Amit maga szombaton bajnoki labdarugó mérközés címszó alatt látott vizipóló meccs volt bármilyen eredmény olyan lett volna ami után focihoz kicsit is értő ember aztmondja ez van,megse szabadott volna rendezni.Ezen a kacsaúsztatón a Ronaldinhoval felálló Barca is kikaphatott volna a REAC-tól!Ön ért a labdarúgáshoz??

3.Milyen eredményes játokot vár el egy öt edzőt elfogyasztó eggyüttestől,akiknek körülbelűl negyvenezer különbözö taktikát és felállast kellett volna megtanulniuk ebben az idényben?

4.Hogy képzeli a folytatást mer nem a Vassal az biztos?

5.Jövöre csucsot akar-e dönteni edzőváltásból?

Tisztelettel várom nagyrabecsült válaszát.Jónapot.
 11. huho 2006. Május 01. 18:45 
miért maradnának? az ő helyzetükben ti elmennétek?
nagyon nem jó amit Vízer csinál nyáron szerintetek ki marad?ugy hogy ha a tulajnak olyan napja van kirúgja őket!
ez viccc
Hajrá Sopron!!!!!!
csak azt nem értem Vízer,hogy akar eredményt ha a rimánoknak kötelező játszani
 10. nike 2006. Május 01. 18:03 
Ja és remélem az olaszok maradnak biztasd öket Gábor
!!!!
 9. nike 2006. Május 01. 17:59 
Na szoval nem akarok vészjoslo lenni de igy a játékosok önbizalmát is rombolják,és igy nem sok pont szerzést látok ma hátralévö öt fordulora.De remélem a Gabiék megcáfolnak engem !!!!!ÉN bizok a csapatban !!!!!!!!!!HAJRÁ SOPRON TÜZELD ÖKET GABI!!!!!!!!!!
 8. acidburn 2006. Május 01. 17:39 
Sopron 4ever ügyi vagy :-) Mindent amit ide beírtál itt van fent leírva. :-D
 7. Kiki 2006. Május 01. 17:05 
Továbbá gondolom vándorbohócok jelentkezését is várják a vezetőedzői posztra. Jelige: "Há nem játszik Cotan, kűdlek én el gyorsán..."
 6. Kiki 2006. Május 01. 17:02 
Nem tudom mik a feltételek ahhoz, hogy valaki edző lehessen nálunk, de én szeretnék jelentkezni: papírom nincsen, a "románul k...va gyorsan" című tanfolyamra már beiratkoztam, és megfelelő mennyiségű európai valuta ellenében úgy állítom össze a csapatot, ahogyan azt a Vízer Úr szeretné...
 5. boby 2006. Május 01. 16:38 
A KISSEBSÉGNEK NINCS BELESZÓLÁSA?HOGY MIT MŰVEL EZ A FASZ ROMÁN GECI????
 4. Dewmist 2006. Május 01. 16:17 
Ma beszéltem egyik játékosunkkal, igaz, hogy csak a Bonetti lett kirúgva, de így nem maradnak Sartorék sem...sajnos!
 3. Sopron 4ever 2006. Május 01. 15:14 
Az új szakember elárulta, hogy még nem rendelkezik az NB I-es csapatok irányításához szükséges pro-licensszel, de állítólag a vezetők megtalálták a megoldást, és ez akár az is lehet, hogy Dario Bonetti maradhat az együttesnél valamilyen más funkcióban. Vass László most előrelépett és Gendur László kapusedzővel közösen ő vezeti a felkészülést.


Felreppentek olyan hírek is, miszerint az együttes olasz játékosai, Luigi Sartor, Nicola Silvestri és Giuseppe Signori talpára is útilaput kötöttek, ám ezt a hírt cáfolta a klubvezetés: az olasz futballisták a hosszú hétvége után kedden már ismét Sopronban jelentkeznek edzésre.
 2. Sopron 4ever 2006. Május 01. 15:10 
A nemzeti sport szerint maradnak az olasz játékosok és Bonetti is maradhat vmi más tisztségben
 1. Pöcsi 2006. Május 01. 13:18 
Tegyenek a csapatba ha jövö epitese a cel sajat nevelesü fiatal jatekosokat!Jo munkat kivanok a nem tudom hanyadik uj csapat alapjainak lerakasahoz! Hajra SOPRON!!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. augusztus 12., szerda
Klára
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470