English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Az FC Sopron hivatalos sajtókommünikéje
Az FC Sopron hivatalos sajtókommünikéje
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 37. Gholki 2006. Május 01. 19:23 
socaa70 azért ha egy kicsit követnéd a soproni focit akkor tudnád hogy amikor Vizer idejött már nem volt csapatunk!
 36. socaa70 2006. Május 01. 19:16 
Lorenzó valóvilágsztár kollegánkat milyen ujfajta formában szeretné foglalkoztatni (mert fordítani már nem kell)Ő lessz a középcsatár a hétvégén?Ezt a kérdést elfelejtettem feltenni az elöbb!
 35. socaa70 2006. Május 01. 19:05 
Van néhány kérdésem Vizer Úr!

1.Maga verte szét ezt a csapatot mégis kupagyözelmet akart ismételni egy három hónapja összeeszkábált csapattal,hogy gondolta?

2.Amit maga szombaton bajnoki labdarugó mérközés címszó alatt látott vizipóló meccs volt bármilyen eredmény olyan lett volna ami után focihoz kicsit is értő ember aztmondja ez van,megse szabadott volna rendezni.Ezen a kacsaúsztatón a Ronaldinhoval felálló Barca is kikaphatott volna a REAC-tól!Ön ért a labdarúgáshoz??

3.Milyen eredményes játokot vár el egy öt edzőt elfogyasztó eggyüttestől,akiknek körülbelűl negyvenezer különbözö taktikát és felállast kellett volna megtanulniuk ebben az idényben?

4.Hogy képzeli a folytatást mer nem a Vassal az biztos?

5.Jövöre csucsot akar-e dönteni edzőváltásból?

Tisztelettel várom nagyrabecsült válaszát.Jónapot.
 34. Dewmist 2006. Május 01. 16:13 
Ma beszéltem egyik játékosunkkal, igaz, hogy csak a Bonetti lett kirúgva, de így nem maradnak Sartorék sem...sajnos!
 33. qpi7 2006. Május 01. 13:36 
Mert a Reac elleni meccs meg a kupa meccs kivételével nem lehetett panasz rá. Ha igen, akkor az aki így gondolja, lécci világosítson fel! Jah és nehogy már megint egyetértsetek Vizerrel!!!! és A-nak igaza van, mert ha ő hozta ide, akkor nem kéne a ilyen hamar kidobni. Legalább várja meg a szezon végét, és akkor tud szerezni vki normálist edzőt! Mert senki se fog ide jönni, és addig Vass úgy is a Bonetti taktikájával fog játszani, mert ilyan hamar nem lehet változtatni, és annak idején amikor Dajka idejött, és jól ment, az csak azért volt, mert akkor még a Pintér taktikája élt!!
 32. Pöcsi 2006. Május 01. 13:26 
Lehet,hogy ez volta baj es ha igy van menjen Vizer Erdelybe es ott keverje a sz..rt.
 31. qpi7 2006. Május 01. 13:20 
Mondjátok már meg, hogy mia fasz bajotok volt a Bonettivel?? Az, hogy kitette a Cotan-t a csapatból??
 30. Pöcsi 2006. Május 01. 12:57 
Az egeszhez nem tudok mit hozzaszolni,ez egy kaosz! Egy klubcsapat edzöet hosszutavra szerzödtetik! Igy nem lehet dolgozni es eredmenyeket elerni!!! Az egesz valahol el van rontva!!!
 29. demmer09 2006. Május 01. 12:47 
gyurtzy!!!te azt jó,édes k*urva anyádat rostáld meg, de jó alaposan...ki vagy te??? egy senkiházi kis féreg aki itt írogat...menj oda egy játékos elé és mond meg a szemébe!!!ilyenek teszik tönkre a magyar labdarúgást...ilyen senkiházi férgek,akik csak akkor bújnak elő ha baj van...remélem már rostálod is...
 28. A 2006. Május 01. 12:38 
Liver,vizsgáld a másik irányból a dolgot!Három hónappal ezelött szerintem Sopronban(és Magyarországon)a "kutya sem"tudta ki az a Bonetti,Viszér benyúlt a büvész kalapjába és elő húzta.Tehát az ő embere volt ő elvileg tudta,hogy kit igazol!A soproni drukkerek lelkesedtek(Bonettiről semmit sem tudva persze)úgy mint Feczesin leigazolásakor,aki bizonyitotta,hogy nekem kellett volna hinni és helyén kezelni a srácot,jelenleg ő egy cserecsatár nem több,ráadásul csak ott eredményes ahol kitünő kiszolgálást kap és alapjában véve támadó a csapat(Újpest).Vizer nagy "tette"csak signori leigazolása volt,de a Debreceni kaland óta tudjuk azt sem ő találta ki,ráadásul világmegváltást várni egy kiöregedett sztártól dőreség.Az összkép azt mutatja,hogy Vizer nem ért a focihoz,ráadásul nem ésszerüek a döntései.Sajnos nektek elég ha bűvészkedik egyett és máris elfelejtve mindent hurráoptimizmus lepi el a fórumot.Már várom a nyári holt szezonban a nagy durranásokat egy-két nagy név(aki persze különböző okoból szart sem fog érni)és mindenki elfelejti a problémákat...pedig vannak és nem a REAC elleni vereség az!
 27. gyurtzy 2006. Május 01. 12:26 
Igaza van Vizernek! Amikor 1 csapat lefekszik egy másiknak akkor annak a gerince morálisan megroppan, ezért váltani kell! A dologhoz pedig Bonetti adta a nevét, és aszisztált hozzá.
Én a játékosokat is megrostálnám ezek után!!!!!
 26. Liver 2006. Május 01. 11:51 
Nem kellene hőbörögni, mert ez volt Vízer első indokolt lépése, amióta itt van. A kezdeti jó játék és eredmények a jelek szerint a játékosok tudásának, és nem az edzőnek volt köszönhető. Aki a Kispest elleni kupameccsek, az ETO elleni meccset leszámítva a Kaposvár meccs óta lejátszott hazai mérkőzések, és különösen az utolsó 4 találkozón mutatott teljesítmény, és edzői húzások után azt mondja, hogy Bonettinek több időt kellett volna adni, az a csapat ellen van. Mondjuk sok értelme most már nem volt a váltásnak, kivéve, ha nincsenek anyagi következményei a klubra nézve, mert nyáron úgyis lejárt volna szerződése. Ami pozitívum lehet még a hátralévő pár meccsen: fiatalok szerepeltetése, támadó foci erőltetése (mert inkább legyen egy meccs 4-3, mint 1-0) és egy újabb remény, hogy talán nyártól jobb lesz. Ehhez azonban az kell, hogy Vízer hallgasson a klubnál régóta megbízhatóan dolgozó menedzsmentre, és fejezze be az esztelen kapkodást, hirtelen felindulásból hozott döntések meghozatalát.
Ennyi pénzből, amit ő a mi szeretett klubunkra áldoz, nagyobb odafigyeléssel komoly eredményeket lehetne elérni. Csak jól kell megválasztani a tanácsadókat...

HAJRÁ SOPRON !!!
 25. qpi7 2006. Május 01. 11:34 
Aki elolvasta ezt a cikket, az már rájöhetett erre...
 24. té.bé. 2006. Május 01. 11:14 
Vass lesz az edző
 23. qpi7 2006. Május 01. 08:32 
Ghoki a 92. percben már teljesen értelmetlen cserélni, mert az altatt - ha csak nincs szerencséje - nem tud csinálni semmit, mert nem tudja annyi idő alatt felvenni a játék ritmusát. Legkésőbb a 85. percben kell cserélni, mert utána már csak időhúzásnak szokták használni, de gondolom néhány meccsen te is észrevetted. Egyébként lehet hogy azt látta - én nem tudom mi volt mert nem tudtam kimenni meccsre - hogy ezek már ha ronaldinho-t is küldi be, akkor se tudnának mit kezdeni.
 22. A 2006. Április 30. 21:43 
Nevetséges ami nálatok megy.Mondjuk bevallom csodálkoztam,hogy nem a kupa kudarc után rúgta ki az edzőt.
 21. aves 2006. Április 30. 21:35 
Nemtom,hogy mit mondjak erre a hirre!A csapat eredményes volt,bár a stilus nem tetszett amitt játszott.Most már a bajnokságot végig kéne játszani ezzel a csapattal és Vassal,egy-két fiatalnak játéklehetőséget adva és eközben végre kialakítani egy egységes koncepciót,mert ez az állandó kapkodás elbizonytalanitja a játékosokat is.Ez lászott a játékukon a kupakudarc után!
 20. khm 2006. Április 30. 21:34 
Gholki! Ha kölcsönben hát kölcsönben van de hogyha dobna a csapat játékán addig ameddig sopron mez van rajta szerintem jáccatni kéne... mert ö neki a sopron mez alatt az alá mez is SOPRON mez és nem egy iylen pirosas sárgás kékes ocsmányság ami mellesleg még izadságfoltot nem látott ennyi
 19. Gholki 2006. Április 30. 21:27 
Pintér nem kell, mert nem tudna mit kezdeni a csapattal. A vasassal se tud. Bonetti nem rossz edző de vannak azért olyan érvek amik a leváltása mellet szólnak ilyenek például:
-minek cserélni a 92 percben ha vesztésre állunk
-ha hátrányban vagyunk (pl mint tegnap) akkor miért nem hozunk le egy hátvédett és cserélünkbe egy csatárt
-stb

Amúgy további jó munkát kivánok neki. És remélem az olaszok nem mennek, de főleg Sartor mert nekem nagyon tetszik a mentalitása és a küzdőtüdása.

a soproni fiatalokra kitérve azért nem kapnak helyet a kezdőben mert nincsenek olyan képességüek, mint pl az Mtk-ba, egy két kivételtől eltekintve. Iváncsicsal kapcsolatba már töbször elmondtam hogy szerintem azért nem játszatják mert kölcsönbe van Sopronba.


Hajrá Sopron
 18. qpi7 2006. Április 30. 21:07 
Mert lehet, hogy Pintér kupagyőztes csapatot csinált akkor, de ezzel a csapattal nem tudna mit kezdeni, vagy legalább is nem többet mint Bonetti!
 17. qpi7 2006. Április 30. 21:04 
007 megmondanád hogy bonettivel mi volt a baj?? Az hogy jobban szerepeltünk mint ősszel?? Vagy az, hogy észrevette, hogy Cotannak nincs keresni valója a kezdőben??
 16. Altobelli1 2006. Április 30. 20:48 
Ha egy rossz passz elég egy elküldéshez akkor most Radunak mennie kell ? Szerintem sem a Bonettivel van a baj . Supka is követett el hibát a csere lecserélésével mégis győzött a csapata . A Vízert meg már nem is akarom megérteni . Ezt a pár meccset már ki kellett vilna húzni ezzel a stábbal , és a jövő évi csapatot úgyis az új játékosokkal együtt kell építeni . Mert hogy lesznek új játékosok az ezekután már biztos .
Bonettinek pedig sok sikert és jobb tulajt kívánok . A soproni fiatalokra pedig jobban kéne támaszkodni , mivel olcsóbb és legalább olyan jók mint a légiosok . Ha 17-19 évesen nem kapnak lehetőséget akkor elmegy a kedvük az egésztől . Ne mennyünk külföldi példáig ott van bőven , de itt is akad pl Nyilasi 17 évesen a Fradi nagycsapatában játszott . Érdemes lenne ezen elgondolkodni . Az MTK fiataljait nem is említve .
 15. divi 2006. Április 30. 20:25 
ez nem fer.azért elküldeni egy két játékost mert egy meccsen rosszpasszt adott.meg minden csapat életében van egykis hullámvölgy.ha nem ilyen pályán játszunk a reac ellen szerintem szarrá vertük volna őket.

HAJRÁ SOPRON!!!
 14. beethoven 2006. Április 30. 20:15 
Szerintem Pintér sem muzsikál valami jól???
 13. For You 2006. Április 30. 20:14 
Csö!!szerintem Pintér Attila lenne a legjobb választás!!még ugysem irt alá a Vasahoz!!de csak akkor jönne ide ha kiesne a Vasas!mondjuk ő nem tűrné el a Cotan féle focistákat!!de legalább lenne csapatszellem meg eredmény!!Várom a folytatást h ki lesz a következö...:D!!és ki lesz az uj edző,mert szerintem Vass sem marad sokáig!!
 12. beethoven 2006. Április 30. 20:06 
majd jön valami román edző. hehe
 11. kill tha 2006. Április 30. 20:05 
MOST MÁR ELÉG!.
 10. té.bé. 2006. Április 30. 19:52 
mondtam hogy elküldték de még nem írják hogy a olasz focistákait is.de napok belül kiderül
 9. huho 2006. Április 30. 19:40 
tudjátok az a baj,hogy Vízer azért mert ő a tulaj azt hiszi mindent megtehet
jól szerepeltünk a bajnokságban most becsúszott egy zakó!fájó!de kirúgni???????amíg Vízer a tulja SOHA de SOHA nem lesz dobogóért küzdő csapatunk mert mindenkit kivág rövid idő alatt és nem lehet ennyi idő alatta csapatot építeni
mellesleg kötelezi a románok játszatását ami nem fér össze az eredményeséggel,mert azok csak hátráltatják a csapatot
 8. beethoven 2006. Április 30. 19:33 
Mészölyt nem akarja Vizer kirúgatni???
Az Újpest is kikapott a Pápától!!!
Nem minden a pénz!!!
Rázza meg valaki ezt a fickót!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. augusztus 12., szerda
Klára
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470