English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

A víz volt az úr II.
A víz volt az úr II.

Ezek után nem számíthatott egyik csapat sem túlzottan sok jóra, már ami a dolgok labdarúgással kapcsolatos oldalát illeti. Minden más lett volna, ha éppen vízilabda, vagy sárban való pankrációt kellett volna a játékosoknak űzniük ezen az estén. Igaz, ez utóbbira azért kísérletet tettek a pályán lévők, amikor az utolsó percekben kisebb tömegjelenet alakult ki a vendégek tizenhatosa előtt. De a meccs ezen szakaszáig még valahogy el is kellett jutniuk a játékosoknak!

Csapatunk sajnos ott folytatta, ahol tavaly Rákospalotán abbahagyta: akkor az utolsó percekben kaptunk gólt és kaptunk ki, most pedig már az első pillanatokban hátrányba kerültünk Radu szerencsétlen mozdulatát és Török szemfülességét követően. Nem maradt más hátra, mint a maradék kilencven percen át rohanni az eredmény után. Azok, akik csak a kosárlabda-mérkőzés befejezésekor jöttek át a szomszédos csarnokból a mérkőzésre, majdnem lemaradtak minden olyanról, amely emlékeztetheti az embert egy labdarúgó-mérkőzésre. A REAC hirtelen jött előnye tudatában foggal-körömmel, önfeláldozóan védekezett, mi pedig nem találtuk a rést a vendégek kapujuk elé
húzott élőfalán. Az eső pedig egyre kitartóbban esett, a pálya pedig lassan folyamatos játékra teljesen alkalmatlanná vált. Mulatságos mozdulatok az egyik, bosszantó technikai hibák a másik oldalon, és a helyzet még a fordulás után sem változott. Sem játékban, sem erdményben, pedig a hazai játékosok mindent megtettek.Hiába próbáltunk támadni, vagy a talaj, vagy éppen a bravúrokat bemutató Szentpéteri kapus jelentett számunkra akadályt. Sajnos
Horváth András még büntetőből sem volt képes betalálni, pedig ha már akcióból és pontrúgásaink után sem tudtunk eredményesek lenni, akkor legalább így - gondolhatta az eddigre már bőrig ázó szurkoló a lelátón. De nem..


Így aztán a vendégek úgy ünnepelték maroknyi szurkolócsoportjukkal karöltve győzelmüket, mintha éppen bajnokságot nyertek volna. Egy biztos: a mai napon a védekezésre koncentráló vendégcsapatnak jobban feküdt ez a talaj, mi pedig nem tudtunk felülkerekedni az ezzel a három ponttal reményeiket tovább életben tartani tudó, ám továbbra is kiesőhelyen álló rákospalotaiakon.

Voleszák Gábor

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 26. socaa70 2006. Május 01. 19:10 
Van néhány kérdésem Vizer Úr!

1.Maga verte szét ezt a csapatot mégis kupagyözelmet akart ismételni egy három hónapja összeeszkábált csapattal,hogy gondolta?

2.Amit maga szombaton bajnoki labdarugó mérközés címszó alatt látott vizipóló meccs volt bármilyen eredmény olyan lett volna ami után focihoz kicsit is értő ember aztmondja ez van,megse szabadott volna rendezni.Ezen a kacsaúsztatón a Ronaldinhoval felálló Barca is kikaphatott volna a REAC-tól!Ön ért a labdarúgáshoz??

3.Milyen eredményes játokot vár el egy öt edzőt elfogyasztó eggyüttestől,akiknek körülbelűl negyvenezer különbözö taktikát és felállast kellett volna megtanulniuk ebben az idényben?

4.Hogy képzeli a folytatást mer nem a Vassal az biztos?

5.Jövöre csucsot akar-e dönteni edzőváltásból?

Tisztelettel várom nagyrabecsült válaszát.Jónapot.
 25. socaa70 2006. Május 01. 19:09 
Remélem Solymosi sporttárs is megtanult úszni végre!
 24. qpi7 2006. Április 30. 18:32 
Bocs a helyes írási hibákért!
 23. qpi7 2006. Április 30. 18:32 
Azért ne mondjatok már megint hülyeségeket!! Ha Vizer nem jött volna, akkor NB2.escsapatunk lenne!! És Signori lehet hogy nagyí játékos volt!! Hangsúlyozom VOLT!!! És leeht hogy az elején scinált vmit az elején, de a végégn semmit nem játszott sérülése miatt!! És mi az hogy ez logikus volt hogy kirugta az edzőt??? Hogy lehet ekkora baromságot mondani?? Gyerekek ebből a csapatoból - max 2 meccs kivételével - a legjobbat hozta ki Bonetti!! Vass László ha többet csinál - amit kétlek, de ne legyen igazam - akkor nagyot nézek!! Ő volt az, aki észrevette hogy Cotan nem jó, és nem is játszatta!! Tényleg jó volt vele a csapat!Persze annyira amennyire ebből ki lehetett hozni!!
 22. divi 2006. Április 30. 18:27 
a játékosok nincsenek elküldve csak az edző.sajnos.
 21. man13 2006. Április 30. 18:26 
Én csak azt olvasom HOGY NEM A SZAKVEZETŐI POSZTON számít rá a vezetőség. Ennyi
 20. nyusz 2006. Április 30. 18:25 
Szögezzük le! A biztos info az, hogy Bonetti megy. Azt nemtom mondta el valaki, hogy a többi olasz megy-e. Majd kiderül
 19. man13 2006. Április 30. 18:24 
Nem tudom ti honnan veszitek az infókat. Az előbb megjelent a sajtóanyag, abban egy szó sincs arról hogy bárki is el lett küldve szerintem. Annyi, hogy a Vass veszi át az irányítást közvetlenül. Új impulzusok, végre talán a mi gyerekeink is játsznak stb. Az olasz játékoslégió pedig tudomásom szerint kedden már lesz is edzésen, mint mindig
 18. demmer09 2006. Április 30. 18:22 
Csak úgy megsúgom nektek,h. az új edző vass laci lesz, méghozzá azért közlöm ezt veletek,h. e mai esős vasárnap délután legyen min csámcsognotok, a sok okos, akik itt annyira, de annyira értenek a focizok tudjanak fikázni, na meg,h. éjjel tudjatok ám azért aludni is...
 17. nyusz 2006. Április 30. 18:22 
Úgy tudom hogy Vass... Nemhiszem, hogy jönne vki más , mert úgy tudom Signori visszavonul szezon végén és akkor aktívabb edző lesz! De ne higgyetek nekem:)
 16. mfel 2006. Április 30. 18:21 
Tisztelt hozzászólók. Gondolom a télen nem kis összegű szerződéssel jöttek a zsebükben az olasz játékosok és az edző. Gondoljatok csak bele Signori fizetésébe!
A kupakudarc után nincs olyan reális cél, amiért ilyen összegeket kellene kifizetni, ezért logikus üzleti lépés volt Vizertől, hogy ezt meglépte. Valószínűleg a szerződések is így köttettek.
Ettől függetlenül én sem értek vele egyet, de megértem. Azt sajnos az elmúlt meccsek során bizonytotta a csapat, hogy ez az olaszos taktika nem túlzottan tetszik nekünk szurkolóknak, és nem túl eredményes. Ha jövőre Vizer valóban nagyra törő terveket sző, akkor szerintem nem lett volna elég Silvestri, Satror jó játékos, csak sajnos nem a helyén játszott.
A csapat küzdőszellemével nem volt baj tegnap. Nem kell megint románozni, ahogy fentebb írtam, szerintem ez üzleti lépés volt.
Bízzunk a következő szezonban, talán nyáron tényleg lesz idő csapatot építeni egy harcosabb, küzdőszelleműbb edzővel.
HAJRÁ SOPRON!
 15. divi 2006. Április 30. 18:21 
Felháborító.Már megin kezdi.Ki lesz az edző?
Akit érdekel,hogy miér külték el.
(www.nb1.hu)

 14. boby 2006. Április 30. 18:18 
NEM KELL ROMÁNOZNI!! VEGYÉTEK ÉSZRE HA VÍZER NINCS CSAPAT SINCS SOPRONBA!!! DE AKKOR IS HAJRÁ SOPRON!!!!
 13. nyusz 2006. Április 30. 18:12 
Botrány.. Sartor jól játszott, hajtott szinte mindig! Silvestri pedig még fiatal! A REAC-ot meg kellett volna verni, de aki kinnvolt az tudja, hogy a körülmények nekik jöttek ki jobban! Ha a kupavesztést nem nézzük jó átlagot nyújtott a csapat tavasszal! Sajnálom Bonettit! Az is lehet h Bonetti megszólalt, hogy nem a románokat kéne játszatni...
 12. qpi7 2006. Április 30. 18:10 
Nah már megint kezditek!!! Ezt lehetett várni tőletek!! Amikor jobban ment akkor mindenkit szidtatok, hogy az a dárga erdélyi barunkat ne szdijátok! Most meg már megint román!! Felkéne fognotok, hogy nem kéne ilyen hamar véleménytváltoztatni! Remélem most már nem fogjátok halálra dícsérni ezt a faszt! De ezen már hülyeség felbaszni az agyatok, inkább viseljétek el, mert nagyon megfogjártok utálni ezt a klubbot. És inkább imádkozzatok, hogy vmi normális edző jöjöjn!! Hajrá Sopron! Soha többet ilyen eredményt!!
 11. acidburn 2006. Április 30. 18:07 
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=112019&
 10. Patrick 2006. Április 30. 18:04 
Hát ez már türhetetlen, mit képzel ez magáról, mindent szabad?
Ezentúl 1 Olasz nem jön, nem hogy Sopronba de MO-ra sem esetleg levezetni, erről ennyit...nagyon sajnálom mind a 4 Olasz-t:(
 9. boby 2006. Április 30. 18:03 
Hol olvastok ti ilyet????
 8. Lady27 2006. Április 30. 18:00 
Tényleg igaz a hír kirúgta az a .... Vízer a Bonettit a Silvestrit a Sartort és lehet hogy a Beppe is megy meg az új játékos aki még nem játszott az Alberto de ők 99%hogy mennek.Mert a Vízer azt mondja nincs szükségük a Sartorra meg a Silvestrire mert hogy ők semmire se jók
 7. wolf 2006. Április 30. 17:50 
Csak gratulálni tudok,hogy máshol elöbb közlik a csapattal történteket.Ennyit számít a szurkoló Sopronba.Azt azért lehetett érezni valami nem stimmel a csapattal.
 6. nike 2006. Április 30. 17:05 
azért a románok közül meg kell védjem a Radut meg a Cigant a többi tényleg kalap szar!!!ja és az Ibric-et is!!!!
 5. nike 2006. Április 30. 17:03 
Szép!!!!
Szerintem ilyen vereségért kirugni egy edzöt!?Gyönörü akkor sok neves csapatnak hányszor kellett volna már edzöt cserélnie ez azért kicsit erös szerintem!!!!!!!!!!!!!kiváncsi leszek ki lesz az uj edzö!!!!!!!Hajrá sopron
 4. khm 2006. Április 30. 16:30 
Bonnetti mester repült!!!! ENNYI VIZER TAKARODJ A SOK KÖCSÖG ROMÁN BUZI ALIBI FOCISTÁDDAl EGYÜTT!!!!!! Sok szar faszú
 3. Joaquin 2006. Április 30. 16:22 
már mind1...ninsc megint edzője cspatunknak...kiváncsi avgyok meddig lesz egyáltalán csapat?
 2. boby 2006. Április 30. 16:21 
Nem lehet halasztani meccset a VB miatt!!!!!
 1. petike14 2006. Április 30. 12:10 
Sztem ilyen pályán nem kéne megtartani a mérkőzéseket !!! Ha rendes állapotbna lett vna a pálya akkor sztem biztos h nyerünk !!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. augusztus 12., szerda
Klára
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470