English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Jó kezdés után érthetetlen öszezuhanás
Jó kezdés után érthetetlen öszezuhanás

FC Fehérvár - FC Sopron 2-0 (2-0)

Sóstói Stadion,1.000 néző

FC Sopron: Varga - Reinhardt(Sira),Sifter,Fehér,Farkas - Csontos,Pintér,Ködöböcz,Dancs(Aquino) - Gyömbér(Freud),Belic

Remekül kezdődhetett volna számunkra a mérkőzés, ha előbb Dancs,majd Belics nem hamarkodja el helyzeteit.Helyenként tetszetős játékunknak nem találta ellenszerét a hazai csapat.Sajnos azonban a helyzetek kimaradtak,majd jött a lassan már szokásos:egy szöglet után belső védőink nem figyeltek Csobánkira, aki öt méterről a hálónkba fejelt.Ezután feljött a hazai csapat,többször hozták zavarba védelmünket.A félidő lefújása előtt az indiszponált Sifter olyan gyermeteg hibát követett el,amiért még a serdülőből is elzavarnák,a büntetőt Sitku értékesítette.

A második félidőben Détári cserékkel próbálta felrázni csapatát,de egy Aquino-helyzeten kívül más veszélyt nem jelentettünk a hazaiak kapujára.A mérkőzésen Varga és Belic teljesítménye volt elfogadható.Több olyan idősebb játékosunk,akiknek húzóemberekként kellene szerepelniük,nyújtott kritikán aluli,akaratgyenge teljesítményt a mérkőzésen,ami igencsak elgondolkodtatta az új tulajdonosokat...

Összességében teljesen megérdemelt a hazaiak győzelme egy olyan mérkőzésen,amely a mérkőzés eleje alapján akár másként is végződhetett volna.Dehát ebben a sportban nincs "ha"...

 

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 19. kurva anyad 2018. Május 14. 21:55 
lóóóóóóóófaasssssssz
 18. Soma92 2007. Október 20. 23:34 
Bassza meg az egész fc sopron + az sc sopron!!!
Sztem nektek sakkozni kéne!!!
Jó én se vagyok sztár de ha rajtam mulna nem 11,kek lennék az biztos!!
üdv.:Somogyi
 17. Soma92 2007. Október 20. 23:31 
Nemtudom mit akar ze a sopron?!
11. helyen vagyunk sztem ugy kiesünk mint a huzat!
Nemtudom várom hiogy nagy legyek és bekerüljek a nagycsapatba mer van teheségem!
Nemtudom ,majd kiderül!!!
 16. Dewmist 2007. Szeptember 17. 21:12 
Na, "hemzsegnek" a friss hírek, erre sehol egy hsz...:)
 15. Judas* 2007. Szeptember 17. 05:59 
Szabolcs!
Rendben, továbbra is türelmesen várom-várjuk a változást.

Most legalább azt is megtudtuk, hogy új marketing manager dolgozik a klubnál. Azért mégis csak hasznos volt az írásom... :)
Sok sikert a munkádhoz.

Hajrá Sopron!

Szabadságot a(z) KITILTOTT Ultráknak!
Köteles mentes FC Sopront!
 14. meccsről 2007. Szeptember 17. 01:07 
Én kint voltam a meccsen és abszolút nem értek egyet a fent írottakkal...
Varga tényleg nem tehetett a gólokról és volt nagy bravúrja is,amikor Sifter és Fehér mellett elgurult a labda és a fehérvári támadó érkezett.
Sifter tényleg óriásit hibázott a tizenegyes miatt.de többször mellé fejelt és kb. 4 luftot is rúgott.Sajna nem az ő napja volt.
Belic játékáról annyit,hogy egy olyan ziccert hagyott ki,amit egy ifista is berúgott volna.Nem segítette sem a támadást,sem a védekezést.Egyszerűen semmi tűz nincs benne,olyan mintha Sopronban vezetne már le...Pintér ismét hozta a formáját,harcolt,ment előre,de megint sok szabálytalansága volt,a bírónak köszönhető,hogy nem állították ki.Amúgy meg technikailag hozta az ő közepes szintjét.Dancs és Gyömbér ügyesen passzolgattak és vezették a labdát,de egyikük sem tudott gólt szerezni.Sajna...Siráról csak annyit,hogy keveset játszott,de az bőven elég is volt.Nem az nb1-be való egy olyan ember,aki a szabadrúgást 1méterről az ellenfélnek gúrítja.Ennél a momentumnál az egész stadion tapsolt...A verekedés meg azért tört ki,mert az egyik rangidős hátvéd lekönyölte az egyik fehérvári játékost,aki elfeküdt és az események egymást követték.Amúgy a bíró nagyon szar volt,nem volt a helyzet magaslatán.
Ennyi...
 13. FC Sopron 2007. Szeptember 16. 21:05 
Judas!
Természetesen tudom, hogy Te nem Júdásként írsz, de szerintem a Judas nickname-ed (még ha a Priest-ből is ered), az magyarul akkor is Júdás, de a lényeg nem ez, mert ha így írsz, akkor én így szólítalak meg, de lám mégis tudtad, hogy Rólad van szó! De ez itt nem a cikizés akar lenni. Egyébiránt én egy hónapja vagyok a klubnál, mint marketing manager (bár utálom ezt a manager kifejezést, mert manapság már mindenki manager). A lényeg, hogy az elmúlt héten jutottam el odáig, hogy egyáltalán legyen valami lövésem az oldalhoz, amit eddig egy tök külsős ember szerkesztgetett, valahonnan a Győri útról..., tehát kell a márt kért idő a beletanuláshoz. Továbbra is türelmedet/türelmeteket kérem, és várom az építő jellegű kritikákat, de a bántást és a sértést abban az esetben én sem állhatom, ha az alaptalan. Nem fogok többet magyarázkodni, de láthatja mindenki, névvel és e-mail címmel is vállalom a szavaimért és a tetteimért a felelősséget!
Hajrá!
Szabolcs
 12. Judas* 2007. Szeptember 16. 20:23 
slcfan és acidburn mondataival és észrevételeivel én is egyetértek! Elolvasva a cikket, egyből lejött nekem is, hogy ezt csak egy ember írhatta...
Írásáról ismerszik meg az "ember". :)))))

T. Varga Szabolcs!
Természetesen a türelem mindenkinek jár, így neked is. Csak hát amióta átvetted a honlap szerkesztését eltelt már vagy két hónap, de egy az biztosan... Azóta semmi változás nem történt itt. Se minőségben, se külalakban, se tartalomban, sőt sehogy! Csak a szavak és ígéretek amikből tele a padlás. Persze türelmesek vagyunk, hiszen nekünk már olyan jól megy a csapatunkról bárminemű információgyűjtögetés innen-onnan, hogy az már meg se kottyan! Sőt, felvetődhet többünkben a kérdés: Minek ez a honlap? Elvégre innen semmit nem tudhatunk meg időben...
Amúgy tényleg ne vedd sértésnek a szavaimat, csak a türelem véges. Persze ez nem a Te hibád elsősorban. Viszont ha nincs rá elég időd, akkor javaslom, hogy vonj be másokat a segítségbe, hiszen biztos találnál olyan embereket akik szívesen segítenék a munkádat. Még valami ami szúrja a szemem. Ha esetleg csak felületesen látod a nicneveket, vagy átsiklassz felettük, akkor javalsom a "control + c" gomb használatát! Úgy legalább helyesen írhatnád az éppen megszólított vagy említett egyén nevét.
Köszönettel! Judas*

Szabadságot a(z) KITILTOTT Ultráknak!
Köteles mentes FC Sopront!
 11. Antilop 2007. Szeptember 16. 20:19 
Kötelesnek aljas ember ha fikáza Siftert aki rangidős törzsgyökeres soproni!!! Köteles sztem magadtól menj el! Eddig is csak bábú voltál de arra sztem nem lesz szükség!! Agyő Köteles!!!!!!
 10. fasirt 2007. Szeptember 16. 19:03 
Azt,hogy a Sifter hibázott le lehet irni.De a klub ügvezetője(Köteles) még egy rosszindulatu megjegyzést is tesz, az nem szép dolog! Biztos NAGY SPORTMÚLTTAL rendelkezik!Ezt a meccs értékelésére értem!
 9. FC Sopron 2007. Szeptember 16. 18:09 
Nyertünk 4-0-ra!
 8. Pöcsi 2007. Szeptember 16. 16:30 
Fc Sopron!
Sok sikert hozza!
Ja, es sok hazai gyözelmet!!!
Mi ujsag a "B"csapat meccsen?
Üdv!
 7. FC Sopron 2007. Szeptember 16. 16:05 
Sziasztok!
Mivel nickname-et nem ad a rendszer, így minden alkalommal alá fogom írni a nevem az egyes hozzászólásokhoz! Igen, Beethoven értesülései helyesek, én vagyok az, aki. Szóval amit ígérhetek az az, hogy holnap azzal kezdem a napot, hogy minenen korrektül végigmegyek, vagyis, hogy egy mérkőzéssel kapcsolatban, előtte és utána mikor mit kell írnom, és ez ezentúl úgy is lesz! ha nem, akkor lehet anyázni, de addig NEM! Aki azt írta, hogy ez a dolgom (zalán Júdás), annak írnám, hogy ez IS, de nem csak ez! Ha csak ezzel foglalkoznék, akkor valószínűleg kevesebb hibát vétenék. Amúgy pedig aztt hiszem, hogy a türelem mindenkinek kijár!
Szabolcs
 6. beethoven 2007. Szeptember 16. 14:48 
Pöcsi!
Fideszes képviselő az önkormányzatban. Ő csinálja(ta) a Soproni estet.
 5. acidburn 2007. Szeptember 16. 13:57 
Szerintem nem Köteles. Az ö szövegeiben több a hiba.
 4. slcfan 2007. Szeptember 16. 13:35 
A szóhasználat, a stílus, mondatszerkezet túlságosan hasonlít az előző időszakban megszokottakéhoz. Én meg ha valahol hivatalos formában a klubbal szerződésben állva az etikai kódexnek megfelelően minimum egy nicknamet de illendőbb lenne a saját nevét odaírnia és akkor az emberben nem merülne fel ilyen. Amúgy meg Köteles Úrból simán kinéznék egy ilyen húzást. A Varga név elég gyakori Magyarországon azon belül Sopronban is.....
 3. Pöcsi 2007. Szeptember 16. 13:06 
Akkor ki Varga Szabolcs?
Mar csak erdekessegböl,mert a honlappal kapcsolatban cikket ha jol lattam Ö irta!
 2. slcfan 2007. Szeptember 16. 12:58 
Nem túl nagy örömmel de köszöntöm újra(?) Köteles Úrat a hírek, cikkek megírásánál, ugyanis ez a minősítő, korholó stílus véleményem szerint nem származhat mástól. Volt egyáltalán külső szerkesztő, és miért kell mindig madárnak nézni az embert? Na inkább hagyjuk. Arra viszont még kitérnék, hogy miért is gondolkodtatta el az új tulajdonosokat "akaratgyenge teljesítmény". Egyből itt hagynának vagy nem írnák alá a szerződést? Lehet itt a feszültséget kellteni de a jelenlegi bizonytalan helyzetben ez nem javallott. Mivel a szerkesztőtől úgysem kapnék érdemi választ azokat kérdezem akik ott voltak a meccsen, hogy a gólt miért nem adták meg illetve miért alakult ki az a össznépi dulakodás. A válaszokat előre is köszi. Hajrá Sopron! Köteles távozzon! Megy a gazdi a pórázzal együtt menjen Ön is. Agyő
 1. Pöcsi 2007. Szeptember 16. 12:35 
Kritikus beszamolo a merközesröl!Mit nyilatkozott a szakvezetö?Nagyon erdekelne!Az uj tulajdonosi csoport reszeröl nem latta valaki a merközest?
Ha igy folytatodik a bajnoksag also feleben vegez a csapat.
Ma is lesz merközes arrol nincs semmi hir?
HAJRA SOPRON!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470