English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Túl az első hazai mérkőzésen
Túl az első hazai mérkőzésen
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 129. Dewmist 2007. Július 31. 23:38 
figyelő, nem értettem félre a szavaidat, de nem is tőled, hanem "foryou"-tól és "egyember"-től kérdeztem.:) Viszont abban vitatkoznék Veled, hogy csak az érthet a focihoz, akinek "pro-licenc diploma lóg a nagymamája képe mellett a falon"! Sőt, jópáran "bizonyították" már ebben az országban ennek az ellenkezőjét!:D
 128. figyelő 2007. Július 31. 20:52 
dewmist félre értetted szavaim nem aztmondtam hogy csak ők írhatnak hanem úgy értettem hogy itt pár ember úgy osztja az észt futballban mintha mittomén milyen játékos lett volna maga... itt nem azt mondom hogy nem lehet írni cska érted pár ember úgy írja itta dolgokat minta a pro licenc lógna a nagymama képe mellett a falon;) meg ezek az álomkölcsönök meg igazolások:D
 127. Pöcsi 2007. Július 31. 13:51 
Akkor tan a FC Sopron link is fel lesz töltve!
Különben nem lehet a szokott modon lepkedni a linkek között,valoszinü dolgoznak rajta.
 126. Sija66 2007. Július 31. 13:48 
A liga csapat sorsolása itt megtalálható
http://www.labdarugoszovetsegvas.hu/cgi-bin/common/teaser.cgi?view=ck&tID=36&nID=6734&nyelv=
 125. Pöcsi 2007. Július 31. 13:47 
Mivel A honlap menüpont egyenlöre nem müködik a gratulaciomat ide irom a menüpontok aktualizalasa alkalmabol!
Csak igy tovabb!
 124. Pöcsi 2007. Július 31. 12:02 
Fenykepeket mar kitettek!
Eljen,mondom alakul mint puposgyerek a pres alatt!
HAJRA SOPRON!!!!
 123. Pöcsi 2007. Július 31. 11:50 
Köteles ur!Zsolt!
Mar megint bedugult a honlap!
Ennyi volt a megujjulas?Mi van a "Külsö Szerkesztövel?!"vagy TE vagy az is?
Az olasz prbajatekossal mi a helyzet?
Üdv!
 122. guru 2007. Július 31. 10:01 
Détári Lajos: Ennél több kell gyerekek!
2007-07-31

Sopron - Az előző szezonban számtalan, halványul teljesítő légiósa miatt téphette a haját a soproni NB I-es futballcsapat éppen aktuális edzője. Most a helyükre került fiatalok teljesítménye miatt fakadt ki Détári Lajos (44) a Honvéd elleni 1-0-s vereség után.

Eltiltása miatt a lelátóról kínlódhatta végig Détári Lajos, amint a Sopron hazai pályán szenved 1-0-s vereséget a Bp. Honvédtól. A népszerű Döme nem is ment el szó nélkül a gyatra produkció mellett. Szerinte a csapat gerincét alkotó fiatalok gyenge teljesítményt nyújtottak, ez volt a vereség fő oka.

- A keretünkben sok a fiatal, többüknek az ölébe potytyant az élvonalbeli szereplés lehetősége. Azt hittem, élnek majd a nem mindennapi lehetőséggel, és kiteszik a szívüket, a lelküket a pályán. Ezzel szemben azt látom, hogy nem szakadnak meg a meccseken, nem hajtanak a kifulladásig, és még az edzői utasításokat sem tartják be - bosszankodott az összecsapás után a volt világválogatott futballista.

Neveket nem mondott, de a Honvéd ellen Dlusztus András (19), Csontos Zoltán (21), Birtalan Botond (18) és Gyömbér Gábor (19) képviselte a fiatalságot.
A kérdés, számíthatnak-e büntetésre a soproni keret tagjai a produkció miatt?

- Az edző feladata eldönteni ezt, de egyelőre nem tudok semmilyen szankcióról. Peches meccs volt, helyzet nélkül nyert a Honvéd - jegyezte meg Ambrus András (41), a klub alelnöke, hozzátéve, csatárposzton még mindenképpen erősítené-nek.

Hír a Blikk.hu-ról.
 121. .:jooka:. 2007. Július 31. 09:58 
Eddig arról nem tudtam hogy csoport cuccban volt(ak) az illető(k). Így nyilván nem újakrol van szó. (ez esetben még szarabb a helyzet.) A balhét meg mindenki el fogja vinni,csak az nem akinek kéne...
 120. Judas* 2007. Július 31. 06:25 
Reggelt!
Látom rendesen ment a traccsparti az éjjel.
Igaza van Dewmistnek, nagyfiú vagyok már és meg is tudom védeni magam ha kell. :) Visszatérve a mózerolásra. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy valaki a sajátjaira küldi rá az ellent! Ennél gusztustalanabb és undorítóbb dolgot még nem láttam! De hát mit vár az ember...
Tudod jooka, azon az ominózus stadion wc-ben történt beszélgetésen többek között szó esett arról is, hogy gerinctelen társaság vagytok. Tagadtátok mint minden mást, most meg megint beigazolódott az igazunk. (ez is) Új emberekről beszélsz. Azért annyira újak nem lehettek, ha csoport cuccban voltak. (fekete póló vagy piké?) Van egy olyan érzésem, hogy nem fog(nak) előkerülni az illető(k)... Mindenesetre ez a sztori egy kicsit megtorpedózta a C2-be történő visszatéréseteket. Mindemellett lehet továbbra is fikázni engem is és a csoportot, a Scorpionst vagy az Imikét és még sorolhatnám... Újfent kiállítottatok magatokról egy bizonyítványt. Egy olyat, ami még Sopronban nem történt!!!! Ezen gondolkozzatok el kérlek.
Még valami utoljára és lezárom ezt a témát.
Hiába nem Te voltál a hunyó, ezt a balhét az egész csoportodnak kell elvinnie és jóvátennie minden sértődöttség nélkül. Tudod: egy mindenkiért, mindenki egyért. Mert ha nem így van akkor az egy szart sem ér!
Okulásul:

"...az ultrának nincs arca,gyakran egy kapucnival fedi le a fejét...az ultra nem öltözik normális módon, nem követi a divatot...amikor felszáll a vonatra,sétál rohamléptekben, akkor is ha nincs saját csapatának öltözéke magán,megismered őt....az ultra nem szűnik meg akkor,amikor leveszi a sálat,vagy hazatér egy utazás után...amikor az emberek látnak egy ultrát nem értik őt, ő nem akar hogy értve legyen az emberektől...túl a 90 percen,talpon az esőben ázva vagy a hidegben, összeköti őket egy torkaszakadtából énekelt dal, összeköti őket a barát biztonsága,aki alszik mellette a vonaton,ami hozza őt vissza az idegenbeli meccsről...összeköti az öröme az idegenbeli meccsre való indulásnak, a fáradtsága a visszaútnak...összeköti őket a ketté választott szendvics sok órai koplalás után...összeköti a mentalitás....az ultra meg nem alkuvó védelme egy életstílusnak ami veszélynek van kitéve a névre szóló jegyek miatt, a fizető tv miatt...az ultra sok más érzék,amik nem szavakba önthetők,megérthetetlen a hétköznapi ember számára,aki jobban szeret élni egy üveg mögött...

minthogy széttörné azt belépne a valóságba... tiszta a szívünk ,amikor elhagyják összeszorul fájdalmat okoz nekünk...amikor kihívják,dübörög,mint egy dob,de nem fél,visszatart minket,hogy el ne fussunk...ha egy barátunk hív minket,nem kérdezzük őt miért,hanem felsorakozunk csendesen az oldalán...megismersz minket,mert beszélünk egymás között anélkül,hogy kinyitnánk a szánkat..."

Hajrá Sopron!
 119. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:20 
Szép álmokat! :)
 118. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:20 
Ez kurva egyszerű dolog a Skorpiók sem akartak Brigade tagok lenni. Nem is lettek. Van egy saját csoportjuk, mégis jól megvagyunk egymás mellett. Tudod miért? Mert ők ismerik azt a szót, hogy tisztelet. Az idősebbeknek járó tisztelet. Ha ezt nem tudjátok elfogadni nincs miről beszélni. Csak rosszabb lesz a helyzet. És hidd el nem mi húzzuk a rövidebbet.( Ha van pesti spanod érdeklődj utána ott hogy működik a dolog.) Ha voltál a Lengyeleknél focitornán, akkor biztos tudod Te is, ha nem akkor kérdezd meg azoktól akik ott voltak.
 117. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:17 
Na megyek aludni,fejleményekről majd írok neked. Minden jót! Ciao
 116. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:17 
Előbb-utóbb ugyis kiderül ki volt az,és akkor muszáj lesz neki..
 115. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:14 
Ha van vér a pucájában elém áll és a legkevesebb az, hogy bocsánatot kér. Nem tőlem hanem a Feleségemtől és a Lányaimtól. Ez lenne a legkevesebb amit megtehet. :(
 114. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:13 
Olyan tisztogatáshoz hogy az újak közűl jópár ember el lett takarítva. Ez folytatódni is fog. Ami a sértődöttséget illeti épp a költözés megtárgyalása került napirendre de hát ez úgy tünik,elmarad.
 113. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:11 
Nem lesz egyszerű,ugyis lapítani fog az illető... Egyébként maximálisan megértelek láttam a családod a kocsiban...
 112. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:10 
Milyen tisztogatáshoz? kinyírtál 5 tagot? Na ne nevettessél. Inkább azon gondolkodjatok el, hogy mi a faszért kell a sértődöttet játszani.
 111. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:09 
Kurvára berágtam rátok!!! Eddig nem érdekelt a hisztizésetek, de most,hogy a családom is képbe került jó lesz ha előkerítitek az emberkét.
 110. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:07 
Azonnal hozzá is láttam a tisztogatáshoz. De ennek a nyomait majd ugyis látni fogjátok. Amit a Pölinek megigértem,jelezni fogom és ha más nem is,én le fogok ülni veletek megbeszélni a történteket. Ez a minimum az eset után.
 109. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:06 
Nem fog elmaradni a revans arról biztosíthatlak!
 108. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:04 
Igen közöltük, hogy Ti vagytok kredencboysosok, mivel már addigra kiderült, hogy közületek volt valaki a "súgó".
 107. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:04 
Persze,ez természetes. Mivel mi csesztünk rá. Hallottam ezt-azt,de erről ne itt tárgyaljunk. Sajnálom hogy ártatlanul keveredtetek bele ti is,és mi is...
 106. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:03 
Én éreztem,nem ti. Ha eltalált volna akkor a napszemcsim sem lenne ép. Másik meg hogy nem tagadnám le... Azt hiszem végig korrekt módon álltam az esthez és amit megígértem azt tartani is fogom.
 105. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:03 
Azt viszont neketek is érdeketek, hogy kiderítsétek ki volt az uszító!!!! Nagyon is!!!
 104. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:02 
Hozzáteszem,Csabi szerint a közbelépésetek elött a kispestiekkel közöltétek hogy "Ott vannak,ők azok" amikor jöttünk ki a stadionbol... pedig aztán baromira nem tudtunk semmit.
 103. Gömbi_BS 2007. Július 31. 02:01 
Ja, akkor többen is más szitut néztünk.
 102. .:jooka:. 2007. Július 31. 02:00 
Gömbi,nem mondod komolyan,egyedül a sapkám simléderét érte el de azt is csap épphogy... Egyébként a lényegen nem változtat.
 101. .:jooka:. 2007. Július 31. 01:59 
Egy taslit sem kaptam ugyanis elhuztam a fejemet. Egyébként Gömbi! Csabit és engem is rohadtul érdekelne mert veletek együtt mi basztunk rá ugy hogy közünk nem volt semmihez...
 100. Gömbi_BS 2007. Július 31. 01:58 
Dewmist!
Sajnálom ha csalódást okozom neked,de bizony Jooka-t elég rendesen szájon vágták.:)
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. október 31., szombat
Farkas
H K Sz Cs P Sz V
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470