English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Vereség az első meccsen
Vereség az első meccsen
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 34. K 2007. Július 02. 10:01 
Nem gyakran találkozhattunk Tóth Mihály nevével a norvég bajnokság idei küzdelmeiben. A Fredrikstad légiósa már nem tagja az UEFA-kupában rajthoz álló együttes keretének, és jelenleg a második csapatban futballozik. Bár a 32 éves játékost még másfél éves szerződés köti a gárdához, mostanra megérett benne a távozás szándéka. A napokban a Sopronnal együtt emlegetett csatár ez esetben Norvégiában is találhat magának másik csapatot, ám elképzelhető, hogy visszatér Magyarországra.

- Mi az oka annak, hogy egy ideje nem láthatjuk a nevét az összeállításban?
- Az új edző más játékosoknak szavaz bizalmat, a négy-négy-kettes-es szisztémában pedig nem szánt nekem szerepet.
- A Fredrikstad keretéből is kikerült?
- Igen, jelenleg a harmadik vonalban induló tartalékcsapatnál vagyok. Ez egyetlen szempontból, a meccsterhelés miatt jó, azonban már eldöntöttem, hogy a szerződésemből hátralévő másfél év ellenére szeretnék eljönni az egyesülettől. Számomra nem jó ez az állapot, főleg azután, hogy tavaly megnyertük a kupát, és úgy érzem, az elmúlt időszakban a csapat meghatározó játékosai között voltam. Megpróbáltam mindig száz százalékot nyújtani. Nem értem a mellőzést, elfogadni pedig nem tudom: szeretnék tovább futballozni, az életemet még gyerekként erre tettem fel. Ez ennél az egyesületnél per pillanat nem adatik meg, ezért kölcsönadás vagy szerződésbontás segítségével szeretnék megválni a klubtól.
- Mennyire reális, hogy néhány héten belül máshol folytatja?
- Ez is benne lehet a pakliban. A fentiek véghezvitele esetén megoldható lenne, hogy itt, Norvégiában találjak csapatot, vagy akár hazatérjek.
- Ha lenne ilyen lehetőség, hazajönne?
- Ez is elképzelhető. Voltak már érdeklődések Magyarországról is, de konkrétumokról még nem esett szó semmilyen téren, ugyanis csak mostanában döntöttem el véglegesen, hogy fel szeretném bontani a szerződésemet.


Az nb1.hu-n "a nap interjüúja"
 33. qpi7 2007. Július 02. 09:43 
Hát ha ezek a próbajátékosok itt is maradnának, és összejönnének a tárgyalások, remek csapat jönne össze...
 32. Sija66 2007. Július 02. 09:14 
A Sopron megállapodott Pintér Zoltánnal, a Vasas középpályása így a következő szezont abban a csapatban kezdi meg, amelynek színeiben két évvel ezelőtt elhódította Magyar Kupát.
A Détári Lajos által irányított együttesnél kedden feltűnhet Fekete Viktor is. A Bőcs 25 éves középpályása tagja a strandfoci-válogatottnak, amely jelenleg Athénban tartózkodik, a szombaton véget ért Eb-selejtezők után azonban elköszönt a csapattól, a hétfői naptól ugyanis próbajátékon szerepel a bordó-szürkéknél.
A Hűség Városában szintén tesztelik a Brazíliából hazatért U19-es válogatott kerettag Dlusztus Andrást, és tárgyalásokat folytatnak Bárányos Zsolttal is. A tavaszi szezont a görög bajnokságban töltő középpályás Pintérhez hasonlóan szerepelt már korábban Sopronban.
(NBI.hu)
 31. beppepapa 2007. Július 02. 07:56 
mai Kisalföldben olvasható csapatunkal kapcsolatban: "Próbajátékra érkezik a 22 éves, legutóbb a Vasasban szereplő középpályás Ködöböcz Csaba, valamint a 28 esztendős, az előző két szezonban Kaposvárott, majd Pécsett futballozó Finta Zoltán."
 30. New4 2007. Július 02. 02:42 
szivessen;):):)!!!
 29. beppepapa 2007. Július 02. 02:01 
kössz New4!
 28. New4 2007. Július 02. 01:05 
nah ak Misit megkerestük:D:D
de Szekit még nem:D
de ugy hallom én is h Kenesei-it is!!!hát ki tudja...
Azér Egy MISI mindig jól jönne:D:D
 27. New4 2007. Július 02. 01:04 
Szekeres Tamás

Vissza az iskolapadba?

A szintén Norvégiában légióskodó Szekeres Tamás – Tóth Mihályhoz hasonlóan – tagja volt a 2005-ös MK-győztes csapatnak, ám őt Sopronból egyelőre senki sem kereste, hogy térjen vissza. „Lejárt a szerződésem a Fredrikstadnál, és július huszadikáig eldől, felvesznek-e az oslói egyetemre – mondta a rutinos védő, aki fizioterapeutának készül. – Ha sikerülne Norvégiában tanulmányaim mellé csapatot is találnom, biztosan maradok az országban. Az ősszel betöltöm harmincötödik életévemet, gondolnom kell a jövőre, ezért fontos, hogy felsőfokú nyelvvizsgám mellé diplomát is szerezzek. Ha nem vennének fel, hazatérek, bár Norvégiában van a házam, és a családom miatt sem szívesen költöznék újból…”
 26. New4 2007. Július 02. 01:03 
Ismert, hogy az FC Sopron vezetői a fejükbe vették, hogy minél több labdarúgót visszacsábítanak a 2005-ös Magyar Kupagyőztes gárdából. Fehér Zoltán és Pintér Zoltán már újból bordó-fehérbe öltözött, s úgy hírlik, a szurkolók kívánságlistájának élén a norvégiai légiós áll, aki 2004-ben tizenhét találattal gólkirályi címet szerzett soproni színekben.

„Ambrus András, a csapat alelnöke valóban megkeresett telefonon – ismerte el a támadó. – Ez azonban inkább baráti beszélgetés volt, semmint tárgyalás. Tény, hogy négy csodálatos évet töltöttem el a városban, mostani helyzetem azonban annyira bizonytalan, hogy neki sem tudtam semmi konkrétumot mondani…”
 25. New4 2007. Július 02. 01:03 
SOPRON ÁTIGAZOLÁS

Nem marad Norvégiában
A hazatérő csatár, Tóth Mihály nem titkolja, hogy máris megkereste korábbi klubja
Fél éve keresve sem lehetett volna Tóth Mihálynál boldogabb labdarúgót találni a földön – most azonban nincs nála csalódottabb ember. A norvég Fredrikstad 32 éves támadója szerződése felbontását kérte, és nincs kizárva, hogy hazatér. Nagy a valószínűsége, hogy Sopronban folytatja pályafutását, ahogy azt a város csapatának szurkolói is szeretnék.

Újfent bebizonyosodott, hogy fél év alatt is nagyot változhat a világ.

Tóth Mihály, a norvég első osztályban szereplő Fredrikstad csatára tavaly novemberben még boldogan nyilatkozta lapunkban, hogy remekül érzi magát a skandináv csapatban.

Miért is ne tette volna?

Az előző szezonban hét gólig jutott, csapata az utolsó fordulóban megszerzett első idegenbeli győzelmének köszönhetően (ezen a találkozón a magyar támadó is eredményes volt) bent maradt az élvonalban, és ami talán a legfontosabb: együttesével megnyerte a Norvég Kupát.

„Szeretném, ha a szerződésemből hátralévő két évet itt tölthetném el” – ábrándozott Tóth Mihály. Nos, a valóság – fél év elteltével – ennél sokkal kiábrándítóbb… „Nagyon csalódott vagyok az elmúlt hónapok miatt – mondta a csatár. – Kértem szerződésem felbontását, de egyelőre nem jutottam közös nevezőre a vezetőkkel, és azt kell, hogy mondjam, az álláspontok igencsak távol állnak egymástól. A mostani helyzet azonban tarthatatlan, és egyelőre nem látom a kiutat.”

A játékos kiábrandultságának oka: mellőzöttség…

„Mondhatják, hogy könnyű mindent az edzőre fogni, de bármit teszek, nincs helyem a csapatban – mondta az egyszeres válogatott támadó. – Úgy érzem, korábban sokat tettem a klubért, most mégis méltatlanul bánnak velem. A lelkiismeretem tiszta, de a kispadon ücsörögni nem elég. Futballozni szeretnék! Ha nem Norvégiában, akkor esetleg Magyarországon…”

Ismert, hogy az FC Sopron vezetői a fejükbe vették, hogy minél több labdarúgót visszacsábítanak a 2005-ös Magyar Kupagyőztes gárdából. Fehér Zoltán és Pintér Zoltán már újból bordó-fehérbe öltözött, s úgy hírlik, a szurkolók kívánságlistájának élén a norvégiai légiós áll, aki 2004-ben tizenhét találattal gólkirályi címet szerzett soproni színekben.

„Ambrus András, a csapat alelnöke valóban megkeresett telefonon – ismerte el a támadó. – Ez azonban inkább baráti beszélgetés volt, semmint tárgyalás. Tény, hogy négy csodálatos évet töltöttem el a városban, mostani helyzetem azonban annyira bizonytalan, hogy neki sem tudtam semmi konkrétumot mondani…”

Tóth Mihály olykor fogcsikorgatva küzdött, úgy tűnik azonban, a norvég Fredrikstadnál ez sem volt elég
 24. New4 2007. Július 02. 01:02 
Hamár előfizetem ak be is másolom:D!!!
 23. New4 2007. Július 02. 01:01 
Egyet előfizetem az Nsoba mondom van egy Tóth Mihályos CIKK:D:D
 22. M. 2007. Július 02. 00:00 
sérült
 21. beethoven 2007. Július 01. 21:35 
MI VAN HORVÁTH ANDRISSAL? MIÉRT NEM JÁTSZOTT?
 20. márk 2007. Július 01. 21:27 
Mintha Csordás Csabát láttam volna a barátaival kávézni a Dömötöri teraszon, kábé 1 órája...
 19. Christian 2007. Július 01. 20:53 
Hát, ez a vereség várható volt... DE remélem hamar belelendülünk.
 18. mumus 2007. Július 01. 20:03 
VASAS FÓRUM (részlet):
Áll a bál...A mai "Nemzeti Sport"közli az alábbi híreket a VASAS-ról.

TÁVOZÓK:Ködöböcz/Lejárt a szerződése/,Fehér/Sopron/,Pintér/Sopron?/,Tóth A/Sopron?/....

INFORMÁCIÓ más helyről:Kenesei/Sopron?/...

A "játékos és edző..temető"Vízer és Détári "az örökösen kavaró"de még nem bizonyított edző megkezdték a szarkeverést!!

Valószínű több pénzt ígérnek, mint a VASAS!De meg is kapják majd ezt a játékosok??Pár hete még úgy volt,hogy az NB I-ben se indulnaka Soproniak,nagy ott a káosz!!!
 17. Buckó 2007. Július 01. 17:24 
Majd meglátjuk kinek lesz igaza:) Amúgy meg az illető nem informátor, aki most csak egy volt csapattag, és ő szerintem jobban képben van, nem? A parasztot meg nem úgy értettem és nem is volt aranyköpés kicsi ati
 16. ati 71 2007. Július 01. 16:24 
Nem kötelező elhinni,de az ilyen aranyköpéseknek sincs semmi értelme.Ha ilyen titkos az informátorod,akkor bizonyára azt is megtudja mondani kiket igazolunk le!Parasztozni pedig igazán nem kellene,talán nem erről szól a történet...Még valami:a piacra nem parasztok járnak!Pletykák viszont könnyen terjednek.
 15. Buckó 2007. Július 01. 16:16 
Nem kötelező elhinni, piacra max te jársz a sok paraszt közé.
 14. Iver 2007. Július 01. 16:01 
akkor miért írod le és mért hidjük el?:) sokan járnak manapság a piacra:D
 13. Buckó 2007. Július 01. 15:23 
Misi nem jön vissza ez biztos, de nem írom le kitöl tudom.
 12. dev75 2007. Július 01. 12:32 
K egy kicsit gyorsabb volt!
 11. dev75 2007. Július 01. 12:31 
Ez igaz! De milyen jó lenne ha AZ mögött játszana! "És majd megint felébredek , hogy bilibe logatom a kezem!"
 10. K 2007. Július 01. 12:30 
De jó lenne ha lenne egy Misi-Kenő csatárpárosunk...!!!:D
 9. Dewmist 2007. Július 01. 12:05 
dev75, ez valóban nem lenne rossz hír a számunkra, ha nem azt jelenti, hogy azért, mert AZ, akit nagyon várunk, mégsem jön...
 8. füzi 2007. Július 01. 11:57 
Azért még van egy-két ismeretlen név..Róluk mondhatnának valamit!egyébként ez már jobban tetszik,h hozzák az utánpótlásból a fiatalokat!Pár rutinos közélyük,és nem lesz itt semmi gond..Remélem végre lesz egy jó kis,szerethető csapat,aki hajt és "meghal" a pályán a győzelemért,és a csapatért;na meg persze értünk(a szurkolókért)!
Hajrá SOPRON!!!
 7. mano 2007. Július 01. 11:41 
Jó a tudósítás, csak arról a kis tényről feledkezik meg, hogy a GAK jövőre NBIII-as lest, mert kizárták az élvonaból és 14 játékos távozott a keretükből. A grazi akadémia utánpótlás gyerekeivel van feltöltve a csapatuk... Ettől függetlenül még mindig jobb magyar neveket olvasni, mint románokat.
 6. Sira Pista 4ever 2007. Július 01. 11:20 
Köszi kalapács!
Kiváncsi vagyok a régi-új arcokra!:)
 5. kalapács 2007. Július 01. 11:15 
EZ tényleg fiatal csapat volt!Jó látni, h egy-két Svse-és játékost nem felejtettek el!
Fehérrel, Pintérrel stb nem leszünk rosszak!!!
Edzés ha jól tom holnap 10 kor lesz
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. szeptember 17., péntek
Zsófia
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470