English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Elfogadták a nevezésünket
Elfogadták a nevezésünket
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 16. mano 2007. Június 20. 21:03 
Szerintetek az normális, hogy egy profi klub profi labdarúgója másik magyar klub színeiben lép pályára ma (Magasföldi-Fehérvár)? Ha már Bonetti nem jött meg időben, hogyhogy nem a másodedző vagy kapusedző foglalkozik már napok óta a csapattal? Valami bűzlik itt, csaholó pulikutya legyek, ha nem. Azt meg végképp fura, hogy ilyen NS címlapsztori után semmilyen hivatalos anyagot vagy tiltakozást nem bocsát ki senki...
 15. mumus 2007. Június 20. 20:26 
"Tréning, tréning és tréning. Változatosan készül az FC Fehérvár a következő bajnoki szezonra. Délelőtt fittnesz edzésen vett részt a csapat, majd délután a hátsó füves pályán gyakoroltak a srácok. A stadionban egy régi ismerőst is köszönthettünk. Magasföldi József is rótta a köröket. A Sopron kiváló futballistája a nyári szünetében is kondiban szeretné tartani magát, így (mivel csapata felkészülése csak a jövő héten kezdődik) természetesen a „hazai pályát” választotta edzése helyszínéül. Szerdán 17.30-tól edzőmérkőzést játszik az FC Fehérvár a Dunafém-Maroshegy ellen."

Forrás: www.fcfehervar.hu
 14. K 2007. Június 20. 10:06 
Köszönjük a tájékoztatász boy1970_CBS!!!

Nemtudom ki hogy van vele de én örülök ennek a hyrnek! Így legalább megtudtuk hogy magyarokkal tárgyalunk, és ráadásul olyan magyarokkal akik már korábban itt voltak! Nembaj, ha nem leszünk benn az első 5be! Csak az a lényeg, hogy ne fenyegessen minket a kiesés és legyen egy jó közép CSAPATUNK és legyen egy jó szurkolótáborunk!
Én örülök, hogy nem szünkik meg az élvonalbeli foci!!!

HAJRÁ SOPRON, HAJRÁ PIROS-FEHÉREK!!!!!!
 13. hsa 2007. Június 20. 09:51 
Én hallottam egy olyan pletykát, hogy Misi is visszatér...Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, gondoltam leírom.
 12. boy1970_CBS 2007. Június 20. 09:38 
Rajtengedélyt kapott a Sopron
Vízer László Máriusz marad

2007-06-20

Minden akadály elhárult az FC Sopron élvonalbeli indulása elől. A többségi tulajdonos, Vízer László Máriusz nem szándékozik kiszállni a klubból, sőt, négy korábban Sopronban szerepelt játékossal tárgyal a klubvezetés.
Keddi ülésén a másik három hiánypótlásra kötelezett élvonalbeli klubbal – Újpest, REAC, FC Fehérvár – egyetemben az FC Sopron kiegészítéseit, hiánypótlását is elfogadta az MLSZ fellebbviteli bizottsága, így a soproni klub indulhat a következő szezonban az élvonalban.

Ambrus András, az FC Sopron alelnöke érdeklődésünkre elmondta, kedden hosszan egyeztetett az FC Sopron többségi tulajdonosával, Vízer László Máriusszal, aki ismételten megerősítette: minden ellenkező híresztelés ellenére nem készül kiszállni a soproni futballklubból.
Ugyanezt erősítette meg Simon István alpolgármester is, aki elmondta: nincs tudomásuk arról, hogy a többségi tulajdonos eladná üzletrészét.

Az alelnök ezenfelül érdeklődésünkre annyit elárult, négy olyan labdarúgóval tárgyal – van, akivel közel áll a megegyezéshez – az esetleges Sopronba való visszatérésről, akik tagjai voltak 2005-ben a Magyar Kupát nyert soproni együttesnek. A sportvezető neveket egyelőre nem volt hajlandó elárulni, mégpedig azért nem, mert a játékosokat jelenlegi klubjukhoz még szerződés köti. Azt azonban kifejtette: többek között az is a célja azzal, hogy a két évvel ezelőtti sikercsapatból néhány futballista újra Sopronba kerüljön, mert annak a gárdának a játékosait igen kedvelték a szurkolók...

Az élvonallal kapcsolatos hír, hogy a szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a július 21-én, szombaton kezdődő első osztályú bajnokság sorsolását július 5-én, csütörtökön tartják – mint az fentebb kiderült, az FC Sopronnal.


Mai Kisalföld!
 11. igazságosztó 2007. Június 20. 09:19 
Sziasztok!

Köteles és az FC sopron azért nem válaszol, mivel még ők sem tudják, h mit akar a tisztelt tulaj és ezért van csend!Nem magamtól szedtrem ezt higgyétek el!!!
 10. Sira Pista 4ever 2007. Június 20. 08:13 
Köteles Úr, Vízer Úr vagy akárki!!!
MI, soproni focit szeretők, nagyon szépen megkérjük önöket, hogy most már az igazságot legyenek szívesek leírni! Mert ez így nem mehet tovább, hogy mi találgatunk, maguk pedig csak röhögnek rajtunk! És ha megszünik az FC Sopron csapat, akkor szerintem Vízer Úr nagyon pihenje ki magát mielőtt idejön Sopronba, mert a szurkolók hosszú távon fogják kergetni!!!!!!!!

AZ IGAZAT AKARJUK HALLANI, LÁTNI!!!!!!!
 9. K 2007. Június 20. 08:07 
Az MLSZ versenybizottsága első fokon négy csapat, az Újpest, a Fehérvár, a Sopron és a REAC nevezését nem fogadta el az élvonalbeli bajnokságra. A szükséges iratok áttanulmányozását követően a szövetség fellebbviteli bizottsága kedden megállapította, hogy az érintett klubok kivétel nélkül pótolták a hiányosságokat, így már egyikük esetében sincs akadálya az élvonalbeli szereplésnek.

Az Újpest (Kovács Zoltán a kép bal szélén) a 2007-2008-s szezonban is megküzdhet az REAC-cal (Pusztai Olivér a kép jobb szélén)fotó: Németh Ferenc
Az említett négy klub a szövetség szerint nem tett maximálisan eleget a szabályzatban tételesen leírt nevezési feltételeknek, így az Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága június 6-i ülésén nem fogadta el a nevezésüket.

A négy klub fellebbezett a döntés ellen még a csütörtök délelőtti határidő lejárta előtt, így kerülhetett sor a mai második menetre, amelyben már mindent rendben találtak az érintetteknél.

A fehérváriak a nevezési díj befizetésével csúsztak meg, de még időben rendezték elmaradásukat.

Az újpestiek nevezésében formai hiányosságokat találtak.

A REAC az NS információi szerint háromhavi játékvezető díjjal maradt adós, de kiegyenlítette a számlát.

A soproni klub hivatalos internetes oldalán nem részletezve számolt be arról, hogy minden szükséges hiányosságot elrendeztek.

Az illetékesek döntöttek arról is, hogy jelenlegi tervei szerint a július 21-én, szombaton kezdődő első osztályú bajnokság sorsolását július 5-én, csütörtökön tartják.

NSO
 8. mumus 2007. Június 19. 21:53 
Lehet hogy van terv Vízer nélkül is. De...
Ha nem akar indulni a bajnokságban, akkor miért ölt bele az indulásba megint egy csomó pénzt?
Jó lenne, ha valaki illetékes megszólalna már ebben a kérdésben. Mondjuk Vízer úr. Mert akik a klubot "vezetik", azok...

 7. akho 2007. Június 19. 21:44 
Jó lenne ha eldöntenétek mi legyen. Egy románokkal, légiósokkal teletűzdelt NBI-es brigád semmilyen céllal, elképzeléssel, 800 "néző2 előtt erőltetve, vagy esetleg egy kiesés ellen küzdő, netán NBII-es soproni csapat, akik nem basszák át a szurkolókat. Olyan klubvezetéssel, akik adnak a szurkolók és a város véleményére, nevelnek és képeznek játékosokat. Én a 80-as évek SSE-jéért is tudtam rajongani, meg az NBII-es, NBIII-as SLC-ért is, de ezért a szarért nem tudok.Csak azért mert NBI-nek nevezik.
 6. New4 2007. Június 19. 21:36 
azt hiszem ha elmegy a vizer ak nagy kakiba leszün kmer eligazol mindenki igaz ne mazt mondom h sajnálnáám h elmegy csak még is.. azér ak új befektetőt ne mtalálnánk ak nagy baj lenne az jöhetnének az ifisták játszani... nah de ne mtom..
 5. New4 2007. Június 19. 21:35 
SOPRON. Nincs adminisztratív akadálya a csapat indulásának, de a vezetők nem cáfolják a Vízer László Máriusz távozásáról szóló híreket

Nem tudni, kitart-e az FC Sopron mellett a gárda főtulajdonosa
FC Sopron is megkapta a rajtengedélyt az MLSZ fellebviteli bizottságától, a bordó-fehér gárda szurkolói azonban egyelőre csak reménykedhetnek, hogy a csapat neki is vág az új évadnak. A futball-kft. vezetői ugyanis hallgatásba burkolóztak.
A soproni szurkolók egyre idegesebbek. Tartja magát a szóbeszéd a városban, hogy Vízer László Máriusz főtulajdonos hátat akar fordítani a csapatnak, amely gyakorlatilag a labdarúgócég összeomlásával járna. Az üzletember már többször bizonyította, hogy némiképp öntörvényűen vezeti a vállakozást.

Az évad befejezése óta kevés érdemi információ szivárgott ki a Káposztás utcai klubirodából. Csak néhány átigazolási hír röppent fel, az is inkább a távozókról. Köteles Zsolt, a csapat ügyvezető-igazgatója immráon napok óta nem áll lapunk rendelkezésére, telefonját nem veszi fel, az üzenetekre nem reagál. Éppígy elérhetetlen a főtulajdonos, Vízer László Máriusz is.

Gyanús némaság. A soproni szurkolók pedig tudni akarják, kitart-e a csapat mellett Vízer László Máriusz.

 4. erick92 2007. Június 19. 21:30 
Na akkor végre egy jó hír ! Akkor igazolhatnánk is valakit. A Honvéd egy nap kettőt is igazolt figyeljétek meg a Honvéd jövőre benn lesz az első háromba.Most a Radu maradt vagy sem ? Kell védő Irányító középályás meg (futni)tudó csatárok
 3. qpi7 2007. Június 19. 21:27 
Hát azért nem mondanám olyan természetesnek h elfogadták. Ezek szerint a Fradi tuti h NBII-ben marad...
 2. beppepapa 2007. Június 19. 21:21 
fölösleges volt leírni, ez nem hír, máshol már elolvasta mki ugyis:)
 1. nyusz 2007. Június 19. 19:20 
Ezt bezzeg feltudjátok rakni rögtön.......
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. február 25., csütörtök
Géza
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470