English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Egy héttel később kezdünk
Egy héttel később kezdünk
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 86. beppepapa 2007. Június 20. 15:48 
arra majd azért kíváncsi leszek h majd megint lesz e a csapatnak erőnléti problémája. ez az egy hét biztos arra kell h ha a szezon végefele kikapunk majd akkor mondhassák h sajnos egy héttel később kezdtünk:)
 85. K 2007. Június 20. 13:44 
.:jooka:.!
Balhátvédnek jó lenne az a szobor! :D:D:D
 84. .:jooka:. 2007. Június 20. 13:29 
domi,szobrot ne faragjunk az általad említett úrnak? jól nézne ki a stadion valamely pontján.
 83. Látod 2007. Június 20. 13:18 
domi85

TELJESEN IGAZAD VAN!!!!
 82. domi58 2007. Június 20. 12:06 
figyelj már ugyse te adod a pénzt és hogy kit hoz ide csak legyen már vége ennek a kálváriának mert a mai sport már fantomcsapatnak nevezi a fc sopront. amely szerint vízer hátat akar fordítani a csapatnak,hogy mi az igazság, azt csak a vízer úr tudja.!!! és ne írjuk le a csapatot és a vízer urat se mivel mindent megtesz a csapatért ami senki másról nem mondható el,ha ő nincs nincs csapat!!!!!!!!!!! hiába tépjük a szánkat és mocskolódunk, UGYE? TISZTELT URAK!!!!!!!!!!!
 81. mano 2007. Június 20. 09:48 
Teljesen mindegy ki mit mond, jövő héten úgyis kiderül minden. Engem akkor is hidegen hagy ez az egész, lelketlen zsoldosokra nem adok ki pénzt, bármennyire is szeretem a focit. Vízer azt elérte, hogy párszáz emberen kívül senkit nem érdekel a csapat , egyébként is leszarja, hogy kimegyünk vagy sem. Magának csinálja, saját magáért. Ennyi. Simon Istvánnak mi fogalma van a fociról, életében nem volt még kint a Káposztás utcában. Nem tudnak semmit, persze, mert csak a kész helyzetekre kell majd reagálniuk. A soproni foci jövője az a 300 fős bázis ami az SC-ben van, ezekből kell kinevelni gyerekeket, minden más vakítás. Borzasztó, hogy idáig süllyesztették a soproni focit ezek a szélhámosok. Egyébként szerintem Vízer biztos tovább csinálja, már csak azért is, hogy minket idegesítsen:-))
 80. boy1970_CBS 2007. Június 20. 09:40 
Rajtengedélyt kapott a Sopron
Vízer László Máriusz marad

2007-06-20

Minden akadály elhárult az FC Sopron élvonalbeli indulása elől. A többségi tulajdonos, Vízer László Máriusz nem szándékozik kiszállni a klubból, sőt, négy korábban Sopronban szerepelt játékossal tárgyal a klubvezetés.
Keddi ülésén a másik három hiánypótlásra kötelezett élvonalbeli klubbal – Újpest, REAC, FC Fehérvár – egyetemben az FC Sopron kiegészítéseit, hiánypótlását is elfogadta az MLSZ fellebbviteli bizottsága, így a soproni klub indulhat a következő szezonban az élvonalban.

Ambrus András, az FC Sopron alelnöke érdeklődésünkre elmondta, kedden hosszan egyeztetett az FC Sopron többségi tulajdonosával, Vízer László Máriusszal, aki ismételten megerősítette: minden ellenkező híresztelés ellenére nem készül kiszállni a soproni futballklubból.
Ugyanezt erősítette meg Simon István alpolgármester is, aki elmondta: nincs tudomásuk arról, hogy a többségi tulajdonos eladná üzletrészét.

Az alelnök ezenfelül érdeklődésünkre annyit elárult, négy olyan labdarúgóval tárgyal – van, akivel közel áll a megegyezéshez – az esetleges Sopronba való visszatérésről, akik tagjai voltak 2005-ben a Magyar Kupát nyert soproni együttesnek. A sportvezető neveket egyelőre nem volt hajlandó elárulni, mégpedig azért nem, mert a játékosokat jelenlegi klubjukhoz még szerződés köti. Azt azonban kifejtette: többek között az is a célja azzal, hogy a két évvel ezelőtti sikercsapatból néhány futballista újra Sopronba kerüljön, mert annak a gárdának a játékosait igen kedvelték a szurkolók...

Az élvonallal kapcsolatos hír, hogy a szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a július 21-én, szombaton kezdődő első osztályú bajnokság sorsolását július 5-én, csütörtökön tartják – mint az fentebb kiderült, az FC Sopronnal.

 79. akho 2007. Június 19. 22:07 
Jó lenne ha eldöntenétek mi legyen. Egy románokkal, légiósokkal teletűzdelt NBI-es brigád semmilyen céllal, elképzeléssel, 800 "néző2 előtt erőltetve, vagy esetleg egy kiesés ellen küzdő, netán NBII-es soproni csapat, akik nem basszák át a szurkolókat. Olyan klubvezetéssel, akik adnak a szurkolók és a város véleményére, nevelnek és képeznek játékosokat. Én a 80-as évek SSE-jéért is tudtam rajongani, meg az NBII-es, NBIII-as SLC-ért is, de ezért a szarért nem tudok.Csak azért mert NBI-nek nevezik.
 78. Iver 2007. Június 19. 21:52 
A tőletek is huznak el a játékosok nemde? igaz igazoltatok aztán majd meglátjuk mekkora erösítés lesz... nem vagyok optimista csak az a helyzet h ezeknek a pletykáknak semmi értelme... Most dobjam be h belső emberke mondta h jön az Erős meg a Kőhalmi sopronba? mi értelme lenne? semmi...
 77. A 2007. Június 19. 19:04 
Már ne haragudjon Sopron optimista része,de ilyen Köteles féle férgektől miért vártok korrekt tájákoztatást..?!.Például azt hiszitek,hogy ez a Pöcsi haverja (és egykori kollegája)Zsolti olvassa a honlapot? Ékes bizonyiték a mondandom: Köteles te egy román szopó köcsög vagy! Nézzük meddig marad bent a fórumon....
 76. Iver 2007. Június 19. 16:45 
Antiromán és ezt ki mondta neked?
 75. K 2007. Június 19. 16:25 
KUPAGYŐZTES..., KUPAGYŐZTES... 2005

Egy- másfél év alatt így tönkrebaszni a csapatot!!! (márha ezek a hírek igazak, amiket itt lehet olvasni... Remélem nem igazak és marad CSAPATUNK!!!)

Köteles úr! Kérjük szépen nyugtasson meg minket, hogy ne aggódjunk!!!
Vagy ha ez mind igaz, akkor azt is tessék elmondani!!!

Szebb jövőt Sopron foci!!! (lehet ennél még rosszabb...?)
 74. K 2007. Június 19. 16:14 
Bár a zöld-fehérek szurkolói számára keddig maradt még egy cseppnyi remény, most kiderült, hogy az FTC mindenképpen a második vonalban marad. A szövetség fellebbviteli bizottsága ugyanis keddi ülésén elfogadta az Újpest, a Fehérvár, a Sopron és a REAC kiegészítéseit, s úgy határozott, hogy mind a négy klub indulhat a 2007-2008-as bajnokságban. Így tehát nincs szükség feltöltésre, azaz a Fradi (is) az NB II-ben marad.
Az új bajnokság sorsolását július 5-én, csütörtökön tartják, s a pontvadászat július 21-én, szombaton kezdődik.

Legalább a nevezést elfogadták!!!
 73. Antiromán 2007. Június 19. 15:57 
Sunyiromán köteles zsoltika miért nem meri elmondani h a játékosok egy része a szalontában játszik tovább és h ott már bonetti az edző? Olyan szerződéseket iratnak alá hogy majd ott folytatják a labdarugást. Ezek után pedig elvárják a játékosoktól hogy ne adják tovább az infot hogy vizer ur kiszáll a soproni labdarugásból. Sőt, köteles még azt is elmondta az egyik focistának hogy ezt semmi féle képpen ne reklámozzák. Csak a szépséghiba az volt hogy naon hamar elkotyogták... Na mindegy. Zsolt! Te pedig ne vetítsél mert a végén minden kiderül.
 72. kzsolt 2007. Június 19. 14:23 
Aminek nincs valóságalapja az az interjú. Ez a gerinctelen ennél hosszabban beszél, ha beszél... illetve bocs... ALTAT.

A Fradi tábor kiírása tökéletes a Vízerék felé:

Egész évben szembe köptetek bennünket, szégyeljétek magatokat! Bízunk a szerencsében...
 71. mano 2007. Június 19. 14:03 
up véleménye:
2007 június 19th, at 13:03
Aminek eddig nem volt valóságalapja:
1. Két éven belül bajnokesélyes csapat
2. Utánpótlás központ építése, kialakítása
3. Stabil szakmai háttér, csapatépítés

Egyébként felesleges kérdések voltak, egy szolga honnan tudná, hogy az ura mit akar?:-)

www.sopron.info.hu
 70. nyusz 2007. Június 19. 13:01 
jó h köteles más honlapnak tud nyilatkozni a sajátjukat meg le se szarja köszi! a valóságalapja ninsc arról meg annyit h neki ninsc fogalma mi van itt....
 69. soproninfo 2007. Június 19. 12:04 
http://www.sopron.info.hu/2007/06/19/rejtelyes-okok/
 68. domi58 2007. Június 19. 10:51 
Tisztelt sportért felelős önkormányzati képviselő úr megkérnénk önt Sopron futball szerető polgárai, most már nézzenek körül a futball klub háztáján tulajdonképpen, mert a szurkolókat nagyon érdekli mi ez a herce hurca a klub körül?! Amíg nem késő!!
Köszönjük!
 67. t 2007. Június 19. 10:46 
Ja,én is olvastam a neten.Részletek a nyomtatott NS-ben.Nyomás ujságot venni!Arról is írnak álítólag,hogy a Hali,no meg a Fradika,miként is juthat fel az elsö osztályba.Zöldasztalos feljutás!Ugyhogy ismételten nem osztom a véleményt,miszerint a Vízer át tudná adni a jogot a Fradinak.
Viszont kiváncsian várom ki lép a Vízer helyére,ha tényleg lelép.Bár én még ezt sem venném tutira.
 66. kzsolt 2007. Június 19. 09:59 
A Nemzeti Sport ma már arról cikkezik, hogy távozhat a drága Vízer úr. Ha ez így van, akkor kérem önöket, hogy legalább annyit írjanak már, hogy Vízer László Máriusz tipikus román sunyisággal elvitte a csapattól a pénzét és soha többet nem tér vissza. Akkor legalább "megnyugodhatunk".

MEGTISZTULÁST!!!
 65. K 2007. Június 19. 09:36 
Bocs, mégse 25-én kezdenek! Valahol olvastam egy hozzászólást és ezt írták, de utánna néztem és hétfőn kezdték!
 64. K 2007. Június 19. 09:32 
Amúgy a Vasas is 25-én kezdi a felkészülést!
 63. Sira Pista 4ever 2007. Június 19. 08:03 
Ja és elvileg ma derül ki, hogy indulhatunk-e jövőre az nb1-ben! Úgyhogy majd legyenek szívesek azt is felírni!
 62. Sira Pista 4ever 2007. Június 19. 07:57 
Kérem szépen a vezetőséget ha valami zűr van a csapattal, akkor azt közöljék velünk, mert ez így nem mehet tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 61. Sira Pista 4ever 2007. Június 19. 07:55 
Ha ez a senkiházi vízer és bandája tönkreteszi a csapatot, akkor...

Amúgy fakabat honnan vetted a hírt? Most nehogy azt mond hogy egy játékostól, vagy valami belső embertől!:D
 60. Iver 2007. Június 19. 07:52 
Ezt nagyon birom:d Fece eligazolt:D de majd csak holnap éesz hír ma még nem az:DD akkor honnan vetted? ezt a meg nem nevezem a "bizttos" forrást egy kicsit sántító dolog....Ennek így nincs értelme mert bárki írhatka:"biztos forraásból hallottam" én majd hiszem ha látom!
 59. t 2007. Június 18. 22:26 
ok.kösz!
 58. fakabat 2007. Június 18. 22:26 
"t"!Olvasd el majd a holnapi,vagy holnaputáni sajtót és majd meglátod!!ennyi
 57. t 2007. Június 18. 22:19 
"A"!Itt a pletyka keletkezésén volt a hangsúly!Bolond lenne a Misi visszajönni.
Ezt a Feczesin témát honnan szedted este kilenckor
fakabát?Sehol sem láttam lehozva.
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. február 25., csütörtök
Géza
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470