English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Beadtuk a fellebbezést
Beadtuk a fellebbezést
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 19. Szása 2007. Június 15. 12:49 
Kedden döntenek az NB-1-es indulásról.Remélem sikerült összeszedni a papírokat.
 18. misike 2007. Június 15. 10:39 
az nb1.hu-s cikknek semmi realításalapja nincs, mivel azt innen szedték a fórumról, találgatások alapján ...
 17. Dewmist 2007. Június 15. 00:36 
fanatik!

Nem a vita kedvéért, de Te mit látsz Ciganban, amit én nem bírtam felfedezni??? Azt, hogy csatárként, két szezonban 2+3=5 gólt rúg, én - már meg ne haragudj - nagyon nem nevezném jó teljesítménynek, de még átlagosnak sem... sajnos!
 16. mumus 2007. Június 14. 16:47 
Az értékesebb játékosok kivárnak amíg lehet és csak az utólsó pillanatban, a legjobb ajánlatra harapnak.
Aki az első szóra ide jönne, az valószínűleg nem ebbe a kategóriába tartozik.
 15. Szása 2007. Június 14. 13:08 
A vezetők lázasan dolgoznak a csapat megerősítésén, engem meg kiver a víz, hogy ismét csak a pletykákra hagyatkozhatunk. Érdemi információkat várunk.
 14. látod 2007. Június 14. 11:49 
Andris maradj itt Sopronban!

Ne hidd, hogy másutt "fenékig tejfel"
 13. látod 2007. Június 14. 11:45 
minden csapat erősít?

MI IS ERŐSÍTSÜNK MÁR EGY KICSIT!

NEEEM?

HAHÓ ILLETÉKESEK!
 12. Sira Pista 4ever 2007. Június 14. 11:42 
Azzal a céllal vágott neki a 2006–2007-es évadnak az FC Sopron labdarúgócsapata, hogy valamilyen formában kivívja a nemzetközi kupaszereplés jogát.
Azzal a céllal vágott neki a 2006–2007-es évadnak az FC Sopron labdarúgócsapata, hogy valamilyen formában kivívja a nemzetközi kupaszereplés jogát. Nos, ettől messze elmaradt a négy edzőt és 35 labdarúgót, köztük nem kevesebb mint 7 országból 16 légióst foglalkoztató együttes.

Az, hogy a tervekből semmi nem lesz, már az őszi szezon végén látszott. Az évadnak a gárdát már tavaly is dirigáló Selymes Tibor irányításával nekivágó csapat eleinte nagyjából 50% körül teljesített, s a középmezőnyben tanyázott.

Mélyponton a csapat

A 3. fordulóban Roberto Landi vette át az irányítást úgy, hogy Selymes klubmenedzseri titulusban amolyan szakmai igazgató lett. Landi talán túlságosan is olaszos jellegűvé akarta alakítani a gárdát, többek között fizikailag. Lehet, hosszabb távra tervezett, de újabb három kör után Selymes visszavette az együttes szakmai vezetését. A gárda az 5. és a 12. forduló között jelentős mélyrepülést mutatott be.

A mélypont november második felében volt, 22-én a Magyar Kupában a Diósgyőr otthonában 4–1-re, majd a hétvégi bajnoki fordulóban pedig a bajnok Debrecen nyert Sopronban 6–1-re. A két meccsen elért 2–10-es gólkülönbség után Selymes lemondott, a szakmai munkát pedig az előző szezon legjobb edzőjének választott Csertői Aurél irányította. Vele vágott neki a tavasznak is a Sopron, viszont a téli szünetben – ahogy megszokhattuk – ismét nagy volt a mozgás az FC Sopron öltözőjében. A meghatározó játékosok közül távozott a csapatkapitány Bagoly, aztán Rabóczki, Szabó Tibor és Homei. Érkezett a kapuba a ghánai Amamoo, a védelem két szélére két román fiú, Rus és Dragomir, a középpályára pedig Dancs és a brazil Fabio. Bizonyos mértékig új csapatot kellett megpróbálni építeni Csertőinek.

Minden jó, ha jó a vége

A szakvezető kereste a játékosok legjobb helyét a csapaton belül, de két hazai, valamint az Újpest elleni vereség után az előző szezonban tavasszal az együttessel jól dolgozó Dario Bonetti lett az edző. Ő második soproni premierjén azzal a REAC-cal került szembe, amely ellen az előző szezonban elszenvedett hazai vereség az állásába került. A rákospalotaiak úgy látszik, mumusai a szakembernek, most is elvitték a 3 pontot, a Sopron pedig kieső helyre került.

Ezt követően azonban jött egy bravúrgyőzelem a ZTE otthonában, s elindult felfelé a gárda. Egy olyan remek sorozat vette ezzel kezdetét, amelynek során hét meccsen 4 győzelem mellett 2 döntetlen s 1 vereség volt a mérleg, s az ekkor megszerzett 14 ponttal még úgy is a 10. lett a Sopron, hogy a zárófordulóban kikapott Debrecenben.

A kapuban nem volt gond

Kapusposzton nem volt gond a soproniaknál, ősszel Rabóczki, a tavasz nagy részében védő Takács is megbízhatóan, jól védett. A védelem összetétele nagyon gyakran változott, de Marius Radura minden szakvezető bátran számíthatott. Ion Ibric sajnos nem túl ritka őszi megingásai után tavaszra, Bonettinél nagyon javult. Érdekes, hogy az eredetileg középpályás Sifter Tamás remekül megállta a helyét, amikor középső védőt kellett játszania, sőt, ekkor már-már amolyan vezéregyéniségként – egy ilyen karakter gyakran hiányzott az együttesből – összefogta a csapatot. Rus a kezdeti bizonytalankodás után jobb megoldás lett, mint Homei volt tavasszal. A balhátvéd helyén viszont óriási volt a jövés-menés, de igazán stabil megoldást nem sikerült találni. A középpályán Horváth András úgy tűnt, nem tudta jól feldolgozni, hogy bombagólt lőtt a válogatottban, a szezon nagy részében görcsösen, bizonyítási vággyal futballozott, pár felvillanástól eltekintve elmaradt valós tudásától.

A Debrecenhez távozó Demjén talán fiatal kora miatt teljesített igen hullámzóan, s Munteanunak is akadtak egész jó, de gyenge meccsei is. Üde színfolt volt tavasszal a brazil Fabio játéka, góllal, gólpasszokkal vétette magát észre. Sira István sokat volt sérült, de Bonetti időszakában, a kritikus periódusban hasznossá tudta magát tenni. Elöl Cigantól, mint tehetségesnek tartott, román korosztályos válogatott játékostól nem túl sok a három gól. A házi gólkirály Feczesin Róbertnek, miután a REAC-nak mesterhármast rúgott, az ősz második fele jól sikerült, tavasszal már kevésbé volt eredményes. Ebben a periódusban, főleg a bajnokság vége felé viszont szinte helyette is termelt az ősszel még inkább önmagát kereső Magasföldi, aki a Bonetti-érában hét meccsen öt alkalommal tudott eredményes lenni, s fontos találataival nagy szerepet játszott a biztos bentmaradás s a 10. hely kivívásában.


kisalföld
 11. Sira Pista 4ever 2007. Június 14. 11:40 
BOCS! Azt akartam írni hogy: annyi csak van benne, hogy NEM a laposhoz megy!...
:))))))))))))
 10. Sira Pista 4ever 2007. Június 14. 11:39 
Azér remélem hogy az Andris ittmarad! És ha menni akar akkor annyi csak van benne, hogy a laposhoz megy!!! Akkor inkább az Újpesthez vagy külföldre


"Látod"!
Egyet értek veled! Fehér Zoli nagyon hajt és nagyon akar de sok a hiba a játékába!
DE! Emlékezzünk vissza! Nem is egy ilyen játékos volt Bonetti mester érkezése előtt, aki sok hibával játszott! Lehet hogy ő is jól, pontosan játszana...
 9. arameus 2007. Június 14. 11:30 
"Információink szerint a Győr szerződtetné a kaposvári Oláh Lórántot és Dusan Vasziljevicset, a tatabányai Hajdú Norbertet, a soproni Horváth Andrást, s alighanem külföldi erősítés is várható."
mai nyomtatott NS
 8. Pöcsi 2007. Június 14. 11:20 
Ismet cikk a KISALFÖLDBEN a csapatrol!
Valamit a jatekosokrol(akik jönnek?)lehetne irni!
Hajra Sopron!
 7. Látod 2007. Június 14. 10:54 
én Fehér Zolinak nem örülnék

hajt, de rengeteg a hiba a játékában
 6. fanatik 2007. Június 14. 10:50 
Hát...Fehér , Grósz jó lenne ! Vagyishát ennek a kettőnek örülnék ! DE ! AZ ÖSSZES ROMÁN KÖZÜL CIGAN ÉR VALAMIT ! LEHET VELEM VITÁZNI
 5. fanatik 2007. Június 14. 10:49 
Sopron, június 14., 10.30 Régi-új ismerősökkel próbálnák megerősíteni a csapatot.
h i r d e t é sTovábbra sem lehet tudni, hogy kik érkezhetnek Sopronba. Egyes feltételezések szerint elsősorban román játékosok érkezhetnek az esteleges távozók pótlására, a másik verzió szerint elsősorban magyar játékosok csatlakoznának a kerethez. Demjén pótlására felvetődött az angyalföldi Fehér Zoltán visszaigazolása, míg ha Horváth András távozik (mondjuk Újpestre), akkor Bárányos Zsoltot szeretnék visszacsábítani. Felvetődött még Grósz Róbert újbóli leigazolása is, ám az információinkat nem erősítették meg Sopronban.
nb1.hu
 4. Látod 2007. Június 14. 10:28 
Egyébként az utolsó helyen álló Budafok elég jól nyomta a fradika ellen

 3. Látod 2007. Június 14. 10:24 
A múlt heti FTC-Budafok meccsen nekem tetszett a Lázár nevű játékos!

Alsóbb osztályból is lehetne igazolni - MAGYAR focistákat!
 2. Látod 2007. Június 14. 10:22 
Na végre valami hír!

Remélem pozitív lesz a vége!
 1. Sira Pista 4ever 2007. Június 14. 10:00 
És nem tudja valaki, hogy mikor derül ki, hogy indulhatunk-e az nb1-ben?

HAJRÁ SOPRON!!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. március 6., szombat
Leonóra
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470