English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Győzelem a Vasas ellen!
Győzelem a Vasas ellen!

FC Sopron - Vasas SC 1 -0 (0-0)

Városi Stadion,2000 néző

FC Sopron: Takács - Rus,Ibric,Radu,Dragomir - Demjén(Dancs),Horváth(Csontos),Munteanu,Magasföldi (Fabio) - Feczesin,Sira

Gólsz:Magasföldi

Kiállítva:Sira

Közepes szinvonalú találkozón a győzelmet jobban akaró csapat megnyerte a találkozót.Magasföldi góljára a pestiek nem tudtak válaszolni.Bár soha nem tettük eddig, de meg kell említenünk, hogy Gergely játékvezető a mai nap enyhén szólva nem állt a helyzet magaslatán:Sira buktatásáért, illetve egy kezezésért nem ítálte meg javunkra a jogos büntetőket, ráadásul kiállította Sira Pistát.Gratulálunk a csapatnak, amely íhy lépéselőnybe került riválisaival szemben!

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 42. gaben 2007. Május 07. 22:31 
Quindi !
fece kvalitású..??? tényleg nem kéne izgulni a bentmaradásért...mert csont nélkül pottyannánk ki...értesz a focihoz, akkor azt is láttad h a vasas játékos szemben a kapuval visszapasszol nem kapura lő, s azt is mikor kismészöly beszól a némethnek és a vasas "deffenzivbe" megy át....
amit sira pityu mond..."nem hallotta a sípszót", az összes süket nyugdíjas hallotta, s előtte a lökést is látszik a felvételen, persze aki nem volt ott....
 41. somogyi roland 2007. Május 07. 22:24 
Mondtam amikor visszajött Bonetti,hogy tavaly is vele nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapat ráadásul akkor még itt játszott egy Sartor,Signori-Silvestri hármas is...

Bonettit hagyni kell sokáig dolgozni és megfelelő erősítéssel lesz eredmény a klubnál...
 40. Quindi 2007. Május 07. 21:20 
Alibi? ha lenne még legalább 1 hasonló kvalitású csatár sopronban,nem kéne izgulni a bentmaradásért...aki ért a focihoz ezt látja is. ennyi
 39. jani_91 2007. Május 07. 18:22 
alibi robi? mien meccset néztél te barátom? a legjobb ember a takács volt szerintem.... köszönhetünk neki 1-2 "gólt"...
 38. Quindi 2007. Május 07. 18:19 
Feczesin volt a mezőny legjobbja...magasan!!!
 37. fakabat 2007. Május 07. 17:02 
Reméljük Kaposvár ellen a feldobott pénz nélkül is be tudjuk huzni a győzelmet!!Be lehet biztositani a bentmaradást!!
 36. nyusz 2007. Május 07. 15:25 
Érdekes körülmények között győzött a Sopron a Vasas ellen az NB I szombati játéknapján. Dario Bonetti csapata nem futballozott jól, ráadásul félórával a lefújás előtt emberhátrányba került, miután a játékvezető kiállította Sira Istvánt. A soproniak azonban felpörögtek, és végül 1-0-ra győztek.

- Jogosnak érezte-e a kiállítást?
- Az első sárgám jogos volt, összeakasztottam ellenfelem lábát - ismerte el Sira István. - A második azonban... A félpályánál küzdöttem a labdáért, ám a védő elcsúszott, én pedig láttam, hogy a kapus kissé kinn áll, így kapura emeltem. Mellément, és közben kiderült, hogy a játékvezető már lefújta az esetet - noha nem voltam szabálytalan -, és adott egy sárgát, mivel szerinte "idegből" rúgtam el a labdát. Ha idegből rúgom el, akkor kirúgom a stadionból, de most gólt akartam szerezni, ráadásul nem is hallottam a sípszót, így szerintem nem volt jogos a piros lap.
- Ezzel együtt úgy tűnik, a csapatnak jót tett, hiszen jobban futballozott a Sopron emberhátrányban, mint egyenlő létszámnál...
- Hadd tegyem hozzá, hogy a játékvezető "elfelejtett" megadni két büntetőt, a kiállítással együtt ez valóban felpaprikázhatta a csapatot, és én is úgy láttam, hogy jobban játszottak a fiúk tíz emberrel. Szerencsére sikerült nyernünk, nagyon fontos sikert arattunk.
- Lélegzethez jutottak a kiesés elleni harcban, de a sorsolásuk nem tűnik könnyűnek...
- Kaposvárott már egyetlen pont is nagyszerű lenne. Utána a Vácot fogadjuk hazai pályán, azt a mérkőzést mindenképpen meg kell nyernünk, és szerintem ha négy pontot szerzünk a következő két találkozón, akkor bennmaradunk. A Debrecen az utolsó fordulóban már valószínűleg bajnok lesz, de hazai közönség előtt biztosan fesztivált akar majd rendezni, és nem ereszt le, úgyhogy nekünk már úgy kellene odautazni, hogy biztosítottuk a bennmaradást.
- Önre is nagy szükség lehet a hátralévő bajnokikon, gondoltak-e esetleg arra, hogy fellebbezzenek a várható eltiltás ellen?
- Nem, fölösleges lenne. Két sárga lappal állítottak ki, szóval automatikusan egymérkőzéses eltiltás jár, semmi komolyabb, ezért kár lenne fellebbezni. Nem mondom, hogy örülök, a meccs alatt is meglehetősen feszült voltam, ami nem is csoda, hiszen nem sokat aludtam, előző napon ugyanis megszületett a fiam, Sira Bálint. Szerencsére győztünk, fiú és édesanyja jól vannak, úgyhogy azért van okom az örömre!
-bz-
nb1.hu
 35. nyusz 2007. Május 07. 15:24 
Nagyon fontos győzelmet aratott a Sopron a Vasas ellen, és az 1-0-s sikerrel elmozdult a kiesőzóna közvetlen közeléből. A gólszerző Magasföldi József elismerte: a csapat a második félidőben, különösen Sira István kiállítása után játszott jobban.
- Küzdelmes első félidő volt, mindkét csapat nyíltan támadott - mondta Magasföldi -, de mi megpróbáltuk ráerőltetni akaratunkat a Vasasra. Leginkább a második félidőben mutatott játékkal vagyok elégedett, ekkor egyértelműen jobbak voltunk. A gólomnál Feczesin lefejelt labdájára mozdultam rá, egy védő elhibázta a mentést, így könnyű dolgom volt. Hajtunk tovább, ezzel a mentalitással a többi mérkőzésünket is hozhatjuk.
nb1.hu
 34. Szása 2007. Május 07. 09:58 
Utólag is gratulálok a győzelemhez. 9O percen át kellene úgy küzdeni, mint azt az utolsó 2O percben tettétek. Még 4 pontt kell a biztos benntmaradáshoz. Hajrá Sopron!!!!
 33. Régi Matáv 2007. Május 07. 08:51 
Judas igazad van a gyerekekkel kapcsolatban!De meccs végén még megittam maradék sörömet és bent maradtam erre mit látok egy biztonsági ember lezavart minden gyereket,elég nevetséges volt valamelyik még sirt is!Csak azt nem tudom hogy szerencsétlen milyen kárt csinál,megeszi a füvet a pályáról!!!!
 32. nyusz 2007. Május 06. 23:08 
hali! most indítottam a honlapomat, még nincs sok minden rajta. A főoldalon pörögnek képek a tegnapi meccsről, útólag fel lesz töltve az idei haza meccsekről fotó! Mindenkinek j böngészést! www.zsombortoth.atw.hu
 31. Judas* 2007. Május 06. 20:46 
Ugyan már Dew!
Tőlem nem kell elnézést kérnie hiszen, hogy a szavaival éljek én egy gerinctelen ember vagyok és ezt tudja mindenki. :))))
Valóban örültem ennek a nem is kicsi apróságnak, mert így a gyerekek legalább testközelből "szívhatják" magukba a labdarúgás szeretetét...
 30. Dewmist 2007. Május 06. 20:23 
Én pedig azt szeretném látni, hogy olvasván Judas legutóbbi hsz-ét, Köteles "úr" önkritikát gyakorol és elnézést kér tőle! Mert nem mindenkinek tűnnek fel ilyen "apróságok"!

Igazam van Zsolt?

Szép volt Judas!

Hajrá SOPRON! Hajrá soproni foci! Hajrá soproni utánpótlás! Hajrá jövő nemzedék!!!
 29. Judas* 2007. Május 06. 17:47 
Én szeretnék egy olyan dologról pár szót mondani, amit nem mostanában láttam (sajnos)! Méghozzá örömmel láttam, hogy a szünetben a pályán újra futkosó és focizgató gyerekeket lehetett látni! Hát én ezt most ezúton szeretném megköszönni az illetékesnek, hogy beengedte a lurkókat és ezzel láthatóan nagy örömet szerezvén nekik! Köszönöm szépen!

Hajrá Sopron!
 28. Sira Pista 4ever 2007. Május 06. 17:24 
Énis remélem, hogy Vízer Úr belátja, hogy Bonetti nagyon jó edző és még évekig Ő vezeti majd a gárdát!
 27. christian 2007. Május 06. 17:11 
Szépvolt fiúk! Ez egy nagyon fontos mérkőzés volt! És remélem, hogy a következő idényben is Bonetti vezeti a csapatot.
 26. adrydemjén 2007. Május 06. 14:45 
Hy!
Gratulálok fiuk,de fQleg Dodynak!!!Igazad volt edzésen ha gyakorolsz annak meg lesz az eredménye!!!Bár a meccsre nem tudtam elmenni de mikor megtudtam h Dody rúgta a gólt nagyon örültem!!!Remélem minden meccsen ilyen jó leszel!!!Mégegyszer is GRATULÁLOK!!! Meg persze a többieknek is!!!!
Pussz:Adry
 25. sasa84 2007. Május 06. 13:04 
gratula a csapatnak és a szurkolóknak,én úgyhallottam,hogy egész meccsen ment a bíztatás(brigade+scorpions)részéről mert én hozzályuk volta közel.CICA nemtudm,hogy tudod-e de Koman Vladimir (a sampdoria játékosa) apját kivásárolták a haladásból és most nálunk utánpótlás edző.egyik ismerősöm fiát edzi és nagyon jól csinálja amit csinál.látványos fejlődést lehet látni a gyerekeknél.
 24. Feldwebel 2007. Május 06. 10:44 
Na, végre! Néha még meccshangulat is volt... Az első félidőt nem számítva. Sira kiállítása azért necces volt, látszott, hogy a bíró utazik rá, mint, ahogy a csapatra is.

Ennek ellenére: SIRA PISTA!!!SIRA PISTA!!!SIRA PISTA!!!
 23. Sira Pista 4ever 2007. Május 06. 10:44 
Nemtudom láttad e fakabat, hogy (már ppat lejebb leírta) Amamoo mit "művelt"!:DDD
Én megértem őket, hiszen sorsdöntő meccs volt!
Mondjuk a Kaposvári is az lesz! És amikor még Selyemhernyó volt az edző, a Fehérvár elleni meccset úgy fordítottuk meg, hogy Bagyolyt előtte kiállították!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 22. fakabat 2007. Május 06. 10:16 
Bravuros győzelem volt!Régen volt ilyen hangos buzditás a lelátóról!!mondjuk egy-két román játékos ugy ünnepelt ,mintha román bajnokságot nyertek volna!!
 21. tala 2007. Május 06. 10:04 
fanatik!
Újpestiek vették el tőlük!
 20. Iver 2007. Május 06. 09:50 
Amennyiben zrikálásnak szánod lemehetsz a jó édesbe...
 19. Sira Pista 4ever 2007. Május 06. 09:34 
Tisztelt Köteles úr!
Látom, hogy egy-páran már hiányolják a buszindítást Kaposvárra! Én is szívesen mennék és énis szeretném megkérni önöket, hogy indítsanak buszt! Nagyon elkelne a csapatnak a bíztatás, buzdítás! De ha csak 4-en, 5-en mennek el kocsival, őket "elnyomják""(hangerőbe) a Kaposváriak, de ha elmennek negyvenen(1 busszal) akkor bizony... És mivel Debrecen messzebb nvan mint Kaposvár és oda nem sokan mennének, így Kaposvárra SZERETNÉNK MENNI!
Köszönjük és remélem sikerül teljesíteni!
HAJRÁ SOPRON!!!
 18. hsa 2007. Május 06. 09:05 
Gratulálok a csapatnak! De csakis a győzelemhez.
A Vasas jobban játszott és ha nem Takács véd simán kikaptunk volna.
De ahogy lentebb írták: ki nem szarja le, lényeg a 3 pont. Valahogy csak bent maradunk, és nyáron nagyon nagy változások kellenek...
 17. fanatik 2007. Május 06. 08:26 
Figyusz ... a kerítésről a C2.ben mintha eltünt volna a Scorpionsos Drapéria !? Hogy lehet ez ? Valaki ellopta a drapit ?4
 16. rwaters 2007. Május 06. 01:11 
Pfff! Kiesünk...
 15. AstonVilla 2007. Május 06. 00:03 
Végre győzelem!
 14. uukke 2007. Május 05. 23:17 
Üdv mindenkinek!Kint voltam a derbin.Nem volt egy szuper rangadó,de nyertünk!!Nagy nehezen.Pozitivum hogy a SIRA kiállitása után a közönség,pótolta őt a buzditással.Rég éreztem ezt. Na.Halljátok..Hajrá SOPRON!!!!!!VAN ÉRTELME!!!!!
 13. cicus 2007. Május 05. 22:48 
félg=félig
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. március 6., szombat
Leonóra
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470