English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

A várható kezdőcsapat
A várható kezdőcsapat
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 91. 23 2007. Április 01. 09:16 
keve! Én úgy értettem, hogy nyomorultak, hogy egy ilyen szar csapathoz kerültek!
 90. nb2nyugatikeletijátékosokkal 2007. Március 31. 23:26 
Hát srácok 1 kicsit késő már a lázadozás itt a fennálló helyzet ellen,mert már nics mit tenni.Nemrégiben aki fel mert szólalni itt a romános dolgok ellen meg próbálta a helyi kötődésü játékosok elimerését bizalmát feléjük azok fenyegetve voltak meg vakok stb 1 példát említenék csak van itt 1 Ivancsics nevü kölyök itt szidták ezzel azzal vádolgatták elemnt kispestre nem pofozzák meg nem vádolják és játszik kezdőként jók között emelik ki jók az osztályzatai amíg meg ittvolt helyette a zsoldosok játszottak meg a nagynevü bérencek érdekes érdekes... nah tehát nb2 nyugati csoport jó éjt
 89. visszatérő 2007. Március 31. 23:20 
Sajnos a csapat már csak nevében a városé, ha kicsit mélyebbre nézünk szinte senkinek semmi köze Sopronhoz... persze egy két kivétel van de sajnos bőven kisebbségben
 88. Eset 2007. Március 31. 23:11 
Mégiscsak a MI VÁROSUNK csapata, legalábbis én így gondolom :-)
Igaz, hogy a játékosok nem igazán gondolják ezt így, hogy küzdeni kéne a városért (tisztelet a kivételnek) de ha elhagyjuk a csapatot az se jobb, én legalábbis így látom ;-)
 87. visszatérő 2007. Március 31. 23:08 
ezeknek?
 86. Eset 2007. Március 31. 23:06 
Hát gyerekek, azért szép az is hogy még az oldalt se tudják frissíteni, a Wizzair meg monnyonle, ez nem az ő műfaja... Amúgy sztem nem kell demonstráció, menjünk ki és szurkoljunk, legyen teltház és szurkoljunk úgy mint 2 éve a kupadöntőben, mert most tényleg szükség van rá, ha már a focistáink és vezetőink nem teszik a dolgukat, akkor tegyük MI, SZURKOLÓK azt amit tennünk kell SZURKOLJUNK!!!!!
 85. Dewmist 2007. Március 31. 22:43 
"Amint azt előzőleg jelezték, a REAC elleni, a kiesés elleni harc szempontjából fontos mérkőzés első 10 percében valóban nem foglalták el megszokott helyüket a soproni Ultrák. A szervezett szurkolói csoportok - a Brigade Sopron és a Scarbantia Scorpions - arra kérték a velük egyetértő hazai drukkereket, hogy a meccs első 10 percében ne menjenek be a szektorokba. A demonstráció célja az volt, hogy jelezzék Marius Vizer klubtulajdonosnak, a vezetőségnek és játékosoknak, hogy nincsenek megelégedve a mutatott teljesítménnyel, és nem szeretnék, ha "a vezetői dilettantizmus a másodosztályba taszítaná az FC Sopron csapatát".
Nos, az Ultrák betartották az ígéretüket, és az első 10 percet a lelátó mögötti részen töltötték, majd mikor betódultak a szektorukba, sokatmondó szurkolásba kezdtek: "Ria! Ria! Hungária!" Az újabb vesztes meccs (2-3) után, az idegenlégiósokkal telitűzdelt saját csapatukkal nem is foglalkozva, tüntetőleg a vendég Rákospalota játékosait tapsolták meg (a történethez hozzátartozik, hogy a hajdan éppen a REAC-tól érkezett, tragikusan fiatalon elhunyt Simon Tibor miatt jó a két szurkolótábor viszonya).
- Meglepetés volt a számomra, és a játékosaink számára is, hogy a soproni szurkolók milyen szimpatikusan, barátsággal fogadtak bennünket - nyilatkozta a vendégek szakvezetője, Aczél Zoltán a mérkőzést követő sajtótájékoztatón."

Nb1.hu

 84. Dewmist 2007. Március 31. 22:37 
Hát nehéz mit mondani a mai "teljesítmény" után! Személy szerint én Cigant úgy zavarnám el a halál hasára, hogy eltiltanám örökre mindennemű, labdával kapcsolatos tevékenységtől! Ez a gyerek egyszerűen HÜLYE a focihoz! Rohangál ész nélkül fel-alá, mint a villanyvasaló, csak labda ne kerüljön a közelébe, mert akkor gáz van!

Én meglepődtem azon, milyen sokan vállalták a kétszer 10 perc mínuszt és maradtunk kint. Legalább az első REAC gólt nem kellett látnunk!

Azt hiszem, a mai meccsel én is befejeztem, így is elég sokáig tűrtem, hogy ingyen élő, falábú karikatúrák hülyének nézzenek!
 83. Judas* 2007. Március 31. 22:28 
A honlapunkon tavaly év vége felé csináltunk egy játékot, miszerint akinek kedve volt összeállíthatta az elmúlt 6 év álomcsapatát!
Ha nem bánjátok megosztom veletek a Dream Team-et!

Rabó-Szabados Józsi-Bagoly Gabi-Pető Zoli-Lambulic-Csiszár Ákos-Balaskó Iván-Huszti Szabolcs-Bárányos Zsolt-Ilja Javrujan-Tóth Misi

cserék: Balogh Jani-Lubomir Orabinec-Hanák Vitya-Pintér Zoli-Vincze Gabi-Horváth András-Beppe Signori

Hát hölgyek és urak! Lehet nosztalgiázni...
 82. Matthew 2007. Március 31. 22:14 
Gratulálok a csapatnak az újabb lélektelen produkcióhoz, és köszönöm, hogy még csak kűzdést sem láthattam, köszönöm, hogy a játékosok le szarnak minket, köszönöm, hogy a vezetőség hülyére vesz minket.
De ELÉG VOLT, nálam ez a mai vereség kivágta a biztosítékot, és azt hiszem, hogy idén meglévő bérletem ellenére 2002 óta először kihagyok egy meccset! Ibric, meg ne lássalak a városban, mert fenn áll a veszély, hogy leköplek, mert az ahogy ma látványosan csesztél kűzdeni, az vérlázító volt!
Gratulálok ahoz is, hogy itt a honlapon átkos van újra, és cenzúra!
SZEBB JÖVŐT, HAJRÁ SOPRON
 81. Feldwebel 2007. Március 31. 22:06 
A 10 perces kivonulás nem ment vajmi jól. Sok okos csak hülyén nézett, hogy mi a tökért nem megyek fel a lelátóra, aztán meg mikor a helyemre törtettem meg lesújtóra változott a tekintetük. Valami komolyabb kellene.

Ja, egy ismerősömtől a meccs után azt kaptam az orcámba, hogy mi tesszük tönkre a soproni focit (sic!). Beszarás, komolyan.
 80. Judas* 2007. Március 31. 21:59 
Egy IQ fighter biztonsági csinálta feleslegesen a balhét. Kidobta az egyik füstbombát a szektorból oldalra a sátor mellé, amit természetesen nem vettünk jónéven! Főleg azért mert mi most is tartottuk a szavunkat, hogy nem dobjuk be a pályára. (ezt még anno az ankéton ígértük meg a tizedes barátunknak) Csip-csiripp!
 79. Feldwebel 2007. Március 31. 21:51 
Tényleg. Mi volt az, az affér a Tibivel? úgy futott oda, mint, akinek dinamit van a seggében. Aztán meg 15 szekus vett ott körbe benneteket, ugrásra készen
 78. Feldwebel 2007. Március 31. 21:50 
Sok mindent leírtatok már, aminek nagy részével azonosulni is tudok. De ezzel a bagázzsal már nem. Ennyit tudnak. Sajnos.

Sira Pista a király. Egyetlen "soproni", aki hajt és még focizni is tud. A Cigan gyerek ma megint kiakasztott párszor, amikor már sokadszorra pörgette fel a lasztit fejmagasságba.

Ja, úgy mellékesen. A csajok ma 3:0 -ra verték a Győrt. Na, ott jó volt soproninak lenni.
 77. kispicur 2007. Március 31. 21:47 
VIZER,KÖTELES,ALIBI JÁTÉKOSOK,SECURITY TIBI ÉS BANDÁJA TAKARODJON!RIA,RIA HUNGÁRIA!!!EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK HEJJ-HEJJ!!!NB2 Nyugati-csoport!!!ZSOLT!DELETE GOMBOT NEHOGY KIHAGYJAD!!!MOCSKOS ROMÁNIA!
 76. F.Torres 2007. Március 31. 21:40 
hmmm ... CSAK A KISPEST CSAK A KISPEST CSAK A KISPEST...
 75. Judas* 2007. Március 31. 21:34 
Nehéz bármit is mondani ezekután... Nagyon szomorú vagyok! Köszönetet szeretnék mondani a Brigade Sopron nevében azoknak a szurkolóknak akik csatlakoztak a demonstrációhoz! Köszönjük a csapatnak, hogy választ adtak helyettünk azoknak akik nem csatlakoztak hozzánk...
Bizonyítván azt, hogy a vizer éra után is lenne élet, mert ennél már csak jobb jöhet!!!

Tahinak nagyon igaza van!!!
A Sopron infós cikk hsz-nél olvastam, azt hiszem ebben minden benne van:
Lehet szív nélkül játszani, de minek.
Van ilyen csapat is, csak kinek.
Megtisztulást!

Hajrá Sopron!
 74. Tahi 2007. Március 31. 21:17 
Ez a mérk. vízválasztó volt a klubunk nb1-es történetében!!! Még soha nem álttunk 2000-es kezdés óta kieső helyen! Ma a vonal alá kerültünk!
Köszönjük Marius Wieser tulajdonos úr! Ambrus András alelnök úr! Köteles Zsolt igazgató úr! Genydúr László gennyúr! Tiberius Sejmes minden idők legjobb soproni edzője aki nemsokára 4szer is visszajön, miután a jövő szombati egerszegi vereség után Dárió Bonettinek ismét megköszönik a munkáját!
Talán nem kellett volna eladni Homeit a télen:)))
Röhej az egész!
 73. hsa 2007. Március 31. 21:08 
KURVA GYENGE!!!!!!!!!!!!!!!!

Sirán és Takácson kívül az összes lélektelen alibi játékos takarodjon a picsába!!!!!!!!!!
 72. soproninfo 2007. Március 31. 20:48 
Köszönöm Zsolt, hogy olvasod a cikkeinket, de ha TI nem írtok a honlapon a meccsről semmit, akkor talán ez az írás is belefér, a szólásszabadságba.
http://www.sopron.info.hu/2007/03/31/a-soproni-foci-a-legmelyebb-ponton/
kérlek NE töröld ki
 71. Gabem 2007. Március 31. 20:17 
á. !
 70. fanatik 2007. Március 31. 20:11 
Amit ma láttam , az egy katasztrófa volt ! Ez a védelem vazze , utánpótlásba védekeznek így , sőt még jobban...UTÁLUNK SZAR ROMÁNIA ! Asszem én ma érzékeny búcsút vettem a stadiontól ... sztem sokan mások is ! Sztem a demonstráció se volt sikeres ! Itt egy olyan 3-4 évig , nem mondthatjuk magunkat magyar csapatnak ! VISZAR TAKARODJ ! Mibe fogadunk hogy ezt az üzenetet zsolt ki fogja törölni ?!
 69. Buckó 2007. Március 31. 20:08 
Ne idegeskedjetek,ezek úgy SZAROK ahogy vannak!Bár kíváncsi vagyok Adry és azok véleményére,aki teljes mértékben kiállnak az ilyen 0 tudású,magukat profi focistáknak nevező egyének mellett
 68. zso 2007. Március 31. 19:59 
Egy mérkőzésen ki lehet kapni. DE NEM ÍGY!!!!!
Lélektelen hitvány zsoldosok!!!!! Ha az ismerőseimből összeállítanék egy csapatot még azokkal is elvernénk ezt a hordát!!!!! Könyörgöm, ezek nem tudnak labdát lekezelni, nem tudnak passzolni, nem találják el azt a k.... kaput közvetlen közelről, egyáltalán mitől labdarúgók ezek?!?!?! Ennek az egész szánalmas vergődésnek nem lehet más vége csak a kiesés!!!!! De az a szomorú az egészben, hogy már nem is érdekel, amíg mérgelődtem addig érdekelt, addig bíztam, de már ez is elmúlt. Erre a bandára én többet nem vagyok kiváncsi!!! VOLT Sopronban egyszer egy CSAPAT........
 67. zso 2007. Március 31. 19:58 
Egy mérkőzésen ki lehet kapni. DE NEM ÍGY!!!!!
Lélektelen hitvány zsoldosok!!!!! Ha az ismerőseimből összeállítanék egy csapatot még azokkal is elvernénk ezt a hordát!!!!! Könyörgöm, ezek nem tudnak labdát lekezelni, nem tudnak passzolni, nem találják el azt a k.... kaput közvetlen közelről, egyáltalán mitől labdarúgók ezek?!?!?! Ennek az egész szánalmas vergődésnek nem lehet más vége csak a kiesés!!!!! De az a szomorú az egészben, hogy már nem is érdekel, amíg mérgelődtem addig érdekelt, addig bíztam, de már ez is elmúlt. Erre a bandára én többet nem vagyok kiváncsi!!! VOLT Sopronban egyszer egy CSAPAT........
 66. Vendég 2007. Március 31. 19:57 
00 0 00000 000 00
0 0 0 0 0 0 0 00
0 0 0 00000 0 00
0 0 0 0 0 0 00
0 0 0 0 0 0
0 00 00000 00000 00
 65. zso 2007. Március 31. 19:41 

o o o o o o o
o o o o o o o
o o o o o o o o
o oo o o o o
o o o o o o o
 64. vakond 2007. Március 31. 19:23 
Gabem! Az egyik WC ajtón láttam, holnap SVSE meccs 4kor, ott legalább hajtást és akaratot láthatsz. Hajrá Sopron!
 63. vakond 2007. Március 31. 19:22 
Simán lehetett volna 25 perc után 0:4, de kaptunk sanszot 1:1 után is, vezettünk, teljesen érdemtelenül. A REAC tudatosabban játszott, több góllal is nyerhetett volna. Szégyen hogy a 21-es mezt egy román negyeosztályú játékos magára meri venni. A tudósítóknak meg üzenem, hogy erre a szarra nem 2500 meg 2000 ember volt kíváncsi, hanem max. 900 ember. Legalább ti ne legyetek cinkosok a hazudozásban
 62. Gabem 2007. Március 31. 19:20 
És az baj,hogy sok ember még most is csodát vár ettöl a csalotol!
Azzal a szöveggel jöttek ma is meccsen,mi lesz ha elmegy és nem lesz pénz ? :)))TOTÁL VICC!

Szívesebben mennék ki egy olyan csapatért szorítani szurkolni akik legalább küzdenek,hajtanak és nem 5 méterröl rugdossák fölé a labdát :SS

Na mind 1 a sör jo volt meg a hot-dog :DDD


SZEBB JÖVŐT!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. február 25., csütörtök
Géza
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
             
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470