English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Gyárfás Tamás levele
Gyárfás Tamás levele
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 29. Fans 2007. Február 25. 14:31 
Na jo akkor tényleg jol védett a kapus na haggyátok már...Nézétek vissza az első gólnál akkora ivet huzott mint én ovodába a betonra krétával miért nem lépett kettőt és fogta meg.. a másodiknál van egy szabály harmadiknak nem megyek oda zavarni a védö nem érte el a kapus elkésett a labda becsorgott...Cső... 3 adiknál meg a budinál szoktam ekkora terpeszbe állni..nem csesztetés..., aki kicsit ért hozzá az látta ezeket..az első védése szép volt..azt adom a másodikat a fejest meg fogja meg álva és inditson belöle...De az a léyneg hogy megsem szolalt egész meccsen... Semmi...Pedig a kapusnak a feladata lenne.. mind1
HAJRÁ SOPRON:D:D:D
 28. jani_91 2007. Február 25. 01:07 
ebbe a napban, talán a zene volt a meccs elején a legjobb... :) kapus.... atya úr isten, a második félidőben, amikor árnyékra vetődött.... de volt egy nagyszerű bravúrja... a hátvédsorba 1 pozitívum volt, a jó kommunikáció... :D a rus... hát, mi elneveztük íveléskirálynak... amit művelt, próbálta a srác emelni, meg ívelni a labdát... de se a pontosság, se pedig a hossz nem jött neki össze...egyedül talán a sira pisti, küzdött, futott hajtott... de a többi.... vicc... de azaz igazi hangulat, amikor lehet hallani, amit mondanak a játékosok egymásnak a pályán... :) mert az megértem, h old boys meccsen hallani, h kiabálnak 1mással.. de az nb1-be... a másik pozítivum ami tetszett, hogy amikor meccs végén jött le a szurkolótábor,a következőt énekelte:"ma se győztünk, ó-ó, ma se győztünk ó ó..." vitz.... nb2nyugati csoport...
 27. V 2007. Február 24. 23:04 
A faszért nem lehet AZNAP a mérkőzésről szóló beszámolót feltenni!?
Talán vkit még érdekelne...
 26. lazioboy 2007. Február 24. 22:52 
Nevetséges senkiházi csapat!!!
Nevestséges senkiházi szar fos játékosok,
Enbékettőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
 25. Dewmist 2007. Február 24. 22:08 
Máshova is írtam, egyre nyilvánvalóbb számomra, hogy a csapatunkra a hirtelen halál helyett ( a támogatók távozása ) lassú agónia, kínhalál vár! ( Vízer érkezése ) Lehet, jobb lett volna az előbbi. Mert azóta a feltámadás lehetősége is megadathatott volna... ahelyett, hogy a csapatunk szenvedését kell látnunk hétről hétre! Arról nem beszélve, hogy az FC Sopronról országszerte kialakult, kedvező kép helyett mára már csak burleszkfigurák vagyunk a honi labdarúgás palettáján! Akiket - jó esetben - csak sajnálnak, vagy elnézően mosolyognak, ha valahol "szóba kerülünk".
Vízer úr! Köszönjük!
A hűség városából a hülyeség városa lettünk. Legalábbis a magyar foci közegében!
Csak az vígasztal, hogy aki nyomon követi a mélyrepülésünket, az tisztában van azzal, hogy a dilettanizmus itt felülről ( és Belülről ) fakad!
 24. Dekk 2007. Február 24. 21:50 
Egyeltalán nem a kapus volt rossz! Amamoo szerintem elég jól védett, bár a lapos lövések a gyengéi. A Rus meg a Munteanu kritikán aluliak, Demjén haszontalanul játszott, Csigan meg a Sira se csinált semmit, kiv a román ollóján. Fecze csak szenvedett. Ez így nem lesz jó! De ezt tudtuk már akkor, mikor Vízer idény is csak a román sztárjaival "erősíte" meg a csapatot. Szal a csapat 0 volt, így irány az NB II. Egyedül a Horváth és Dragomir volt jó.
 23. Dewmist 2007. Február 24. 21:37 
brigadebrasil tegnap e-mailben kért, tippeljek a meccsre. 0-2-t írtam és csak azért nem 0-3-at, mert még mindig van bennem lojalitás a csapat felé, pedig ez az eredmény tűnt reálisabbnak...sajnos. Semmi elképzelés, semmi összjáték, semmi ötlet, semmi improvizáció. 0 rúgott, 3 kapott gól. Semmi változás ősz óta...
 22. Judas* 2007. Február 24. 20:03 
Az első 20 percig tartottuk magunkat, és vezettünk valamirevaló támadásokat is. Volt 3 ziccerünk, amiből ha csak egy bemegy teljesen más lett volna a meccs kimenetele. Na de megint csak kanyarodjunk vissza Dewmist és a szurkolói ankéton is feltett kérdésekre, hogy: Ki fog itt gólt lőni?
Hajrá Sopron!
 21. Fertő 2007. Február 24. 19:33 
Szerintem ma Munteanu volt a betlikirály. A lassításoknál látszik, hogy azért nem tud szerelni a gólok előtt, mert csak a (jobbik) bal lábával akar odalépni, a jobb lábát nem is használja, pedig a lövő játékoshoz az volt közelebb. Két gólnál is ez volt a szitu.
A helyzetei ellenére gyenge volt Horváth András is, és sajnos Sirapistának sem volt sok épkézláb megmozdulása, pedig mikor bejött, reménykedtem.
Dragomir nekem kellemes meglepetés, egész labdabiztos. A fekete gyöngyszem vonalon jó, kijövetelei mintha bizonytalanok lennének.
Nem kedvelem Siftert, de lehet, hogy jobb belső védő lenne, mint Munteanu.
Hajrá Sopron!!
 20. taxi 2007. Február 24. 18:43 
Szerintem is van Sopronban sok jó fiatal játékos! Csak azt nem értem, hogy ezek a semmi Román játékosok, miért játszanak!? Ilyen eredményt, sőt sokkal jobbat érnénk el velük! Én nem vagyok elájulva az MTK-tól, de ez már vicc, ami itt van! És ezt a nézők is tudják! Egyre kevesebb a néző, nem?
 19. keve 2007. Február 24. 18:33 
Első mondat: nem vagyok elájulva
 18. keve 2007. Február 24. 18:32 
Ha tőlem kérdezed én vagyok tőlük elájulva, valamitől az élen állnak. Ha megengeded leírok valamit, ami szöget ütött a fejembe. Nem tudom mennyire figyeled a többi csapatot, de érdekes dolog történt a ZTe-nél a héten. Csütörtökön kitalálta az MLSz, hogy nem jó a stadion,mert nincs menekülő kapu. PÉntek du-ig még nem tudták hol lesz a meccs, akkorra sikerült kibumlizni, hogy játszhatnak othon. Erre vetette fe egy egerszegi, hogy megindult az Mtk előtt az útmosás a bajnoki cím felé. Sok sus-mus van bizonyos Várszegi Gábor és rengeteg pénze körül, amivel állítólag az Mlsz-t is támogatja, a fociakadémiát is ő pénzeli, rossznyelvek szerint be kell bizonyítani, hogy sikeressen jól működik, ezért kell olyan kapitaány , aki az Mtk-s fiukon kivül nem hív be jóformán más csapatból. Nekem egyébként a ZTe a szimpatikusabb, sopronnak is szurkolok, itt is van azért egy két fiatal magyar fiu, aki többre hivatott.Szerinted milyen az MTK?
 17. taxi 2007. Február 24. 18:21 
Szegény Aurél nem tudja mire vállalkozik! Ezek a játékosok szerintem még Romániában se játszottak! A fiatal Magyar játékosok (MTK) megmutatták nekik milyen a foci! Lehet, hogy most láttak ilyet először?
 16. Pöcsi 2007. Február 24. 18:04 
Megint raerek!
Szoval szerinted jobb csapat az MTK?
 15. keve 2007. Február 24. 18:00 
Én a Tv-ben láttam a meccset. Tornyi szerint már látszik, hogy most összeszedettebben játszi a Sopron, mint az ősszel. Csertői szerint egy két játékos úgy teljesített, hohy még a pálya közelébe sem engedné.Arra a riporteri felvetésre, hogy meddig lesz a Csertői edző, szintén Tornyi szerint, addig amíg hagyják dolgozni, abban a pillanatban, amikor beleszólnak a munkájába vagy kevernek fel fog állni a kispadról. Tornyi csapatában is játszott, állítólag egy "hatalmas" sportember. Na, szóval azon nem lehet csodálkozni, hogy ma kikapott a csapat, ahhoz képest ahogy olvasgatom a fórumot azért "szép számban" voltak nézők, pedig nem lehetett valami jó idő. "Jó munkához idő kell". Ja, szintén Tornyit idézve volt egy rész az első félidőben, ahol elég jók voltak a soproniak.
 14. Pöcsi 2007. Február 24. 17:24 
Ö lesz a következö edzö!
 13. nyusz 2007. Február 24. 17:23 
ritkán szólok fórumba, de 1. a kapus abszólút sehogy se tud kommunikálni a védőkkel! 2. a védők nem tudnak kommunikálni a középpályásokkal(rus,dragomir)Az egész csapat 1 nagy szar volt! cigannak meg andirsank volt 1 szép mozdulata de semmi más! ÉS Selymesnek meg nemtom hogy van pofája ide kijönni meccsre! a helyében én minél gyorsabban eltünnék innen...
 12. lazioboy 2007. Február 24. 17:10 
Nem a kapust kell szindi...
Horváth Andrisnek EGYY jó passze nem volt,a Demjén nem tudott semmit ma sem, a magasföldinek meg nemegyszer szólt aCsertői, hogy ne mardjon hátul, hanem fuddon má az a szerencsétlen. A harmdik gólról meg a fasz védőkő tehetnmek, csak álltak mint egy fasz, egyszval egy ember sem volt, akiről bármi jót lehetne mondani. NEVETSÉGES CSAPAT ALIBI FOCISTÁK NB2
 11. Fans 2007. Február 24. 17:03 
Rabó val vagy Takival ez a meccs 0-0!!!KI ez a majomparádé a kapuban? 3 olyan golt kapott hogy ha otthon teszi egy hétig nem kap kaját... KIESÜNK és igy lesz jo mindenkinek..az emberek nem háborognak a másodosztályú román játékosok meg haza mehetnek...Szeggyétek ki ha fáj az igazság!!
 10. Pöcsi 2007. Február 24. 16:44 
Ja,hogy magamba elbeszelgessek mind a harom "idegenlegiosunk" sargalapot kapott!
 9. Pöcsi 2007. Február 24. 16:41 
Hat gyerekek nem megy es ami nem megy nem kell eröltetni!Ez van!
 8. Pöcsi 2007. Február 24. 16:26 
Lenyeg,vezet a BAYERN!!!!
 7. Pöcsi 2007. Február 24. 15:45 
Igaza van Feldwebelnek,KI FOG ITT GOOOLT LÖNI?
 6. Pöcsi 2007. Február 24. 15:43 
Na,Ez volt!2:o az MTK-nak!
 5. Pöcsi 2007. Február 24. 15:20 
Horvath belelendült!!!!
Hajra FIUK!
 4. Pöcsi 2007. Február 24. 15:14 
Az Ns szerint eddig csak az MTK-nak volt helyzete!
 3. Pöcsi 2007. Február 24. 15:08 
Ez mind szep es jo!
A 2008-as Eb rendezesi joga egy szavazaton- a DFB akkori elnöke a sogorokra szavazott-mulott!Remeljük mos nem!
Az eröszak elhatlmasodasahoz csak annyit,ALLAMPOLGARI FEGYELEMRE IS SZÜKSEG VAN!!!Ami sok helyen hianycikk!!!
Mas:Mar tart a bajnoki meccs,es semmi hir nem volt a csapatrol,összeallitasrol!MIERT NEM?
 2. Judas* 2007. Február 24. 12:54 
Ez vicc!
Félnek a dögkeselyűk, hogy elúszik nekik a vastag konc!!! Szánalmas hazug banda! Most pitiznek a szurkolóknak, de közben ezerrel betartanak nekik... Lásd. drapéria mizéria, pirotechnika betiltása, véleménnyilvánítás sárba tiprása, név, lakcím és mindennemű azonosító bekérése, stb... Lassan már chipet ültetnek a bőrünk alá, hogy kontrollálni tudjanak minket. Ezek azt hiszik, hogy az Ultrákat meg lehet vásárolni? Most is tartom magam ahhoz, hogy nem kell nekünk EB-t rendeznünk, mert azzal csak néhány "keselyű" zsebét tömnénk csak meg, de amire levezetik és belecsomagolják (a magyar labdarúgás), semmivel nem lenne jobb mint most. Ezzel nem oldjuk meg az utánpótlás nevelést, továbbra is eltűnnek a sportpályák, helyükre Plázákat építenek, nem lesz több szponzor, nem lesz jobb semmi! Csak annak a néhány embernek váltjuk valóra a vágyát...
Sajnálom azt is, hogy egy ilyen levelet leközölnek a honlapon, de ami minket százszor jobban érdekel, hogy mi történik a csapatunkkal, a klubunkkal, arról mindíg utólagosan és máshonnan csipegethetjük össze az információnkat! Ez a szégyen!
Ma pedig mindent bele! Hajrá Sopron!
Szabadságot az Ultráknak!
 1. alma11 2007. Február 24. 11:18 
Ejj bazdmeg, inkább raktatok volna be egy linket.
Mikor megláttam a honlapot, azt hittem, hogy közérdekű közlemény: Vízer László Mariuszt elvitték a rendőrök:D
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. március 8., hétfő
Zoltán
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470