English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Vereséggel zártuk az őszt
Vereséggel zártuk az őszt

Nem sikerült győzelemmel zárni a szezont, csapatunk gyenge helyzetkihasználása ismét vereségünket eredményezte.Számtalan ziccer, három kapufa csak egy gólt eredményezett, míg a fehérváriak pontosabb játékkal otthon tartották a három pontot.

FC Sopron: Rabóczki - Sifter,Bagoly,Radu,Munteanu(Lázár) - Szabó,Horváth,Demjén (Ianc), Cigan- Feczesin,Birtalan(Sira).

Jó: Cigan,Radu,Horváth.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 27. boy1970_CBS 2006. December 13. 16:12 
Ígéret van, pénz kedden még nem volt Sopronban2006-12-13


FC Sopron labdarúgói szerint kéthavi fizetéssel és az őszi prémiumokkal tartozik nekik a klub.
Az FC Sopron labdarúgóinak állítása szerint kéthavi fizetéssel és az őszi prémiummal tartozik nekik a klub. Szerintük esély sincs arra, hogy ebben az évben hozzájuthatnak a pénzükhöz.


Kedden tartotta utolsó edzését a Csertői Aurél vezette Sopron, ám a gyakorlást egy nappal korábban egy kellemetlen incidens előzte meg. A játékosok amolyan „kupaktanácsfélét " tartottak és előbb Csertői Aurél edzőnek jelezték: addig nem öltöznek át, amíg nem kapnak híreket a járandóságuk átutalásáról. Az ügyben azonban az edző nem sokat tehetett, ezért az öltözőbe kérették Köteles Zsolt ügyvezető igazgatót. Még az ügyvezető sem tudott segíteni, csupán annyit tett, hogy a játékosok jelenlétében telefonon felhívta Vízer László Máriuszt.

A beszélgetést követően a tulajdonos Bagoly Gábort kérte a telefonhoz, aztán közölte a védővel, hogy neki már nem kell átöltöznie, januártól nem számít a szolgálataira. Végül Csertői Aurél megtartotta a hétfői és a keddi edzést is. Annak ellenére, hogy a játékosok nem kaptak választ a kérésükre, így aztán nem tudják, mikor kapják meg pénzüket.
Vélhetően nehéz napok elé néz az FC Sopron, mert bár az együttes a 11. helyen várja a folytatást, de egyáltalán nincs biztonságban, a bizonytalan anyagi helyzet miatt sem.

Az ügyben természetesen megkerestük Köteles Zsoltot, az FC Sopron ügyvezető igazgatóját, aki elmondta: tartozásról nincsen szó, csupán csúsznak a fizetésekkel, de szerdán megkapják a játékosok. A sportvezető megfogalmazása szerint „kicsit később" az őszi prémiumok kifizetése is megtörténik. Annyit még hozzátett, hogy utóbbival nincsenek elkésve.

Rákérdeztünk Bagoly Gábor esetére is, akivel kapcsolatban az ügyvezető elmondta: a védő hivatalosan a klub szerződtetett játékosa.
Információink szerint azonban ennek ellenére a hátvédsorban, illetve a középpályán is bevethető labdarúgóért – aki a Kisalföld osztályzatai alapján a 2005/2006-os bajnoki szezon legjobb soproni játékosa lett – már bejelentkezett a másodosztályú bajnokság Keleti csoportjában második helyen álló Nyíregyháza.

Szabó Tibort a Honvéd vinné. Az esetleges átigazolásról a következőket mondta a ballábas szervező középpályás: „Nincs értelme mellébeszélni, így nem is tagadom, hogy megkeresett a Honvéd. Szimpatikus is volt a kispesti klub ajánlata, ám nekik is ugyanazt tudtam mondani, mint amit most, mégpedig, hogy a szerződésem kétezerhét nyaráig az FC Sopron csapatához köt. Azt azért még hozzá szeretném tenni, hogy itt, Sopronban is jól érzem magam. Az pedig, hogy maradok-e vagy esetleg a Honvédban folytatom, nem feltétlenül rajtam múlik, hanem inkább a soproni szakmai elképzeléseken és a klub tulajdonosán."
bagoly gábort már nem látják soproni mezben a szurkolók?


 26. Judas* 2006. December 13. 13:32 
Akkor az sem igaz, hogy a Bagoly Gabi az öltözőben mint csapatkapitány (a csapat szócsöve), azt mondta amíg nem kapják meg a fizetésüket nem öltöznek át? Mert a prémium megvonást megértik mivel gyengén szerepeltek, de ami a szerződésükben le van írva azt jogosan követelik. Ugye 2 hónapja nincs zsé, mert Wizzair úr elzárta a csapot, és még sok helyen. Pl. Hotel Faguss vagy sorolhatnám...
Erre T. Köteles úr felhívtad a főnöködet, akinek elmondtad a Bagoly Gabi mit mondott. Természetesen a főnököd azt közölte, hogy a csapatkapitányunknak nem is kell már átöltöznie!!!
Ha ezek így történtek és a Kisalföldben és az NS-ben is megjelent állítólag, akkor miért kell az emberek szemébe hazudni? Ennyire tisztelitek, becsülitek a soproni embereket! Jelzem a soproni emberek is ennyire tisztelnek és szeretnek benneteket, valamint EZT a klubot így, szőröstől-bőröstől!!!
 25. FC Sopron 2006. December 12. 22:01 
Jelenleg minden játékosnak érvényes, élő szerződése van a klubbal, egyszóval ami eddig a médiában megjelent,csak kitaláció(szokásos...).2007 január 8-n, a felkészülés kezdetéig eldől, hogy kik távoznak,és kik érkeznek:amikor konkrétumokról tudok beszámolni,az itt meg fog történni.Kérek addig is mindenkit, hogy ne üljön fel semmi rémhírnek.Köszönjük.
 24. New4 2006. December 12. 19:09 
Akkor Szabó tibi elmen?? irhatna róla a honlap!!
fakabát honnan veszed h elküldték a bagolyt?
igaz ?? valaki nem tudja?
 23. fanatik 2006. December 12. 17:58 
www.noetoyessopron.mindenkilapja.hu
irjatok
 22. Dewmist 2006. December 12. 17:11 
Mitől van olyan érzésem, hogy a mi "jóakarónk" igencsak közel áll a klubhoz, netán oda is tartozik? Talán az is a megérzésemet erősíti, hogy ilyen szöveggel sem moderálta ki az oldal mindenhatója...:-)
 21. asot 2006. December 12. 13:44 
ne haragudj kedves jóakaró, de nem lehetsz vmi IQ harcos, ha ilyen hangnemben tudsz csak beszélni.félreértés volt az egész, vfranci legalább írt annyit, h bocs, de te amilyen bunkó vagy(márcsak a hangnemedből gondolom)még ennyit sem bírnál írni, ha veled történt volna ilyen.
 20. arameus 2006. December 12. 09:28 
Szabó Tibor Kispestre tart a mai NS szerint.

"Szabó Tibor szintúgy a fedezetsort acélosíthatja, a jelenleg a Sopron kötelékébe tartozó irányítónak meg sem kell mutatni a Bozsik-stadiont, hiszen évekkel ezelőtt már viselte a klub mezét."

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=128956
 19. hocso 2006. December 11. 21:26 
ne hülyéskedjetek már infosopron??
az in-box.hu a jó buliképes oldal
 18. fanatik 2006. December 11. 20:54 
www.soproniakvagyunk.mindenkilapja.hu nézzétek meg és irjatok !:D:D
 17. fakabát 2006. December 11. 20:15 
amugy a Sportba Radut gyengének irja az ujság!!itt meg a jok között van?!
 16. fakabát 2006. December 11. 20:14 
nincs itt pénz igazolni!nagy válltozások lesznek a télen!!
 15. fakabát 2006. December 11. 20:13 
állitolag Vizer kirugta Bagoly Gabit!!:(:(
 14. figyelő 2006. December 11. 20:13 
hmmm érdekes érdekes.Kémek vannak a lelátón bőszámmal de franci remélem ugyanígy ütötted a többi játékost sőt edzőt is a multkori colos képek után...
 13. New4 2006. December 11. 20:09 
Honvéd (nagytakarítás)!!!
A vezetők ma megköszönték Miski Zoltán, Baranyai Tibor, Mészáros Attila, Takács Zoltán, Bartyik Norbert, Lázár Zsolt, Dancs Roland, Schrancz Balázs, Sándor István, Lantos István, Gajda István és Disztl Dávid szolgálatait.
 12. jóakaró 2006. December 11. 20:08 
Tudom ,hogy kibaszott büszke voltál magadra amikor beírtad.Végre megírhatom a fórumon hihihihi de jó!!!Igazi patkány vagy!!! Haggyad már te utána meg elnézést kérsz miután az összes szurkolót átbasztad ezzel mert olyan okos vagy, hogy tudod hol volt meccs előtt:D:D:DVicces.Te unatkozó divatdrukker
 11. vfranci 2006. December 11. 19:50 
Botinak meg bocs...
 10. vfranci 2006. December 11. 19:45 
Na ide figyelj te "jóakaró"! Miért nem jelentkezel be a saját neveden?? Félsz, hogy vhol véletlenül egyszer összehoz a sors és a kezedbe adom a golyóidat???? Lehetnél kulturáltabb, Te " GYÖKÉR!!!
 9. Adriano 2006. December 11. 19:36 
Az nem Boti volt hanem az öccse Balázs! Tudom me vele voltam végig meg a képen is vele vok
 8. arameus 2006. December 11. 19:31 
Ahogy olvasom a Honvédnál megváltak a balbekkjüktől Takács Zoltántól, őt szívesen látnám itt. Viszonylag fiatal jó képességű, nekünk meg úgysincs balhátvédünk, bár Judas álal leírtaknak ő sem felel meg. :)
 7. Judas* 2006. December 11. 19:07 
Ne viccelj már!
Habi nem 18-20 éves válogatott őstehetség és még csak nem is a Liberty Nagyszalonta csapatából jönne... Tutira nem igazolják le.
 6. New4 2006. December 11. 18:56 
ajánlom a vezetőségnek (nem rosszjátékos)!!!!!!!!
 5. New4 2006. December 11. 18:55 
Ronald Habival nem hosszabbítottak szerződést Debrecenben. Korábban úgy volt, hogy amennyiben a horvát középpályás megkapja a magyar állampolgárságot, akár a válogatottban is szerepelhet majd.
 4. jóakaró 2006. December 11. 17:33 
Az a testvére TE ROSSZAKARÓ PATKÁNY !!!! Ezt élvezed bazdmeg, hogy keresgéled a játékosokat infosopronon te gyökér! Csak olyan buta vagy ,hogy azt nem veszed észre hogy az a tesója.Fókuszálj a saját faszságodra te unatkozó senkiházi!!!!
 3. vfranci 2006. December 11. 17:20 
Azt hallottam a kis Bitalan elég gyenge volt (http://www.infosopron.hu/?base=szorakozonegyed&type=program&i=453 a 3. képre fokuszáljunk.), csak nem ez az oka??? Meccs elötti este Colosso?? Kezd elromlani ez a srác is....
 2. szasszybaby 2006. December 11. 14:29 
Ehh! Ha ez nem így lett volna, akk meglepődök...:S:S
 1. kistaki2 2006. December 11. 12:51 
ejjha!! nem valami böbeszédű a honlap szerkesztöje!!
remélem sikeres lesz a téli felkészülés!
Hajrá Sopron!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. augusztus 8., szombat
László
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470