English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Bemutatkozott az új edző
Bemutatkozott az új edző
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 52. zeta 2006. Augusztus 12. 21:27 
mumus!
A-val mi jókat tudunk vitatkozni, néha szabogatjuk egymást, ez belefér. De ne légy udvariatlan a vendéggel!

A!

Remélem az alábbi cikizéssel nem bántottalak meg? Nem állt szándékomban, csak egy kicsit visszaküldtem a cikizést! :-)))
Az, hogy nem marasztaltátok, vs. nem különbözik az elküldéstől. :-)))
 51. mumus 2006. Augusztus 12. 14:40 
Tisztelt A!
Minden csapatnál van elég gond, csodálkozom hogy Önt, mint más csapat szurkolóját az FC Sopron gondjai aggasztják.
Azt pedig sajnálom, hogy erről ilyen cinikusan irogat.
Remélem a saját csapata honlapján is megfogalmaz hasonló jellegű építő kritikát. Ott is elkelne...
 50. A 2006. Augusztus 12. 13:58 
T,Láthatatlan ember,csak,hogy pontositsunk a "sikeres edzőt"nem elküldték hanem LEJÁRT a szerződése....azt hiszem nálatok még nem fordult elő az elmúlt években,hogy valaki kitöltötte volna a neki szánt időt(pedig edzőtök volt "gazdagon")....tehát ezt felejthetjük is. Az UEFA diadal mámor emlitése fájó,de szerencsére a többi kupacsapat(köztük a Sopron is)rendkivül jó játékkal és győzelmek tömkelegével csillapitja a fájdalmat amit mint Magyar futball drukker érzek.
 49. zeta 2006. Augusztus 12. 08:15 
A!

Örülök, hogy lassan szabadulsz az UEFA diadalmámorból! :-)))
Tudod, nálunk legalább nem a "sikeres" edzőt küldték el! :-)))
 48. viva 2006. Augusztus 11. 17:06 
Nem kell elajulni hogy olaszok.Aki valamit is er az nem jőn ide!!!
 47. látod 2006. Augusztus 11. 16:57 
hát ez nagyon vicces volt

ha-ha
 46. A 2006. Augusztus 11. 16:46 
Miért van az,hogy úgy érzem Sopronban valaki mindig kavarja a sz*rt?(konkrétan egy Román faszira gondolok,aki testőrökkel nézi a meccsett és "tiszteséges üzletember"). Az Olasz edzőnek meg csak annyit,elég gyenge motiváció az,hogy szép a város,gondolom Trappatoni is azért ment salzburg-ba mert kurva szép a város....reméljük az olasz ember nem utazik még véletlenül sem Heidelbergbe mert akkor máris buktatok egy edzőt:-))))
 45. viva 2006. Augusztus 11. 13:16 
Szolni neki hogy ne nagyon csomagoljon ki!!!2 meccs majd Selymes 2 meccs majd egy olasz
 44. karikamail 2006. Augusztus 11. 12:49 
"Múlt pénteken csörgött Roberto Landi telefonja, s a vonal túlsó végén a régi romániai ismerős, Vízer László Máriusz hangja szólt a kagylóba. Ezúttal azonban nem a szokásos baráti csevejről volt szó, hanem komoly, a hívott fél jövőjét is érintő beszélgetésről. A Sopron futballcsapatának tulajdonosa munkát kínált az 50 éves Landinak, aki játékosként szerepelt a Bologna, a Modena, a Piacenza és a Siena gárdájában, edzőként pedig Grúziában, Romániában, Litvániában, az Egyesült Államokban és Katarban dolgozott.

– Sokat hezitált, míg végül elfogadta az ajánlatot?
– Számomra kulcsfontosságú szempont, hogy ambiciózus tulajdonos hívott a csapatához, ráadásul egy olyan ember, akit én is nagyon tisztelek – mondta Roberto Landi. – A döntés tehát nem volt nehéz. Eddig a katari válogatott szövetségi kapitányaként dolgoztam, ám az a feladat inkább anyagi, mint szakmai előnyökkel járt. A mostani kihívás pozitívumai közt szerepel az is, hogy egy igazán szép városban edzősködhetek.

– A város tehát lenyűgözte önt. És a futballcsapat?
– Szerda reggel megtartottam az első tréningemet, délután pedig – edzőmérkőzésen – a soproni kispadot is kipróbálhattam. A benyomásaim igen kedvezőek új együttesemmel kapcsolatban, a fiúkat elszántnak és technikailag is felkészültnek láttam. Két segítőmmel, Valter Berlinivel és Nasario Salvatorival az a célunk, hogy egy erős, ütőképes gárdát hozzunk létre, amely akár a bajnoki címre is esélyes lehet.

– Kérdés, mennyi ideje lesz a nagyszabású terv megvalósítására.
– A szerződésem, amelyet szombaton írunk alá, egy évre szól. Most egy kis időre szükségem van ahhoz, hogy pontosan megismerjem játékosaimat, és megfogalmazhassam saját elvárásaimat a csapat szereplésével kapcsolatban. Az első komolyabb erőpróbára szombaton, a megállapodás létrejöttének napján kerül sor, amikor egy szaúd-arábiai csapattal játszunk majd edzőmeccset Ausztriában."

Forrás:NSO
 43. gino 2006. Augusztus 11. 09:00 
Olasz edző es stabja.Nem fura hogy Selymesnek nem volt stabja?Sztem nem is akartak 2 meccsre tudtak hogy valtas lessz
 42. dev75 2006. Augusztus 11. 08:02 
Sport / Vissza a rovat főoldalára
Olasz edzők az FC Sopronnál2006-08-10


Kedden délelőtt egy olasz szakember és stábja vette át az FC Sopron futballcsapatánál a szakmai munka irányítását.

A soproni klub többségi tulajdonosa, Vízer László Máriusz azért szánta el magát erre a lépésre, mert a közeljövőben az Európai Cselgáncs Szövetség vezetése és egyéb üzleti ügyei miatt nem tud annyi időt és figyelmet szentelni a csapatra, mint eddig. A klubot a továbbiakban egy olyan személy szakmai irányítására akarta bízni, akiben ő mind szakmailag, mind pedig emberileg a legmesszebbmenőkig megbízik.

Edzőből klubmenedzser

Selymes Tibor klubmenedzseri tevékenysége egyébként egy olyan feladatkör, amelyet itthon inkább szakmai igazgatói munkának szoktak nevezni. A jövőben a korábbi szakvezető fogja össze és koordinálja a szakmai munkát, e vonatkozásban az első csapattól a korosztályos utánpótlás-együtteseken át a női csapatig minden, ami szakmai kérdés, hozzá tartozik. Selymes Tibor röviden így kommentálta a fejleményeket: „Ez a felkérés megtisztelő számomra, nagyon örülök neki. Emellett persze óriási kihívás is egyben, s igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint ellátni a feladatot."

Lássuk ezek után az új szakmai stábot, hiszen Roberto Landi munkáját az FC Sopronnál két honfitársa, a másodedző Valter Berlini, valamint az erőnléti edző, Nando Salvatori segítik. Az 50 esztendős Landi tapasztalt szakember, több országban dolgozott már klubedzőként, s több nemzeti együttesnél is volt korábban szövetségi kapitány. Játékos-pályafutását a Bologna csapatánál kezdte, később megfordult a Ravenna, a Modena, a Siena és a Piacenza együtteseiben. Később a tengerentúlon folytatta pályafutását, játszott Vancouverben, Chicagóban, aztán egy dél-afrikai kitérő után a híres Cosmosban.

Szövetségi kapitány volt

Edzői karrierje elején segédedzőként dolgozott az amerikai válogatott mellett, majd volt szövetségi kapitány Grúziában és Litvániában. Klubedzőként az olasz élvonalban szereplő Messina csapatát irányította, majd a román FC National Bukarest csapatát vezette bajnoki bronzéremig. Az előző évadban pedig – Sopronba érkezett segítőivel együtt – a katari válogatottnál dolgozott, ahol ő volt a szövetségi kapitány. A szakmai stáb tagja lesz – illetve marad – Gendur László kapusedző.

Gőbl Zalaegerszegen

A ZTE futballcsapata mellett folytatja sportvezetői pályafutását az FC Sopron korábbi ügyvezetője, Gőbl Gábor. A soproni klubnál összesen hat évig dolgozó Gőbl készséggel számolt be a váltás hátteréről:
„Több klub is keresett, más egyesülettel is tárgyaltam. Azzal kapcsolatban, hogy hol vállaljak munkát, döntő szempont volt, hogy ne kerüljek túl messze Soprontól, mert a soproni kötődésemet nem adom fel. Társadalmi munkában segítem az NB III-as SVSE gazdálkodását és támogatom is a klubot.

A csapat pénteken este fél héttől a Faház borozóban szurkolói ankétot tart, ahol többek között az új játékosokat mutatjuk be a szurkolóknak. Zalaegerszegen részvénytársaság üzemelteti a klubot. Én a ZTE Média Marketing és Reklám Kft. ügyvezetőjeként dolgozom tovább. Ez a vállalkozás az rt. kereskedelmi jogainak értékesítésével, mérkőzéseinek, rendezvényeinek szervezésével foglalkozik."


 41. dev75 2006. Augusztus 11. 06:19 
Én momentán örülök , hogy van egy normális edzö!
 40. Sandeno 2006. Augusztus 10. 23:24 
Ha őróla van szó, akkor tényleg nem rossz, ha ezeket az eredményeket nálunk hozni tudná.
http://www.labtof.ro/diviziaa/antrenor/Roberto_Landi/
 39. Altobelli1 2006. Augusztus 10. 22:20 
Ha egy edző jól teszi a dolgát , szerintem mindegy hogy milyen licensze van . Mellesleg ha Mezeyék oktatnak pro licenszre akkor az egész nem ér semmit .
 38. gino 2006. Augusztus 10. 21:34 
NEM.Selymesnek is UEFA A van a PRO licens az mas
 37. acidburn 2006. Augusztus 10. 21:22 
T.K az új edzöröl: Olasz UEFA “A” licences szakember, legutóbb a katari nagyválogatottat irányította, előtte a National Bucuresti román első osztályú csapat vezetőedzője volt, de dirigálta a Messina Serie A-s csapatát is.

Akkor neki sincsen PRO-license? Vagy a PRO license ugyanaz mint az A?
 36. gino 2006. Augusztus 10. 21:19 
avval hogy Selymes az edző 2meccsig ők tudtak ezt hogy valtas lessz
 35. dev75 2006. Augusztus 10. 21:09 
gino: valamiféle üldözési mániád van? mi a problémád? nem értem a mondanivalodat? mivel vertek át minket?
 34. gino 2006. Augusztus 10. 20:55 
Es az is kurva gyanus hogy ilyen nagy titulussa lett hirtelen Vizer nem er ra a csapattal foglalkozni
 33. Dewmist 2006. Augusztus 10. 20:50 
Napi két edzés van, ma a délutáni az Angeron volt 5-től. ( 2 és fél órás) :-))
 32. gino 2006. Augusztus 10. 20:47 
Figyeljetek!Azt hallottam es játekostol tuti info hogy Selymes es az olasz tők joban vannak.Viccelődnek dumalnak es az olasz azt mondja neki Direktore.Ismerik egymast.Kerdem en ha nem lett volna kitervelve akkor miert vannak ilyen nagy baratsagban?Jol atvernek minket!Selymes esVizer egyűtt jol bekajaltatott!
 31. mfel 2006. Augusztus 10. 20:37 
Dewmist örülök, hogy ez a véleményed. Mikor tudtad az edzést elcsípni, magyarán, mikor vannak edzések?
 30. Dewmist 2006. Augusztus 10. 20:07 
Megnéztem az edzést, egy szóval jellemezve az edzőt: Profi! Bővebben: nagyon-nagyon Profi! Azt hiszem jól jártunk vele, bár igazán minősíteni majd az erdményei fogják.
 29. gino 2006. Augusztus 10. 20:06 
selymes fektetett pénzt a Sopronba.A nyaron Halit is meg akartak venni.Ezert ő a kisfőnők.
 28. soproninfo 2006. Augusztus 10. 18:39 
Interjú Krisszel:
http://sopron.info.hu/2006/08/10/ujabb-edzovaltas-az-fc-sopron-csapatanal
 27. Dewmist 2006. Augusztus 10. 18:24 
Tudja valaki mikor és hol lesz ma edzés?
 26. Dewmist 2006. Augusztus 10. 17:45 
...egyet remélek, ha igaz lenne az infó: az olasz befektetői csoportot nem Pini Company-nak hívják! :-))))))))
 25. M. 2006. Augusztus 10. 16:29 
Én erről speciel még nem hallottam..
 24. Dewmist 2006. Augusztus 10. 13:35 
Jár az agyam az itt leírtak olvastán. Az a logika mellett szól, hogy, ha valóban tulajdonosváltást terveznek a klubnál, akkor pl. ezért nem volt eddig szurkolói ankét és a már megszokottnak mondható idényeleji sajtótájékoztató is elmaradt...
Viszont, ha ez a terv, akkor minek hozta ide Vízer úr 1 hónapra a Köteles Zsoltot ügyvezetőnek?(Most ő helyette lett Selymes a "tótumfaktum"??) Miért lett Vassból 2 hete "játékosmegfigyelő"??? (az is Selymes lett??) Szóval lehetne érvelni pro és kontra, egyenlőre kétkedéssel vegyes kiváncsisággal várom a híreket...
 23. qpi7 2006. Augusztus 10. 13:04 
Igen csak ha kiállna, és az igazata mondaná, akkor leeht hogy egyes szurkolóknak annyira bonyolult lenne, h azt mondanánk h ez nem jön be és huzzon a picsába. És az is lehet h ő kockáztat(hiszen üzletember), mint pl amikor kirugta az edzőnket, és nem volt már jelentkező, de próbálkozott h hátha bejön. Úgyhogy én megértem h nem beszél, mert úgy is elküldenék a picsába, inkább majd az eredményt nézzük... Legalább is szerintem
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470