English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

A mérkőzés képei
A mérkőzés képei
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 29. Fertő 2006. Augusztus 07. 19:42 
Azért, ahogy Koller reklamált a 11-esnél, szintén megért volna egy sárgát. Nem kapott, mert már egy volt neki, a bíró tehát akkor is mérlegelt. Csertőinek meg volt annyi esze, hogy levitte a szünetben.
Feczesinen most láttam először, hogy igazán hajt, lehet, hogy nem minden labdalevétele sikerült, de küzdött, és lefejelte a felívelt labdákat. Ez pedig 10 emberrel különösen fontos. Számomra meglepő cseleket is csinált, jól lőtt, úgyhogy soha rosszabbat. Persze jobb lehet!!
Nem érzitek úgy, hogy az MTK ellen két hasonló(an fiatal) csapat játszik? Kiváncsi leszek, remélem meglepetést okozunk!!
 28. zeta 2006. Augusztus 07. 17:47 
Attól még egy véleményen vagyunk! Azért, mert a sorok között is olvasok, sőt, le is írom, amit gondolok, még nem következik az, hogy egyet is értek vele.
A hozzászólásom utolsó sorában lehet a lényeg, lehet, hogy nem lett volna szabad a kupameccs előtt lerombolni a Fehérvár önbizalmát! :-)))Viccet félretéve, ha kiállít pár Fehérvárit, hogy álltak volna fel a kupameccsen? :-)))
Nem sokan merik a hivatalos irányvonalat figyelmen kívül hagyni, mert az NB 1-es meccsek helyett hamar a megyeiben fújnak.
 27. Dewmist 2006. Augusztus 07. 17:11 
Kedves Zeta!
Általában mindig egyetértek az általad leírtakkal, tetszik a nyugodt, tárgyilagos stílusod, de most, annak ellenére, amit leírtál, vagy éppen azért, akki pártján állok! Én speciel egy konkrét esetre emlékszem, éspedig éppen Csizmadia volt az elkövető, amikor hátulról becsúszva szabálytalankodott Magasföldivel, (dú)Vad II pedig még sárgát sem adott neki. A másik egyértelműen nagy hibája (amit a sajtó is megemlített), hogy a szándékos kezezésért ( márpedig azért jár 11-es!) nem adott sárgát a fehérvári játékosnak, akinek pedig ez már a második ilyen lapja lett volna... Szóval mérlegelt a kárunkra, nem is egyszer és ez a legnagyobb hiba, amit elkövethet!
 26. akki 2006. Augusztus 07. 14:50 
Hat a meccsen volt még kb 3-4 hátulról történő becsúszás, de 2 teljesen egyertelmü. A bíró mérlegelt és ugydöntött hogy az nem is becsúszás, és vagy nem hátulról hanem kicsit oldalról történt. Szóval a bíró igen is mérlegelhet. De legnagyobb hibája hogy a 11esnél nem adott semmilyen lapot!!!
Feczéről: Akart ő, és jobb is volt mint szokott, de ennél sokkal-sokkal több kell. 10 labdából talán kettőt tudott levenni...
 25. zeta 2006. Augusztus 07. 14:15 
Fiúk!
Lehet vitatni a játékvezető teljesítményét, de!
A FIFA International Bird (a legfőbb szabályhozó testület) KÖTELEZŐEN előírja a hátúlról történő becsúszás megtorlását. Ha szándékos keménykedésnek(sérülés okozásnak) minősítik, azonnal piros, NINCS még mérlegelési joga sem a bírónak! Azt azért valljuk be, a Gabi nem a finomkodásairól híres, ha oda kell csúszni!:-)))) Ha mérlegelhet a bíró, akkor azt meg is teszi, de higyjétek el, nem egyszerű, sokszor határozott utasításokat kapnak meccsek előtt....
 24. fidelissima 2006. Augusztus 07. 11:30 
Bocsánat! Azt akartam írni hogy NEM AKAROM BÁNTANI FECZÉT!VÉLETLEN VOLT!
 23. fidelissima 2006. Augusztus 07. 11:25 
Aki Feczét dicséri az annyit ivott hogy többmint a félmeccst nem látott vagy kinnt se volt a meccsen!Én bántani akarom ezzel Feczét de megvan róla a véleményem! Én még egyszer nem dicsértem az Ivancsicsot de 20 perc alatt most sokkal többet tett mint a Fecze!!! 1 vagy kettő lövésen kivül egész meccsen semmit nem csinált! Azok a lövések is 5 méterrel elkerülték a kaput! A Magasföldi nem volt rossz! De a Feczesin......? A fehérvárik csak dicsérhették a bírót mert egész végig ellenünk volt,fújt! Nem jókedvünkből szidtuk a bírót.Aki dicséri az csak fehérvári lehet!Na mind1! Lényeg a GYŐZELEM!!! Miért csak 19-én lesz a következő meccs? Válogatoott miatt nem? Most játszunk a szőröstalpu osztRÁKOK ellen asszem.IgAZ! RIA-RIA HUNÁRIA!!! Hajrá Sopron!!!
 22. fenyő77 2006. Augusztus 07. 11:21 
Mint vidéki "versenyző" volt szerencsém végigizgulni a szombati derbit, ahol számomra teljesen meglepő volt, hogy egy magyar csapat tud küzdeni és hajtani emberhátrányban! Külön köszönetem ezért Köteles Zsolt ügyvezető igazgató Úrnak, hogy ezt a felejthetetlen élményt lehetővé tette számomra! További munkájához sok sikert, erőt és egészséget, magánéletében sok szerencsét kívánok!:)
Reméljük "a kis party face"-nak tetszik a nagyvárosi élet!:)
Hajrá FcSopron!
 21. 1992.szolo.kari 2006. Augusztus 07. 10:19 
mindeni azt mondta hogy milyen jo a biro és meeccsen meg sZidtáTok
 20. zeta 2006. Augusztus 07. 05:49 
Azt azért hozzá kell tenni a Magasföldi és Fecze megítélésekor, hogy állítólag ők Magyarország legjobb utánpótlás támadói! Magasföldit nem befejező csatárnak, hanem irányítónak hozták, a Fecze,...a gól! az kellene, szerintem már görcsöl is, aki már rúgott labdába, az tudja milyen az, amikor sérülés után nem akar összejönni semmi, az ember öntudatlanul is félti a sérült lábát, kell egy kis idő, míg lelkileg "gyógyul" a játékos,akkor az önbizalom is megjön, amíg nem, hát k...a nehéz. Aki Magasföldi egy az egyben helyzetének kihagyását kritizálta, jusson eszébe, az ISTENI (SZERINTEM, így jó, Mfel?:-)))) Tóth Misi se arról volt híres, hogy az ilyen helyzeteit berúgja. Szerintem el fog telni még egy-két hónap, mire ez a fiatal csapat igazán összeáll, de ÖSSZE FOG ÁLLNI!
HAJRÁ SOPRON!!!
 19. Nagy József 2006. Augusztus 07. 04:39 
Nem tudom miért szidják többen is Feczesint,sztem szombaton sokat vállalt és jó lenne, ha aki ennyire szidja észrevenné, hogy szinte az összes szabadrúgást ő harcolta ki,nagyon jól fedezi a labdát, szabályosan nehéz elvenni tőle. Meg fog jönni a gól is!Végre küzdött a csapat!Ilyen hozzáállással eredmény is lesz! HAJRÁ SOPRON!!
 18. Pöcsi 2006. Augusztus 07. 00:06 
Elöször is gratulacio a Fehervár legyőzésehez inenn B.Szarszorol, a Nepsortban olvasva hallottam a hirt!
Egyenlőre ennyit és HAJRA SOPRON!
 17. márk 2006. Augusztus 07. 00:03 
Ne bántsd! Nekem meg 6-án van...májusban! :)
 16. szurkoló2 2006. Augusztus 06. 23:49 
Adrydemjén! KI A FASZT ÉRDEKEL hogy neked mikor van???????
 15. mfel 2006. Augusztus 06. 23:49 
Sok vélemény formálódik itt Feczesinnel kapcsolatban, csak sajnos elfelejtitek hozzátenni, hogy "szerintem". Ha a meccset videoról visszanéznétek, talán másképp gondolnátok. Kicsit már előítéletetek van vele szemben, pedig tegnap SZERINTEM igen is, kitett magáért, és emlékeim szerint jól levette a labdákat.
Persze a játékosok megítélése mindig is szubjektív lesz, de talán nem mindig a negatívumokat kellene felhozni, ez nem segít sem neki, sem a magukat ellene hergelő szurkolóknak.
Olvassatok bele a Fehérvár fórumába. Bíztatni kell a csapatot, és a játékost ha nem megy neki, nem pedig kritizálni. Arra ott a szakmai vezetés.

HAJRÁ SOPRON!
 14. adrydemjén 2006. Augusztus 06. 23:43 
Nagyon boldog szülinapot András!!!
Nekem meg 8-án van!!! :-)
 13. fidelissima 2006. Augusztus 06. 23:13 
Newmannak teljesen igaza van!!! Ahány labdát kapott 1-2 kivételével nem tudta levvenni!,(pedig tegnap nem rossz labdákat kapott),kapura abszolút veszélytelen rosszul basszoló béna,alibi focit játszott! A Feczéről ennyit! HORVÁT A.-nak boldog szülinapot és még sok szép sikereket!!!!!!!(Természetesen csak jó mindig nem jöhet,sajnos). HAJRÁ SOPRON PIROS FEHÉREK!!!
 12. newman 2006. Augusztus 06. 13:57 
gholki ne beszélj hülyeségeket!! a fecze, egy alibifutballt játszó, kis pöcs! a labdát nem tudja lebvenni, amióta idejött, elfelejtett focizni! az újpestbe még ment neki, de itt... mind1
 11. newman 2006. Augusztus 06. 13:55 
én a pinyővel találkoztam a büfébe, és mondtam neki, hogy öreg melegíts, jövő héten jöhetsz.
erre: ide aztán nem.... :D :D :D
 10. Rita5 2006. Augusztus 06. 13:17 
Nagyon boldog születésnapot kívánok Horváth Andrásnak! Gratulálok! Tegnap nagyon jó voltál! További sok sikert!
 9. Judas* 2006. Augusztus 06. 13:08 
Csak nem azt mondod, hogy tegnap itt volt a Pintér?
 8. Antilop 2006. Augusztus 06. 12:50 
Az azért durva látvány volt hogy Göbl sorba áll a pénztárnál.... Pintért örültem hogy látam a nézötéren , akkor az volt dajka utolsó mecse és átvetter a csapatot aztán megnyertük a kupát
 7. Gholki 2006. Augusztus 06. 12:32 
Szerintem se kell szidni se Fecét se Magasfőldit se Cigán-t. Fece úgy a 70. percig szerintem nagyon jól játszott, utánna elfáradt de ez benne van a játékban, főleg emberhátrányba. Úgyanez a véleményem Cigánról és Magasföldiről, de annyit hozzátennék Magasföldivel végre megtaláltuk azt a játékost aki iránitja a csapatott. Őt keresték a csapattársak a lábdával és ha megtalálták akkorlett igazán csak veszélyes az akcióink, és az hogy elfáradtak teljesen egyértelmű támadó kp létére jobb védőt játszott majdnem a meccs elejétől. Én csak gratulálni tudok a Fiúknak, és Selymesnek mert télleg egy olyan csapatott láthattunk tegnap a pályán amit igért.(Megalkuvást nem turó játék és a küzdelem a végsőkig)

Andrisnak Boldog Születésnapot.

Hajrá Sopron.
 6. sopron1990 2006. Augusztus 06. 12:06 
Magasföldin tegnap látszott az összeszokatlanság jele, de azért amit tudott ő is megtett, mint mindenki!
Andris, nagyon boldog születésnapot és kívánom, hogy sokáig ünnepelhessünk itt Sopronban!

Hajrá Sopron!
 5. Antilop 2006. Augusztus 06. 11:55 
Magasföldibe csalodtam egy az egybe ment a kapura és belelöte a kapusba
 4. Antilop 2006. Augusztus 06. 11:53 
Én is így éreztem feczével kapcsolatba.Pl volt két helyzete is ahol akár be is mehetet volna a labda, csak még a szerencse sincs vele.
ANDRIS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!! MARADJ SOKÁIG KÖZTÜNK....
 3. rossonera 2006. Augusztus 06. 11:46 
Úgy érzem,most már hozzá kell szólnom a feczesin védelmébe!Aki tegnap azt mondta,hogy nem hajtott és nem játszott jól,az vagy vak,vagy egyszerűen sík hülye a focihoz és járjon inkább csörgőlabda meccsre!A feczesin nagyon jól játszott és hasznosan!Rengeteget futott,szinte a védekező középpályás szerepkörből indult át egyedüli ékbe,ahol jól tartotta meg a labdákat 4védő szorításában is,és ugye ez a négy védő állítólag magyarország legjobb védelme...Sokat futott,hajtott,jól tartotta meg a labdákat és általában jól is játszotta meg azokat!Volt két nagy helyzete is,szóval nem kell őt bántani,főleg nem feleslegesen!Igaz,hogy LEGTÖBBSZÖR egy csatárt a góljai minősítenek,de mint azt a tegnapi mérkőzés is mutatja,egy csatár gólok nélkül is sokat segíthet a csapatnak és attól még játszahat rendkívűl hasznosan!Ennyit akartam elmondani ezzel kapcsolatban!Szép volt fiúk!
 2. H.I 2006. Augusztus 06. 11:03 
ANDRÁS BOLDOG SZÜLI NAPOT!!!!!!!
 1. Judas* 2006. Augusztus 06. 10:59 
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok András!!!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470