English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Szurkolói busz indul a visszavágóra 2006. Március 27. 10:42
A szombati megyei rangadó előtt szerdán - nem túlzás - a tavasz eddigi legfontosabb mérkőzése következik Budapesten. 18 órakor a Bozsik Stadionban játsszuk a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját. Két csapata helye már biztos a legjobb négy között, a Vasas és a Fehérvár FC már kiharcolta a továbbjutást. A klub Baráti Köre a mérkőzésre 45 fős szurkolói buszt indít. Az indulás helye: Városi Stadion főbejárat, időpontja: szerdán 14 órakor. Jelentkezni lehet ma délutántól az Ógabona téri Tabakban az 1.000,-Ft-os részvételi díj befizetésével. A mérkőzésbelépő a helyszínen váltható meg. 
13 hozzászólás Tovább
Vass László értékel és frissít 2006. Március 26. 15:20

Hagyva időt megemészteni a szombati vereséget, Vass Lászlót, csapatunk pályaedzőjét vasárnap kértük meg, hogy értékelje az MTK pályáján nyújtott játékunkat, és ismertesse csapatunk további programját. Nem titok: immáron csak a szerdai, kupavisszavágó lebeg mindenki szeme előtt, hiszen a Honvéd ellen kell kivívnunk a továbbjutást, így természetes, hogy mindent egy sokak által áhított sikernek rendelnek alá.

- Mint minden nyert vagy elvesztett mérkőzésnek, úgy a tegnapinak is megvoltak a maga tanulságai - kezdte az értékelést a szakember, majd így folytatta: - Bebizonyosodott egy-két játékosról, hogy mennyire számíthatunk rájuk a továbbiakban, gondolok itt Munteanura, Kissre és Ivancsicsra. Szerdán nagyon fontos mérkőzés vár ránk, többen kimaradtak a csapatból, így szóhoz juthattak a fentebb említett labdarúgók is. Legfőbb célunk az volt, hogy pontos képet kapjunk róluk és játékukról. Azt kell, hogy mondjam, benyomásaink inkább pozitívak, mint negatívak.

A szombati, MTK elleni összecsapásunk egyébként a helyzetek alapján egy igazi ikszes mérkőzés volt - fogott hozzá aztán Vass László a tegnapi mérkőzés részletes elemzéséhez. - Sőt, ha a második félidei játékunkat vesszük alapul, akár jobb eredményt is elérhettünk volna. Ami biztos: csapatunk ekkor már képes volt a mérkőzés színvonalát emelni, hiszen míg az első félidőben tompák
voltunk, rengeteg technikai hibát vétettünk és nem tudtuk a labdát eleget birtokolni, addig a második játékrészben szerkezetileg átalakultunk, Cigan és Horváth András beállásával pedig minőségileg és játékban is változtunk. Sajnos egy jól eltalált lövés miatt azonban pont nélkül kényszerültünk távozni.


A csapat további, legfőképpen szerdára való felkészüléséről így nyilatkozott a készséges szakember:
- Vasárnap egy regenerációs nap van, aztán hétfőn könnyű átmozgatás szerepel programunkban. Kedden taktikai felkészítést tartunk, és még aznap elutazunk a fővárosba, a mérkőzés előtti éjszakát már ott töltjük. Felkészülésünk ezen szakaszában fontos szerepet kap a frissítés, hiszen szerda-szombat ritmusban játszunk. Célunk, hogy fizikálisan rendbe rakjuk a társaságot, ne feledjük: nem csak hét közepén, hanem hétvégén is fontos meccs vár ránk majd, a megyei rivális ellen. Ami a sérültjeinket illeti, senki nem lazsálhatott tegnap sem, hiszen Bagoly, Cotan, Signori, Sartor és Sira is idehaza készült Mario Innaurato erőnléti edző felügyeletével. Remélem, hogy a Honvéd ellen már mindnyájukra számíthatunk!

(VG)

3 hozzászólás Tovább
Gendúr László: Rabóczkit a válogatottba! 2006. Március 26. 15:10

Mint ahogy azt már korábban írtuk, hetek óta rendkívül jó formában véd csapatunk első számú hálóőre, Rabóczki Balázs. Az MTK Budapest együttese ellen is több jó megmozdulása volt, a gólokról pedig nem tehetett, hiszen hiába nyújtózott, a büntető és az igazán jól eltalált lövés hárítása is lehetetlen feladatnak bizonyult. Gendúr Lászlót, csapatunk kapusedzőjét kérdeztük a játékos állandósult kitűnő teljesítményéről, és arra kértük, elemezze az ellenfél kapujában helyenként bravúros védéseket bemutató Végh Zoltán teljesítményét is:

- Minden edző álma, hogy legyen egy jó "anyag" a kezében, vagyis a játékos minden szinten remekül előkészített alapokkal rendelkezzen. Rabóczki Balázs egy kitűnő hálóőr, teljes mértékben birtokában van azoknak a képességeknek, amelyek elengedhetetlenek a jó munkához és példátlan teljesítményhez. Az én feladatom a szinten tartás, célom, hogy mindig ugyanolyan remek formában védjen a válogatott szintű játékos. Nagyon jó embert ismertem meg személyében, remekül tudunk együtt dolgozni. Elhiheti, sok kapust láttam már, de egyikük sem olyan kiváló, mint az állandóan válogatott formában lévő Rabóczki. Persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy rajta kívül van nekünk egy Takácsunk és Kozmánk is, akik szintén nagyon tehetségesek.

Végh Zoltán, ugyancsak nagyon jó játékos, már régóta kísérem figyelemmel munkáját és teljesítményét. - kezdett bele tegnapi ellenfelünk hálóőrének jellemzésébe kapusedzőnk, majd egyből leszögezte: - Már van annyira tapasztalt, hogy rutinból megoldja feladatát, mindig ott áll, ahol éppen lennie kell. Azt mondják, a jó kapusnak szerencséje is van, én úgy gondolom, erre a szombati összecsapás során többször is szüksége volt Véghnek.

Ami a Honvéd elleni kupamérkőzésünket illeti, az eddig jól bevált felkészülésünkön nem nagyon módosítunk, már a múlt héten is a szerda-szombat ritmust figyelembe véve edzettünk. Rabóczkit nem kell különösebben motiválni, állandóan 110 százalékon pörög, jobb formában van akár Királynál és Babosnál is. Azért dolgozunk keményen, hogy a magyar válogatott összeállítása hamarosan az ő nevével kezdődjön!

(VG)

11 hozzászólás Tovább
Ivancsics Gellért: hibátlan hétvégi teljesítmény 2006. Március 26. 14:51
Szombaton, az MTK csapata elleni, két gólos vereséggel végződő mérkőzésen egy jócskán megfiatalított együttes lépett soproni színekben pályára a Hidegkuti Stadionban. Dario Bonetti töretlenül hisz gárdánk ifjú tehetségeiben, nem csoda, hogy a saját nevelésű Ivancsics Gellértet is zokszó nélkül bevetette. A fiatal játékosnak már nem teljesen ismeretlen az első osztály légköre, mégis,
a szombati volt az első alkalom, hogy komoly bizonyítási lehetőséghez jutott. És nem túlzás: élt is vele!

- Az elején eléggé izgultam, de belerázódtam a játékba - kezdte a szombati mérkőzés, és saját teljesítményének értékelését a fiatal játékos. - Azonban az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Örülhetek, mert úgy érzem, sikerült az elvárásoknak megfelelnem, ám szomorú is vagyok, hogy nem sikerült pontot szereznünk.
- Mikor vált biztossá, hogy kezdőként lépsz pályára?
- Pénteken, az edzésen, amikor edzőnk kiosztotta a trikókat, már szinte biztos volt, hogy a kezdő tizenegyben leszek. Eddig még a keretben sem kaptam helyet, most azonban meglepetésemre bedobtak a "mélyvízbe". A tréninget követően már csak a szombati mérkőzésre koncentráltam, de kellett a társak bíztatása, és köszönöm a szurkolók támogatását is.
- Melyik poszton tudsz igazán hatékony lenni?
- Elvileg belső középpályás, illetve támadó vagyok, de ott játszom, ahol éppen Bonetti mester számít rám. Most hétvégén balszélsőként szerpeltem, illetve az előzetes taktikai utasításoknak megfelelően Demjén Gáborral az első félidő végén aztán oldalt cseréltünk.
- Nem volt teljes a téli felkészülésed, hiszen sokáig beteg voltál, és Olaszországba sem tartottál a csapattal, most azonban úgy tűnik, lassan beverekeded magad az együttesbe!
- Télen, még a güssingi edzőtáborban kaptam tüdőgyulladást, ami miatt sokat ki kellett hagynom. Olaszországba azzal az indokkal nem mentem a csapattal, hogy közben az U19-es válogatottba is meghívtak. Közben aztán kialakult egy új szakmai stáb, akik értelemszerűen nem ismertek engem, ennek tudható be, hogy sokáig nem jutott hely számomra a keretben. Most azonban remélem, egyre többször fogok majd lehetőséghez jutni.
- Soproni nevelés vagy, de megfordultál többek között a szombati ellenfél, MTK együttesében is. Hogyan fogadtak az ismerős játékosok a Hungária Körúton?
- Természetesen a mérkőzés előtt és után is folyamatosan ment az ugratás, hiszen korábban együtt játszottam Hrepkával, Kozmorral és Lipcseivel, így jól ismerem őket. Mint ahogy Pál Andrást is, aki a megítélt büntetőről egy ravasz mosoly kíséretében csak annyit mondott nekem, hogy hazai pályán talán meglehetett adni...
(VG)
13 hozzászólás Tovább
Oda a tavaszi veretlenség 2006. Március 26. 00:31
MTK Budapest - FC Sopron 2-0 (1-0)

Budapest, 1000 néző.
Vezette: Fábián M. (Ortó Gy., Márkus T.)

MTK: Végh Z. - Horváth L., Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Bori
(Kozmor Á. 80.), Lipcsei (Zsidai a szünetben), Zabos - Pál A. (Illés 72.),
Czvitkovics - Hrepka. Vezetőedző: Garami József

Sopron: Rabóczki - Kiss Z., Ibric, Radu, László A. - Sifter - Demjén
(Birtalan 74.), Silvestri (Cigan a szünetben), Munteanu (Horváth A. 54.),
Ivancsics - Feczesin. Edző: Dario Bonetti

Sárga lap: Munteanu (szabálytalanul akadályozta a kirúgást végző Véghet) a 45., László A. (visszahúzta Hrepkát) a 83., és Lambulic (Feczesint rántotta le) a 92. percben.
Gólszerző: Zabos a 18. (11-esből) és a 84. percben.

A mérkőzés statisztikája: (MTK – FC Sopron)
Összes lövés, fejes 8:11 (5:3)
Kaput eltaláló lövés, fejes 7:6 (4:2)
Szabálytalanságok 19:15 (11:9)
Lesek 3:0 (1:0)
Szögletarány 6:2 (4:2)

Edzői értékelések:

Garami József, a hazaiak vezetőedzője:- Először is szeretném leszögezni, hogy Dario Bonetti a második olyan olasz edző Magyarországon, aki nagyon szimpatikus, és örülök, hogy találkozhattunk. Ami a mérkőzést illeti: jó meccset játszottunk a Sopron csapatával, kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, mindkét oldalon voltak helyzetek. Ezekből mi szerencsére kettőt ki tudtunk használni,
így megérdemelten nyertünk. A továbbiakban sok sikert kívánok a soproni csapatnak!

Dario Bonetti, csapatunk edzője:
- A tavasz során talán a legerősebb csapattal került ma szembe együttesünk. Sajnos, mi nem a megszokott kezdőcsapatunkkal tudtunk pályára lépni. Mégis, jó alkalom volt ez a mérkőzés arra, hogy megnézzük, a tehetséges fiataljaink közül kikre számíthatunk igazán. Több jó momentumunk is volt az összecsapáson, még esélyünk is volt az egyenlítésre, de a futball törvényei a mai napon is beigazolódtak, egy pont helyett két gólos vereséggel kell távoznunk. Gratulálok a hazai csapatnak, minden elismerésem az övék.

Az olasz tréner elárulta, természetesen már a szerdai, kupavisszavágó mérkőzése is a fejében járt, amikor az alapembereknek számító játékosok helyett inkább fiatalokat vetett be. Elmondta, hogy elégedett az ifjak teljesítményével, legfőképpen Ivancsics Gellért játéka volt számára leginkább meggyőző. Bonetti fontosnak tartja, hogy a keret fiatalabb tagjai is lehetőséghez jussanak, amivel általában élni is tudnak.
 
Felforgatott, megfiatalított kezdőcsapattal lépett együttesünk pályára a hazai mezőnyben "csikócsapatnak" számító MTK Budapest otthonában. Mint az előzetesen várható volt, a hazaiak nem álltak be védekezni, sorra próbáltak a széleken védelmünk mögé kerülni, helyenként sikerrel. Mégis, a mérkőzés első, igazán komoly helyzetét Feczesin Róbert hagyta ki, aki a ziccert gyengén lőtte Végh-be.Ilyen a sors: később az MTK jutott előnyhöz, egy furcsa szituációt
követően megítélt büntetőből. Fábián Mihály játékvezető elég messziről figyelte a 16-osunkon belül a két András: Pál és László test-test elleni küzdelmét, majd amikor a támadó könnyedén megadva magát a földre huppant, hezitálva 11-est ítélt, amit Zabos értékesített is. "Sonka" becenévre hallgató védőnk még a mérkőzés után sem tudott a bosszúságtól mit mondani, azt azonban megjegyezte: mindent elárul,hogy a földről felkelve a támadó is kirúgáshoz készülődött.
Hátrányunk tudatában, az első félidőben képtelenek voltunk újítani, igaz: mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, bár a mai napon főleg középpályás sorunk fogott ki nagyon gyenge napot. Kivételt jelent azonban Ivancsics Gellért, aki a bal, majd érthetetlenül átkerülve, a jobb szélen is végig nagyon aktív volt. A második játékrészben az elsőhöz képest egy másik Sopron lépett pályára: ezúttal nem csak mezőnyben adogattunk jól, de helyzetekig is
eljutottunk, ám mind Ivancsics, mind Feczesin a csak reflexből hárítani tudó Végh-be rúgta óriási helyzetben a labdát. A futball pedig már csak ilyen, egyenlítés helyett Zabos újabb, 25 méterről, a bal felső sarokba védhetetlenül lőtt találatával el is dőlt a három pont sorsa. Az addig nagyon jól védő Rabóczkinak sajnos esélye sem volt a hárításra.Számunkra a mai napon nem maradt más, csak a tudat: szerdán, a Honvéd otthonában kell nyernünk!

Voleszák Gábor

25 hozzászólás Tovább
Rabóczki győzni akar, Bagoly is bízik a csapatban 2006. Március 24. 15:23

Hetek óta fantasztikus formában véd a télen Dániából igazolt kapusunk, Rabóczki Balázs. A Kaposvár ellen bravúrt bravúrra halmozó hálóőrnek nem lesz ismeretlen az MTK pályája, hiszen sokáig nevelkedett a Hungária Körúton. A kapust hétvégi találkozóról kérdeztük, ám még mielőtt a korábbi csapata elleni esélyeinket latolgatta volna, kitért a szerdai kupatalálkozóra is:
- Lehet, hogy furcsa, amit mondok, de egyes szurkolói kritikák ellenére elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Nem rossz az elért eredmény, és én úgy érzem, mindent megtettünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Sajnos ez nem egy olyan meccs volt, amit előre le lehetett volna papíron játszani. Annak örülök, hogy újból nem kaptunk gólt, de azt is be kell látnunk, hogy rúgott gólok nélkül nem érhetjük el céljainkat.
- Hétvégén pedig gondolom, újból a győzelem a cél, méghozzá idegenben, az MTK ellen...
- A kék-fehérek csapatában nőttem fel, ott is debütáltam az élvonalban, éppen Garami Józsi bácsi irányítása alatt. Természetesen, így többet jelent számomra az MTK pályáján játszani, mint máshol, de ellenfélként többször jártam már arra, így a szép emlékek mellett most csak és kizárólag csapatunk sikeressége, a győzelem érdekel.
- Milyenek az esélyeink, így a kupamérkőzés után és előtt?
- Kissé felforgatott csapattal fogunk pályára lépni, a sérülések és edzőnk taktikai elképzelései miatt. Legfőbb célunk, hogy védelmünk stabil legyen, zártan védekezzünk, és biztosra menjünk. Egy eredményes, jól sikerült időszakon vagyunk túl, jó lenne, ha korábbi formánkat meg tudnánk tartani. Ha nem kapunk gólt, és egy akcióból, vagy teszem azt pontrúgásból aztán eredményesek tudnánk lenni,akkor elégedettek lehetnénk, és zsebünkben a három pont. Ha a Hungária Körútról az MTK csapatának skalpjával tudnánk hazatérni, az óriási lökést és motivációt jelentene a csapat számára a
kupavisszavágóra.
Csapatunk kapitánya, Bagoly Gábor a mai napon ünnepli névnapját! Azt azonban, hogy a szombati, MTK elleni mérkőzés után is lesz-e oka az önfeledt ünneplésre, még nem tudni. Sérülése miatt a védő valószínűleg nem léphet pályára, ám az esélyekről határozott
elképzelése és véleménye van, mint ahogy csapatunk szerdán nyújtott játékéról is:


- A Honvéd csapata azt játszotta, amit idegenben, aztán emberhátrányban is játszani kell. Nem nyújtottak semmi különlegességet, inkább mi voltunk a vártnál gyengébbek. Amennyiben hoztuk volna az eddig ránk jellemző teljesítményt, akkor sima meccs lehetett volna. Ha a fiatal Cigan a mérkőzés elején berúgja helyzetét, akkor lehet, most több gólos előnyünkről beszélgetünk. Ám nem így történt, a kihagyott helyzetek után pedig csak szenvedtünk, nehéz volt a Honvéd védőfalát áttörni. Egyszerűen hiányzott belőlünk valami plusz.
- Kérdés, mennyire lesz könnyű áttörni az MTK védelmét, hiszen egy olyan rutinos játékos, Mladen Lambulic irányítja, aki mellett Te is sokat játszottál.
- Azt kell, hogy mondjam, szerencsére ez a kék-fehér védelem már nem
az, ami korábban volt, hiszen gondoljunk bele: a Debrecen ellen négy gólt is kaptak hazai pályán. Remélem, hogy csatárainknak nem lesz nehéz dolga, és eredményesek tudnak lenni, hiszen abban biztosak lehetünk, hogy ők nem fognak majd beállni. Ami a mi védelmünket illeti, kérdés, hogy a fürge, fiatal hazai támadókat mennyire sikerül majd semlegesítenünk.
- Lehetséges, hogy védelmünkből kimaradni kényszerülsz.
- Valószínűleg ki kell hagynom sérülés miatt a mérkőzést. Szerdán még
vállaltam a játékot, kötéssel a lábamon. Akkor úgy döntöttem, hiszen azt éreztem, nem lehet baj, tehát utólag már nem foghatok rá semmit.
Voleszák Gábor

29 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52 [53]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470