English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Csank János nem a múlttal foglalkozik 2006. Március 31. 14:57

Tavaly nyáron érkezett csapatunkhoz, ám az elmaradt sikerek miatt nem tölthette ki szerződését, így idő előtt kellett a soproni kispadot átadnia. Csank János rövid pihenő és vadászat után Győrben kapott lehetőséget, hogy újból csapatot vezethessen. A bajszos mester nem is végez rossz munkát, masszív gárdát sikerült kialakítania a Rába-partján. Szombaton Sopronba jönnek a zöld-fehérek, ahonnan reményeink szerint pontok nélkül távoznak majd, igaz a vezetőedző erről másképp gondolkodik:
- A héten sajnos nem nagyon tudtunk készülni, hiszen az állandó kezdőcsapatból négy játékosunk is az utánpótlás-válogatottal készült. Ennek ellenére célunk, hogy sikeresek legyünk. Ehhez az kell, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, persze némileg alkalmazkodva az ellenfeléhez. Ha labdabirtoklásban jók leszünk, uraljuk a középpályát, és kontráinkat sikeresen végig tudjuk vezetni, akkor nagy baj nem lehet.
- Ismerős Önnek a soproni stadion, milyen érzésekkel jön újra a városba és ül le, ezúttal már az ellenfél kispadjára?
- Semmilyen gondolat és érzés nem motoszkál a fejemben ezzel kapcsolatban. Senkivel és semmivel nincsen problémám, elhiheti, különösebben nem érdekel a dolog. Egyszerűen ilyen az edzők sorsa, nincs bennem semmi tüske vagy harag.
- A soproniak egy szerdai kupamérkőzés után kénytelenek pályára lépni, csapatának azonban több ideje volt pihenésre.

- A Budapest Honvéd egyáltalán nem olyan gyenge csapat, mint ahogy azt sokan mondják, vagy állítják. Nagyon kellemetlen ellenfelek tudnak lenni, főleg saját pályájukon. A soproniaknak most nem jött ki a lépés, gondolom nagyon csalódottak a kiesés miatt, de az ilyen dolgok is benne vannak a pakliban, talán nem ellenünk vígasztalódnak. Felkészültünk belőlük, mint ahogy gondolom ők is kifürkészték hiányosságainkat, várjuk a szombati összecsapást, ahol nem
számíthatok majd Starkra és Mátyusra.

(VG) 

0 hozzászólás Tovább
Szombaton cél a szurkolók kiengesztelése 2006. Március 31. 14:54
Telnek-múlnak a napok, lassan már szurkoló, játékos és szakvezető sem a szerdai kupakudarccal, hanem a hétvégi megyei rangadóval foglalkozik. A szombati mérkőzés már csak a csapatok miatt is kellő pikantériát hordoz magában, ám ehhez most még az is hozzá jön, hogy a jogosan elkeseredett szurkolókat talán semmivel sem lehetne könnyebben kiengesztelni, mint egy, a Győr együttese ellen megvívott győztes csatával.
Együttesünk pályaedzőjét, Vass Lászlót kérdeztük a pénteki edzés után, aki kellően felkészült soros ellenfelünk játékából, hiszen több mérkőzésüket is személyesen tekintette meg:

- A szerdai kupameccsünk után a legnagyobb hangsúly a regeneráción volt. Fejben és az izmokban is fel kell frissülnünk, hiszen nehéz talajú pályán szenvedtünk mindenki számára sokkoló vereséget, és estünk ki. Nem szabad sokáig rágódnunk, közel a szombati, Győr elleni összecsapás. Profik vagyunk, természetes, hogy minden körülmények között győzni szeretnénk. Óriási jelentősége lenne annak, ha be tudnánk zsebelni a három pontot, így talán mindenkivel feledtetni tudnánk a kínos kupakudarcot. Többször láttam ellenfelünk csapatát játék közben, remélem sikerült belőlük jól felkészülnünk. Képesek ugyanis nagyon jól védekezni és támadni is, tagadhatatlan: jó kis
csapat alakult ki Győrben. Rengeteget futnak, nagyon veszélyesen kontráznak, de bízom benne, hogy védőink meg tudják oldani majd feladatukat,helyzeteinket pedig végre gólra vagy gólokra váltjuk.

(VG)
2 hozzászólás Tovább
Kvíz belépőjegyekért 2006. Március 30. 20:57
Újra indul kvíz játékunk a hazai mérkőzéseink előtt. A szombati DERBI-re a helyesen válaszolók között belépőjegyeket sorsolunk ki. Hajrá Sopron!
2 hozzászólás Tovább
Feczesin Róbert: A Győr ellen kötelező javítanunk 2006. Március 30. 20:37
Télen szerződtettük az Újpest csapatától a fiatal támadót, Feczesin Róbertet. A csatár az előkészületi mérkőzéseken sorra rugdosta a gólokat, sokan attól tartottak, a játékos ezzel el is lőtte összes puskaporát, vagy egyszemélyes támadósorunk mit sem ér akkor, ha sérülés miatt pont az az egy játékos kénytelen kimaradni. Sajnos, a bajnokság kezdetével mindkettő bekövetkezett. A részleges-bokaszalag szakadásából felépülő, lassan játékba lendülő, de még
eredménytelen támadót a szerdai kupamérkőzésről és a hétvégi rangadóról kérdeztük.
- Sok tanulsággal szolgál számunkra a negyeddöntő két mérkőzése.Hiába múltuk felül játékban mindkét alkalommal is a Honvéd együttesét, örök igazság: a helyzeteket be kell rúgni, gólok nélkül ugyanis nem érhetünk el sikereket. Valahogy koncentrációban voltunk gyengék, fejben nem sikerült teljesen ráhangolódnunk az összecsapásra. A javításra a kupában már csak jövőre van esélyünk, ez a hajó elment, az élet megy tovább. Nem maradt más, az előttünk
álló feladatokra kell koncentrálnunk.
- Hétvégén pont a megyei rangadó következik, sérülése már a múlté?
- Szerencsére sikerült gyorsan felépülnöm. Fizikailag sincs már lemaradásom, inkább a játékhelyzetek gyakorlásában vagyok társaimmal szemben hátrányban. Erőnlétileg rendben vagyok, de sok olyan edzést kellett kihagynom, amelyeken éppen csapatunk edzője mutatta és gyakoroltatta a különböző szituációkat és taktikai formációkat. Ezeket még mindenképpen pótolnom kell.
- Mi várható szombaton a Győr csapata ellen?
- Becsülettel készülünk, tesszük a dolgunkat. A fiúk lassan, úgy ahogy túltették magukat a kudarcon. Remélem, meg tudjuk szombaton mutatni, hogy tudunk mi jól és ami ugyancsak fontos, eredményesen is futballozni!

Voleszák Gábor
10 hozzászólás Tovább
Dario Bonetti kiegesztelné a szurkolókat 2006. Március 30. 20:33
Egy nap telt el a rosszul sikerült Budapest Honvéd elleni kupavisszavágó óta, de a keserű emlékek még így is nagyon frissek, nem akarnak egykönnyen feledésbe merülni. Kár tagadni, csapatunk szerda este igazán gyenge teljesítményt nyújtott a Bozsik-stadionban, ám ami még ennél is elkeserítőbb, hogy immáron három mérkőzés óta vagyunk gólképtelenek, így pedig lehetetlen meccset nyerni.
Együttesünk olasz edzője, Dario Bonetti egyetértett véleményünkkel, és az összecsapás meghatározó momentumairól beszélt nekünk:
- Nagyon keserű szájízzel gondolok vissza a mérkőzésre. Továbbra is azt vallom, hogy az oda- és visszavágó alapján nekünk kellett volna továbbjutnunk, hiszen mindkét alkalommal csak a mieinknek voltak lehetőségeik. Mi nyújtottuk az ötletesebb, alkotóbb játékot, mi alakítottunk ki helyzeteket, nekik még csak értékelhető támadásaik se voltak. És mégis, milyen fontos a befejezés, hiszen míg a Honvéd egy gólhelyzetéből be is talált, addig mi hiába próbálkoztunk, egyszerűen képtelenek voltunk gólt lőni. Az első meccsen talán öt nagy helyzetet is elpuskáztunk, és szerdán is illett volna legalább egyet értékesítenünk. Ott volt például Horváth András fejese, ha az akkor bemegy,minden másképp alakul.
- Azt gondoltuk, ha akcióból nem is tudunk eredményesek lenni, akkor talán majd olyan pontrúgások után, amelyek mindig veszélyt hordoznak magukban, de a Honvéd játékosai nem kimondottan voltak hajlandóak a tizenhatosuk előterében szabálytalankodni.
- Mi is bíztunk benne, hogy ha máshogy nem, hát rögzített helyzetekből
jobban tudunk veszélyeztetni, ám a bíró néhány esetben rossz felfogással ítélt meg eseteket. Nem akarok semmit a játékvezető nyakába varrni, de mindenki láthatta, ahogy a kiugró Cigant hátulról rúgták meg, igaz csak annyira, hogy támadónk egyensúlyát veszítse, illetve Silvestrit is furcsa körülmények között taglózták le a büntetőterületen belül. Nem reklamálok kiállítást, vagy tizenegyest, de ezek az esetek a mi javunkra dönthették volna el a mérkőzés
kimenetelét, ám újból hangsúlyozom, nem hárítom másra a felelősséget: egyszerűen gólt kellett volna rúgnunk. Védekezésben jók voltunk, egy talált góllal jutott tovább ellenfelünk.
- Na igen, azok a kihasználatlan helyzetek...
- Nincsen pánik a csapaton belül, hiszen a dolgok technikai részét jól oldottuk meg. Lassan, de jól építkeztünk, helyenként kombinatívan játszottunk, csak azok a bizonyos utolsó passzok hiányoztak játékunkból. Jobban aggódnék, ha például helyzetekig sem jutottunk volna el. Nagyon jó dolog a fiatalokkal együtt dolgozni, de be kell látnunk, ők még nem képesek tartósan jó játékot nyújtani.
Teljesítményük állandóan hullámzó, de ez nem baj, azért edzünk keményen, hogy ezt kiküszöböljük. Játékukban benne van a tapasztalatlanság, emiatt pedig a kritikus helyzetekben nem mindig a legjobb döntést hozták szerdán, nem a kellő nyugalommal és határozottsággal játszottak.
- A kupamérkőzésen azonban túl kell lépni, hiszen szombaton a megyei
riválist fogadjuk rangadó keretében.
- Az tény, hogy játékosainkat megviselték a történtek, a fiatalok pedig nem bírták elviselni azt a terhet, amellyel vállukon kényszerültek pályára lépni. Most azon vagyunk, hogy energiát gyűjtsünk a következő, a csapat, és a szurkolók számára is kiemelten fontos mérkőzésre. Abban biztosak lehetünk, hogy mindenki a maximumot próbálja majd magából kihozni. Ennen a gárdának igenis van jövője, az a legfontosabb, hogy a csapat gerince továbbra is együtt maradjon, és sokat játsszon. Fiataljaink még mentálisan nem annyira erősek, hogy olyan kudarcokat, mint a szerdai, egykönnyen feldolgozzanak, de egy
szombati siker elkelne egy kisebb búfelejtőnek.

Voleszák Gábor
2 hozzászólás Tovább
A pesszimistáknak lett igazuk 2006. Március 30. 14:54

A negyeddöntő sorsolásának ismeretében hetek óta zajlott a szavazás, vajon csapatunk meddig jut az idei Magyar Kupa versenykiírásban? A beérkezett több mint 2000 szavazat után sajnos a pesszimistáknak lett igazuk, hiszen 68% szavazott a címvédésre, míg csak 16% arra, hogy kiesünk a legjobb 8 között.

A cél most már nem lehet más, mint a bajnokságban a lehetséges legjobb helyezés megszerzése, mindenekelőtt pedig a számunkra Lazio-Roma mérkőzéssel felérő Győr elleni szombati rangadó megnyerése...

22 hozzászólás Tovább
UP Információk 2006. Március 30. 12:23

Amint látjátok honlapunk utánpótlással foglalkozó oldalai megújultak. Az utánpótlás felépítése oldalon olvashattok az FC Sopron utánpótlásában történt változásokról, az edzői kar is megváltozott, és külön felhívom a figyelmeteket az UP program és UP eredmények oldalakra, ahol ezentúl mindig naprakész információkat találhattok, korosztályokra, helyszínekre lebontva.

Az Utánpótlás Hírek oldalon olyan híreket olvashattok, amelyek az utánpótlással, tehát veletek kapcsolatosak. Riportokat készítünk a korosztályos csapatok legtehetségesebb és legtöbbet fejlődött játékosaival, beszámolunk a bajnoki sorsolásokat érintő változásokról, és minden olyan hír felkerül a honlapra, amely titeket érint.

Várom a honlap utánpótlás részével kapcsolatos javaslataitokat, témafelvetéseket.

H.P.

0 hozzászólás Tovább
Március hónap UP játékosa: IVANCSICS GELLÉRT 2006. Március 30. 11:08

 

Március hónap legjobb utánpótlás játékosának választottak edzőid a teljesítményed alapján. Örülsz az elismerésnek?

- Természetesen örülök. Köszönöm az elismerést!

 

Hogyan értékeled eddigi tavaszi teljesítményedet?

- A güssingi edzőtáborban tüdőgyulladást kaptam. Olaszországba nem tarthattam a csapattal, ahol kialakult egy új szakmai stáb, akik értelemszerűen nem ismertek engem; a keretben se kaptam helyet, de nem adtam fel...

 

(A teljes cikk az Utánpótlás hírek oldalon olvasható.)

2 hozzászólás Tovább
Kiestünk 2006. Március 30. 00:38

Budapest Honvéd -FC Sopron 1-0 (0-0)

Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó mérkőzés

Budapest, Bozsik-stadion, 1500 néző.

Vezette: Sápi Cs. (L. Tóth L., Kelemen A.)

Bp. Honvéd: Tóth I. - Kovács N., Kovács Z., Udvari, Takács Z. - Pomper,
Dancs - Genito, Csobánki (Schrancz 65.), Dobos (Lázár Zs. 86.) - Bozori
(Mészáros 92.). Vezetőedző: Aldo Dolcetti

FC Sopron: Rabóczki - Sartor, Bagoly, Radu, Kiss Z. - Sifter - Demjén
(Feczesin 62.), Horváth A., Silvestri, Cotan (Ivancsics 84.) - Cigan. Edző:
Dario Bonetti

Sárga lap: Dancs (Bagoly után rúgott) a 26., Kovács Z. (Cigant rúgta
fel) a 36., Bagoly (Kovács Norbert lábára tartott rá) a 37., Kiss Z.
(Dancs felrúgásáért) a 74. és Sartor (Lázár lerántásáért) a 92. percben.

Gólszerző: Schrancz (Dobos bal oldali beadását középről, hét méterről
helyezte a kapuba) a 83. percben.

A mérkőzés statisztikája:
Összes lövés, fejes 5:9 (2:3)
Kaput eltaláló lövés, fejes 2:6 (0:2)
Szabálytalanságok 16:21 (11:8)
Lesek 1:0 (0:0)
Szögletek 7:6 (4:2)

Edzői nyilatkozatok:

Aldo Dolcetti, a Honvéd vezetőedzője:
- Nem játszottunk egy szép meccset, főleg az első félidő volt kifejezetten gyenge. Mivel a múlt heti összecsapás gól nélküli döntetlent hozott, úgy készültünk, hogy nyerünk a mai napon. Fölösleges kockázatot azonban nem akartunk vállalni, ezért vártuk sokáig türelmesen, hogy mit lép majd ellenfelünk a mérkőzésen. Számítottunk egy esetleges hosszabbításra is, de úgy tűnt, hogy egy apró villanás eldöntheti a párharcot. Nagyon örülök, hogy előttünk adódott ilyen momentum, és éltünk a lehetőséggel.

Dario Bonetti, csapatunk edzője:
- Igazságtalan eredmény született! Ellenfelünknek a mai napon, talán ha két-három igazi beadásra futotta, előttünk azonban négy-öt olyan helyzet is adódott, amelyek közül legalább egyet ki kellett volna használnunk. A mai napon bebizonyosodott, hogy a futball nem minden esetben igazságos játék, egy horror volt a mai meccs számomra. Azt kell, hogy mondjam: a gyengébb, de szerencsésebb csapat jutott tovább.
 
Hatalmas, és kifejezetten hűvös szélben feszültek egymásnak a csapatok az eső áztatta, rossz talajú pályán. A kapuk csak ritkán forogtak veszélyben az első félidő során. A múlt hét szerdai, gól nélküli döntetlennel végződő odavágó után mindkét fél részéről sok szurkoló bátor támadójátékot várt, ezzel szemben a csapatok csak óvatoskodtak, egyik gárda sem kockáztatott. A Honvéd türelmesen várta, hogy mi mit játszunk, meg is lephette őket, hogy csapatunk a
mai napon igen gyengén futballozott. Néha úgy tűnt, mintha előnyben lennénk, hiszen igen lassan tettük-vettük a labdát. A védelmünk egy hibától eltekintve jól állt a lábán, ám hiába rendezkedtünk be gyors ellentámadásokra, ha azokat a két gyenge napot kifogó szélsőnk, Demjén és Cotan képtelen volt eredményesen megvalósítani.
A fiatal Cigan pedig hiába küzdött becsülettel az őt lassan teljesen felőrlő kispesti védők gyűrűjében, a fejére ívelt labdákkal nem tudott mit kezdeni. Mezőnyben jól passzolhattunk, ám kapura nem tudtunk igazán veszélyesek lenni. Hiányzott a tűz, a pörgés, és az elgondolás. Sajnos a játékunk képe a második játékrészre sem változott meg. Szenvedtünk és kínlódtunk, ám főleg középpályás sorunk gyengélkedett, párharcaink nagy részét elveszítettük, nem beszélve a sok eladott labdáról. Amikor pedig a fejekben talán már a hosszabbítás gondolata járt, váratlanul gólt kaptunk, amire már képtelenek voltunk válaszolni.
A Honvéd csapata semmi különöset nem nyújtott a mérkőzés során,
szervezettségükben és akarati tényezőkben azonban felülmúltak minket, így továbbjutásuk megérdemelt. A futball örök igazsága újból érvényre jutott, miszerint lőtt gól nélkül nem lehet csatát nyerni.

Voleszák Gábor

22 hozzászólás Tovább
Holnap a szezon legfontosabb mérkőzése következik 2006. Március 28. 15:56

Csapatunk már a ma délelőtti edzést követő közös csapatétkezés után elindult Budapestre, ahol az éjszkát a Danubius Thermál Hotelben töltik. A szakmai stáb és a csapat is tisztában van a Budapest Honvéd elleni kupa visszavágó mérkőzés fontosságával, ezért mindenki maximális koncentrálással és erőbedobással végezte a mai edzést is. Vass László edző elmondta, hogy külön nem kellett és kell motiválni a csapatot, hiszen a céljaink eléréséhez mindenképpen venni kell a holnapi akadályt. A mérkőzésre a teljes keret elutazott, Dario Bonetti csak holnap fogja kijelölni a kezdő 11-et és cseréket. A mérkőzést a Sopron TV kamerája rögzíti, így azt majd szurkolóink is megtekinthetik felvételről. 

 Reméljük a csapatot sok szimpatizáns bíztatja majd a 18 órakor kezdődő mérkőzésen a Bozsik Stadionban. Hajrá Sopron! 

154 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51 [52] 53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470