English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Rabóczki most még szomorú, de keményen dolgozik tovább 2006. Április 09. 17:08
Csapatunk télen igazolt, Dániából hazatérő kapusa, Rabóczki Balázs hétvégén, az Újpest ellen is bizonyította, hogy akár remek kőműves is válhatna belőle, ugyanis olyan, szinte áthatolhatatlan falat húzott - átvitt értelemben persze - kapuja elé, amelyet csak kínkeservesen voltak képesek a lila-fehérek bevenni.
A hálóőr hetek óta tartja jó formáját, biztos pontja együttesünknek,edzője pedig, látva teljesítményét, a válogatottba követeli a játékost. Abban biztosak lehetünk, jelenleg hazánkban nincs nála jobb átlagot nyújtó kapus a mezőnyben:
18 hozzászólás Tovább
Továbbra is veretlen a Vasút 2006. Április 09. 11:29
A Bakony csoport 3.helyezettjéhez, a Csesztreghez látogatott tegnap az SVSE-GYSEV csapata. Halász Ernő vezetőedző elmondta, hogy remekül előkészített pályán, jó erőkből álló ellenféllel találkoztak. Csapatunk szervezetten és taktikusan játszott, a vendéglátóknak kevés lehetősége akadt, míg a Vasút is elpuskázta a lehetőségeit. Összességében a pontszerzés megérdemelt, így a csapat tavasszal továbbra is veretlen. Az SVSE jövő hét vasárnap 16.30-kor lép pályára itthon a 2. helyen álló Sárvár ellen. Minden szurkolót szeretettel várnak. Hajrá Sopron! 
2 hozzászólás Tovább
Lejtett a pálya 2006. Április 08. 21:09

Ellenfelünk a hét közepén Debrecenben lépett pályára kupamérkőzésen, ahol aztán két gólos vereséget szenvedve, összesítésben három találattal bizonyultak rosszabbnak a hajdúságiaknál, és voltak kénytelenek búcsúzni a kupaküzdelmektől. Várható volt, hogy szombaton, éppen csapatunk ellen, hazai pályán próbálják meg majd kiköszörülni a csorbát:

43 hozzászólás Tovább
Vereség a listavezető otthonában 2006. Április 08. 21:04
Újpest FC - FC Sopron 2-1 (1-0)

Megyeri út, Szusza Ferenc stadion, 4000 néző.
Vezette: Kassai V. (Erős G., Kelemen A.)

Újpest: Vlaszák - Tóth B. (Kőhalmi 65.), Böjte A., Vanczák, Füzi Á. - Hullám (Kovács Z. a szünetben), Erős K., Sándor Gy., Tóth N. - Rajczi - (Vermes 86.), Tisza T. Vezetőedző: Mészöly Géza

Sopron: Rabóczki - Kiss Z., Ibric, Radu, László A. - Silvestri, Sifter, Horváth A. - Demjén, Cotan (Ivancsics 79.) - Cigan. Edző: Dario Bonetti

Gólszerzők: Tisza Tibor (15 méteres emelés) a 32., Horváth A. (11-esből) a 61. és Rajczi (11-esből) a 78. percben.

Sárga lap: Hullám (nem engedte elvégezni a szabadrúgást) a 10., Cotan (kezezésért) a 71., Silvestri (reklamálásért) a 85. és Sifter (buktatásért) a 91. percben.

A mérkőzés statisztikája:
Összes lövés, fejes 23:7 (15:3)
Kaput eltaláló lövés, fejes 13:3 (9:0)
Szabálytalanságok 19:15 (9:6)
Lesek 4:2 (1:1)
Szögletarány 9:4 (7:2)
 
Edzői nyilatkozatok:

Mészöly Géza, az újpestiek vezetőedzője:
- Az első félidőben nagyszerűen játszottunk, annyi helyzetet dolgoztunk ki, amennyit összesen négy vagy öt mérkőzés alatt sem szoktunk. A második játékrészben az volt a célunk, hogy végre megtanuljunk újból győzni. Tudtuk, hogy Rabóczki Balázs remek kapus, és ezt a mai napon többször is bizonyította. Feltűnő volt, hogy milyen bátran hagyja el kapuját, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a végére izgalmas mérkőzés kerekedjen az összecsapásból. Most már csak és kizárólag a jövő heti, Ferencváros elleni rangadóval foglalkozunk.

Dario Bonetti, csapatunk edzője:
- Ajándékba adtuk az első félidőt a hazaiaknak. Rengeteget hibáztunk, nem tudtunk felpörögni. A második játékrészben felbátorodtunk, jobban és pontosabban futballoztunk, látszott, hogy az Újpest csapatát megterhelte a hétközi kupamérkőzés. A mi csapatunkból sajnos alapemberek hiányoztak, ám szeretném megköszönni fiatal játékosainknak teljesítményüket, olyan gárda ellen kaptunk ki, amely nem véletlenül vezeti a bajnokságot. Azt azonban meg kell említenem, hogy a mérkőzés játékvezetője rendkívül rossz napot fogott ki. Ha a bíró a munkáját pontosabban végezte volna, akkor most talán
döntetlennel a zsebünkben utazhatnánk haza.

(VG)
0 hozzászólás Tovább
Az U19-es Magyar Női Labdarúgó Válogatott Sopronban 2006. Április 07. 20:22

Bálint Barbara az U19-es válogatottban

Horváth Antal az FC VÁTI-Sopron edzője tájékozatta honlapunkat, hogy április 9-én városunkba látogat, és itt végzi felkészülését az U19-es Női Labdarúgó Válogatott, amely április 12-én, szerdai napon Bécsben Ausztria válogatottja ellen lép pályára, soraiban Bálint Barbarával, az FC VÁTI - Sopron labdarúgójával. 

2 hozzászólás Tovább
Újpesti hármas - Soproni színekben 2006. Április 07. 14:39
Három olyan játékos is van csapatunk keretében, akik valamilyen módon újpesti múlttal bírnak. A hétvégi összecsapással kapcsolatban kérdeztük őket, hogy milyen érzésekkel térnek vissza, ezúttal ellenfélként, a Megyeri úti pályára.

A fiatal támadót, Feczesin Róbertet a télen igazoltuk a hétvégi aktuális ellenfelünk, Újpest csapatától. A csatárnak egyszer, korábban már volt alkalma pályára lépni korábbi klubja ellen az utánpótlás-válogatott színeiben egy barátságos mérkőzésen. Ekkor gólt is sikerült a játékosnak a Megyeri úton szereznie. Az igazi, bajnoki debütálásra azonban most hétvégén kerülhetett volna sor, ám a játékos három sárga lapja miatt pihenőre kényszerül, és csak a lelátótól szurkolhat soproni társainak.

A védelem mindkét oldalán bevethető fiatal és tehetséges Kiss Zoltán - aki korábban nyolc mérkőzésen már pályára lépett az első osztályban, lila-fehér szerelésben - kölcsönbe került csapatunkhoz, és fűti a bizonyítási vágy:
- Most még különösebben semmi izgalom nincsen bennem, ám biztos,hogy fura érzés lesz pályára lépni szombaton a kölcsönadó csapatom ellen, már ha erre alkalmam lesz. Igazából csak az lenne az elfogadható, ha győznénk, és én is csak ebben az esetben lennék maradéktalanul elégedett. Az biztos, hogy a csapatból mindenki komolyan veszi az összecsapást, és mindent megteszünk a sikerért. Természetesen az összes meccs fontos, mégis, újpestiként a szombati
találkozó kitüntetettebb számomra a többinél, a maximumnál is többet
szeretnék nyújtani, hogy mindenkinek bizonyítsak.

Demjén Gábor, csapatunk jobb szélsője nem büszkélkedhet olyan nagy újpesti múlttal, mint a fentebb említett két játékostársa, mégis komolyan készül az összecsapásra, több alkalommal is önszorgalomból gyakorolt az edzések után, mikor társai már az öltözőben voltak.
- Természetesen nagyon szeretnénk győzni, bár nekem semmivel sem jelent többet a szombati összecsapás, mint az eddigiek, így nincsenek bennem különös érzések. Újpesten sokáig a juniorokkal edzettem, a felnőtt csapat keretével csupán olyan három-négy hetet készültem, ezt követően igazoltam Nagyszalontára. Bevallom, a Győr és Kispest elleni mérkőzésen nyújtott teljesítményemmel egyáltalán nem vagyok elégedett. Gyenge voltam, de remélem, most hétvégén úgy tudok majd megint játszani, mint tettem azt a tavaszi fordulók korábbi mérkőzésein. Az lenne a legjobb, ha jó játékomhoz újabb gólok is társulnának. Mindegy, hogy akcióból vagy pontrúgásból, de
mindenképpen megint eredményes szeretnék lenni.

Voleszák Gábor
3 hozzászólás Tovább
Mindkét csapat bizonyíthat 2006. Április 07. 14:32
Csapatunk szombaton, délután három órás kezdéssel lép pályára tévés mérkőzésen az Újpest FC csapata ellen a Megyeri úton. Míg együttesünk a kupakudarc után a megyei rivális legyőzésével vigasztalódhatott, addig a lila-fehérek szekere a bajnoki tabellán elfoglalt első helyezésük ellenére is csak döcög mostanában, a kupából pedig a Debrecen elleni kettős vereséggel voltak kénytelenek búcsúzni. Hogy a hétközi mérkőzés mennyit vett ki az újpestiekből, azt nem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy hazai pályán nem lehet más céljuk, mint szurkolóik kiengesztelése egy esetleges győzelemmel. Ehhez természetesen nekünk is lesz pár szavunk, lássuk, hogy csapatunk pályaedzője, Vass László hogyan vélekedik a szombati összecsapásról:
16 hozzászólás Tovább
Varga Domonkos, U16-os magyar válogatott labdarúgónk 2006. Április 07. 13:07

 

– riport edzőjével, Végh Tiborral

 

Játékosod, Varga Domonkos meghívót kapott a magyar korosztályos válogatottba. Mi erről a véleményed?

- Természetesen örülök neki.

 

Mióta foglalkozol Domával?

- 2004 nyarán vettem át a ’90-es korosztály vezetését, és már az első edzésen feltűnt nekem, hiszen már akkor is sokkal magasabb volt társainál (188 cm).

 

Mivel emelkedik ki társai közül?

- Eleinte nem nagyon emelkedett ki a többiek közül, és tekintsünk most el magasságától, de hatalmas elszántsággal, akaratával, dinamizmusával hamarosan példaképpé vált a többiek számára. Nagyszerű testi felépítését jól használja ki a mérkőzéseken, már nem tart a párharcoktól, és azokat így többnyire meg is nyeri. Bátran lép ki védfalból, ezzel is segítve a labdakihozatalt. Nagyon veszélyes a pontrúgásoknál, amit góljai is bizonyítanak...

(A teljes riport az Utánpótlás Hírek oldalon olvasható.) 

0 hozzászólás Tovább
Hiteltartozás ügy- az FC Sopron szemszögéből 2006. Április 07. 11:51

Egyre több szó esik mostanában honi labdarúgásunk kapcsán a reorganizációs hitelek visszafizetéséről, illetve azok késedelméről. Annyi biztos, hogy a Profi Liga Kft-nek való teljes törlesztés határideje már lejárt, de a tartozó magyar csapatok nagy része nem képes fizetési kötelezettségének eleget tenni. A Profi Liga több eljárást is indított az együtteseket működtető gazdasági társaságok ellen, az ügyvédi felszólítástól kezdve a peres eljáráson, és végrehajtáson keresztül egészen a felszámolásig.

Az FC Sopron csapata is érdekelt a hitelek históriájában, ugyanis még 18,25 millió Forint tartozása van a liga gazdasági társasága felé.

 

Ismervén a többi magyar gárda restanciáját, azt is mondhatnánk, hogy a bordó-fehérek egészen jól állnak ilyen szempontból, bár az klub ügyvezető-igazgatója, Gőbl Gábor érthető okokból nem ilyen derűs szemszögből látja a dolgokat:

4 hozzászólás Tovább
Hová tűnt Sira István? 2006. Április 06. 20:49
Hosszú sérülés és műtét után tért vissza csapatunkba együttesünk legrégebbi tagja, a szurkolók nagy kedvence: Sira István. Bemutatkozása nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen Zalaegerszegen újból megtapasztalhatta a góllövés örömét, és persze a kapufára adott csókja sem maradhatott el. Az, hogy tavasszal nem részesülhettek a szurkolók többször ebben a látványban, egy újabb sérülés miatt van, de erről mondja el a részleteket a támadó maga:
- A Kaposvár elleni bajnoki utolsó perceiben sérültem meg újból. A műtött lábam combizmába hátulról egy óriási fájdalom nyilallt, mint később kiderült: sajnos mélyen beszakadt az izom. Kicsit hibásnak érzem magam, hiszen a mester a nyolcvanadik perc környékén kérdezte, hogy kérek-e cserét. Erre én azt feleltem, hogy bírom még. Utólag visszagondolva, talán túlzottan is belelkesültem, hiszen vezetett a csapat és játszani akartam. Sajnos ennek iszom még most is a levét. Ha lejövök a pályáról, akkor valószínűleg nem történik meg ez a sérülés. Hiányzik a játék, hiszen immáron három hete nem
léphettem pályára. Jelenleg külön végzek edzéseket, de reményeim szerint a jövő héten már csatlakozhatok a fiúkhoz, és talán a kispadra is leülhetek majd.
2 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 [50] 51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470