English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Gól - több felvonásban 2006. Április 16. 11:15

Tegnapi második gólunk "története" látható az alábbiakban. Cigan fejese után Horváth András bólintott a diósgyőri hálóba. A Németh Péter által készített többi kép a Fotóalbumban nézhető meg.

2 hozzászólás Tovább
Horváth András és Cigan: kölcsöngól visszajár 2006. Április 15. 21:05
FC Sopron - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)

Sopron, 3500 néző.
Vezette: Szabó Zs. (Kispál R., Kovács Z.)

FC Sopron: Kozma - Ibric, Bagoly, Radu, László A. - Sifter - Signori (Munteanu 68.), Horváth A. - Sira (Demjén 7.), Feczesin, Cigan. Edző: Dario Bonetti

Diósgyőr: Szalma - Farkas N. (Katona a szünetben), Mogyorósi, Elek, Farkas V. (Simon A. 80.) - Halgas, Szögedi, Vitelki (Urbin 68.), Sipeki - Jeremiás, Binder. Vezetőedző: Pajkos János

Gólszerzők: Cigan a 18., és Hováth András a 77. percben.

Sárga lap: Radu (Jeremiás buktatásáért) a 17., Halgas (Cigan lerántásáért) a 23., Farkas Norbert (Cigan buktatásáért) a 31., Signori (műesésért) a 36., Feczesin (kezezésért) a 49., Horváth A. (Sipeki felrúgásáért) a 86. percben.

A mérkőzés statisztikája:
Összes lövés, fejes 12:9 (4:3)
Kaput eltaláló lövés, fejes 7:4 (3:3)
Szabálytalanságok 16:22 (7:11)
Lesek 2:3 (1:2)
Szögletarány 9:7 (6:4)

Edzői nyilatkozatok:

Pajkos János, a vendégek mestere:
- Jól kezdtünk, a lehetőségeink is megvoltak, ám a hazaiak hamar rájöttek, hogy a hosszú beindításokkal könnyen zavarba hozható a védelmünk. Ezek után a gyors és erőszakos soproni támadók elbizonytalanították védőinket, sőt az egész csapat bátortalanná vált. Sajnos csak mezőnyben voltunk egyenrangú ellenfelek, a kapu előtt rendre rossz megoldásokat választottunk, így számunkra csak
momentumok jutottak.

Dario Bonetti, csapatunk edzője:
- A mai napon szenvedett a csapat, mégis, ha csak a kapufákat nézzük, győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna. Középpályán ezúttal technikailag rosszak voltunk, ám határozottságunk volt az, ami miatt ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Sira István nagyon fontos tagja együttesünknek, sajnos a támadó újból megsérült, ennek tudható be korai cseréje. Beppe Signori egy sokáig elhúzódó sérülés után tért vissza, nyilvánvaló, hogy erőnlétileg vannak jócskán hiányosságai, mégis neki olyan meghatározó szerepe van a csapatnál,
ami később döntő lehet.

Közepes színvonalú, ám annál küzdelmesebb mérkőzést játszott...
27 hozzászólás Tovább
Kvíz nyertesek 2006. Április 15. 10:58
Örömmel mondhatjuk, hogy a jó idő a játék kedvét is meghozta szurkolóinknak, hiszen kvízjátékunkra több, mint 300 válasz érkezett. A helyes válasz természetesen Demjén Gábor volt, az ő lövése után született meg a diósgyőri gólunk. A nyertesek: Horváth József, Kuslits Balázs és Pusztai Boglárka. Ők két-két belépőjegyet nyertek a mai meccsre, melyeket a Főpénztárban vehetnek át 17 órától személyazonosságuk igazolása után. Gratulálunk! 
0 hozzászólás Tovább
Kelet és nyugat helyosztó csatája 2006. Április 14. 19:12
Csapatunk szombaton a Diósgyőr együttese ellen lép pályára a Városi Sadionban, este hat órai kezdettel. A miskolci gárda ősszel még igazán említésre méltó eredményekkel büszkélkedhetett, ám anyagi nehézségeik miatt tavaszra csapatuk meghatározó játékosaitól kellett megválniuk, sőt a kispadon történt is némi változás.A helyén maradó "nyalókás és benzinkutas" Pajkos János irányításával aztán eddig tavasszal, a meggyengült kerettel csak bukdácsoltak, és a tabellán is egyre lejjebb csúsztak, ám ez előző fordulóban hazai pályán megszerezték első győzelmüket, mégpedig Binder góljával 1-0-ra
verték a Tatabányát. Ilyenkor látszik, mennyire nagy is a tolongás a középmezőnyben: egy ponttal máris megelőzték csapatunkat, és jelenleg, a forduló előtt az ötödik helyen tanyáznak. Reméljük, megkezdett győzelmi sorozatukat nem éppen Sopronban szeretnék folytatni, ám biztos, hogy izgalmas összecsapás szemtanúi lehetnek a remélhetőleg nagy számban kilátogató szurkolók.

Dario Bonetti, csapatunk olasz edzője...
19 hozzászólás Tovább
A játékvezetői hármas - Fecze és Cigan a korosztályos válogatottakban 2006. Április 13. 21:43

A szombati, Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésünket Szabó Zsolt vezeti, asszisztensei Kispál Róbert és Kovács Zoltán spottársak lesznek.

Hír még, hogy jövő kedden Újvidéken U-21-es válogatottunk Szerbia és Montenegró hasonló korú válogatottja ellen játszik barátságos mérkőzést. Róth Antal szövetségi edző csapatunkból Feczesin Róbertet jelölte a keretbe, biztonsági tartlékként pedig Demjén Gáborra és Kiss Zoltánra is számíthat. Április 26-án Románia U-21-es válogatottja szintén felkészülési mérkőzésen Svájcot fogadja, a keretben fiatal támadónkkal, Cristian Cigannal.  

6 hozzászólás Tovább
Beppe visszatért 2006. Április 13. 20:24
Csaknem két hét távollét után csapatunk világsztár labdarúgója, Beppe Signori ma visszatért Sopronba, s a délutáni edzésen már részt vett. Beppe elmondta, hogy egyelőre az eddig sérült lába - az eddigi kezeléseknek köszönhetően - terhelhető, a héten részt vett a Bologna tréningjein, ahol a labdás gyakorlatokat is gond nélkül tudta végezni. Persze a szombati pályáralépése még kérdőjeles a kihagyott heteknek köszönhetően, de Beppe hozzáállását és a labdarúgás irámti szeretetét ismerve nem elképzelhetetlen. Már a puszta jelenléte is jókedvre és még nagyobb erőbedobásra késztette a többieket, reméljük ez a hozzáállás a Diósgyőr elleni mérkőzésen is látható lesz.  
12 hozzászólás Tovább
A telefonnál: Dario Bonetti! 2006. Április 13. 19:25

Csapatunk télen szerződtetett olasz mestere, Dario Bonetti volt csütörtök délelőtt a Kisalföld vendége. A lap olvasói egy teljes órán át hívhatták telefonon a szakembert, és tehettek fel neki kérdéseket.

 

Alig fejezte be a jókedvű tréner délelőtti kávéját, máris beérkezett az első hívás, az itáliai edző pedig izgatottan helyet foglalt, majd kedélyesen próbálta kielégíteni a szurkolók folyamatos kíváncsiságát.

4 hozzászólás Tovább
Egy edzőmeccs - két soproni gárda - három gól 2006. Április 12. 20:44

FC Sopron - SVSE-GySEV 3-0 (1-0)

Edzőmérkőzés, Soproni Városi Stadion, 50 néző.
Vezette: Kovács

 

 

FC Sopron: Kozma (Sárdy) - Ibric (Kiss Z.), Bagoly, Radu, László A. - Ivancsics, Sifter (Silvestri), Horváth A. (Munteanu) - Demjén (Sira), Cigan (Cotan) - Feczesin.
Edző: Dario Bonetti

SVSE: Fentős Á. (Németh G.) - Pinezits, Gosztola, Somogyi, Kuzmich (Lovranics) - Szabó A. Bárkányi (Kelemen Zs.), Somogyi - Varga A., Varga D., Horváth B. (Tóth F.)
Vezetőedző: Halász Ernő

Gólszerzők: Horváth András (22 méteres szabadrúgásból jobbal a bal alsó sarokba lőtt) a 20., Cotan (ballal 20 méterről szabadrúgásból csavart a jobb felső sarokba) a 43. és Cotan (szép akció után közelről, bal lábbal lőtte ki a hosszú sarkot) a 45. percben.

8 hozzászólás Tovább
Elővételben a belépőjegyek 2006. Április 12. 09:44

A szombati Diósgyőr elleni mérkőzésünkre mától kaphatók elővételben a belépőjegyek az Ógabona téri Tabakban és a Beni-Ben Szalonban. A helyárak változatlanok: a Keleti Tribün frekventált szektoraiban 1500,-Ft, míg az A1,A2,C1,C2 szektorokba 1000,-Ft. A Nyugati Tribün Családi szektorába 600,- Ft, míg a "B" szektorba 1000,-Ft-ba kerülnek a tikettek. A mérkőzés napján a jegypénztárak 17 órakor nyitnak.

Vasárnap fiókcsapatunk, az SVSE-GYSEV is itthon mérkőzik, a tabella második helyén álló Sárvár FC gárdáját fogadjuk 16.30-tól az SVSE Sporttelepen. A Vasútat szurkolóink az 500,-Ft-os támogatói jegy megvásárlásával patronálhatják.

Ma 18 órától a Stadionban edzőmérkőzést játszunk a Vasút ellen, a mérkőzésre természetesen ingyenes a belépés.

Szombati hazai bajnokinkra belépőjegyeket nyerhetnek helyesen tippelő szurkolóink KVÍZ játékunkban. Sorsolás péntek este.

6 hozzászólás Tovább
Vass László: Durva technikai és taktikai hibákat követtünk el 2006. Április 10. 21:17
Szombaton 2-1-es vereséget szenvedtünk a bajnoki listavezető, Újpest FC otthonában. Ha a játék összképét vagy csupán a statisztikát, és a kapura lövések, illetve a helyzetek arányát vesszük alapul, teljesen megérdemelt hazai siker született. Mégis, kissé keserű a szánk íze, hiszen ha nem ítélnek csapatunk ellen jogtalan büntetőket, akkor akár minden máshogy is alakulhatott volna. Ám
végre meg kell jegyeznünk, hogy a "mi lett volna, ha..." kezdetű mondatok a futballban nem érvényesek. Vass László, csapatunk pályaedzője sem annyira a játékvezetővel, hanem inkább csapatunk játékával foglalkozik, és elemzi azt kritikus hangnemben:
13 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48 [49] 50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470