English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Pintér Attila bízik a csapata sikerében 2006. Április 20. 22:16
Együttesünk eddigi legnagyobb sikerének, a Magyar Kupa elhódításának aktív részese volt a jelenleg a Vasas együttesénél dolgozó tréner, Pintér Attila. A határtalan győzni akarásáról híres edző most pénteken, televíziós mérkőzésen éppen előző munkaadója, csapatunk ellen irányítja övéit. Soproni emlékeiről, az angyalföldieknél eddig elvégzett munkájáról beszélt nekünk a mester:
- Nagyon jól éreztem magam Sopronban - kezdte emlékei felidézését az edző, majd így folytatta: - Szívesen gondolok vissza az ott eltöltött időszakra, hiszen a bordó-fehéreknél lettem NB I-es edző, rengeteg barátot szereztem magamnak a városban, és az emberektől is sokat kaptam. Úgy érzem, ezért a szeretetért és megbecsülésért én is tudtam valamit adni, sőt, nem csak én, hanem az a csapat is, amelyet akkor irányíthattam. Szeretnék most is, még egyszer köszönetet mondani a szurkolóknak, és mindazoknak, a soproni szertárosoktól a
pályamunkásokig azért, hogy segítették a munkámat, szóval: nagyon köszönöm nekik!
- Munkája keze nyoma lassan a Vasas gárdáján is látszik, mégis, az eredmények eddig valahogy elmaradtak...
- Amikor elvállaltam a nehéz helyzetben lévő angyalföldi társulat irányítását, tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom. Sajnos mi hibáink is kellettek ahhoz, hogy nem mindig győztesen hagytuk el a pályát. Elkeseredettek azonban nem lehetünk, a bajnokságban általában ki-ki meccseket játszottunk, és többek között mi ott vagyunk, ahol a Soproniak már nem, mégpedig a kupaelődöntőben. Remélem, pénteken már szerencsénk is lesz, és megszerezzük majd hazai pályán a győzelmet.

Voleszák Gábor
7 hozzászólás Tovább
Fehér Zoltán újból sikerekre és kupadöntőre vágyik 2006. Április 20. 20:09

Az elmúlt években biztos pont volt védelmünkben, Fehér Zoltán azonban télen éppen a pénteki ellenfelünk csapatát, a Vasast választotta pályafutásának következő állomáshelyéül. Fiatal tehetségként Sopronban lett első osztályú labdarúgó, tavaly kupát is nyert bordó-fehér színekben, mégis, ha nehezen is, de a váltás mellett döntött. A játékos elsősorban a pénteki mérkőzés esélyeiről, különös érzéseiről, és angyalföldi tapasztalatairól beszélt nekünk:


- Biztos, hogy nagyon furcsa lesz volt csapatom ellen pályára lépni, hiszen nem volt ilyenben még részem! Ennek ellenére nagyon várom már az összecsapást, és természetesen bízom a győzelmünkben, fontos lenne számunkra a három pont begyűjtése. (tovább)

0 hozzászólás Tovább
UP mérkőzések képekben 2006. Április 20. 14:16

Honlapunk Utánpótlás Hírek oldalán a hírek és érdekességek mellett ezentúl rendszeresen közlünk képeket az utánpótlás csapatok mérkőzéseiről. A serdülő csapatokról készült csapatképek is rövidesen megtekinthetőek lesznek honlapunkon. Az előkészítő korosztályok fényképezésére szombaton kerül sor.

1 hozzászólás Tovább
Feczesin sikerre és gólra éhes 2006. Április 19. 20:05

Kedd délután lépett pályára Újvidéken utánpótlás-válogatottunk, és játszott felkészülési mérkőzést Szerbia-Montenegró korosztályos csapata ellen. Az 1-1-es végeredményben együttesünk fiatal támadója, Feczesin Róbert is tevékenyen kivette a részét, hiszen az első játékrészben ő szerezte a magyar gárda gólját.

- Generációváltás volt a válogatottnál, és kellenek az ilyen mérkőzések, hogy az újjá alakult, fiatal játékosokkal teli csapat sikeresen felkészüljön az Európa-bajnokság selejtezőire. Úgy érzem, a keddi összecsapás tökéletesen szolgálta ezt a célt. Hétfőn volt az összejövetel, majd kedden megmérkőztünk, és szerdán már újból Sopronban edzettem.
- Gondolom, némi sikerélménnyel a tarsolyában tért vissza klubcsapatához, hiszen újból eredményes tudott lenni az utánpótlás-válogatottban, Újpest után Szerbia-Montenegrónak is beköszönt!
- Egy szögletet követően a lepattanó labdát sikerült a hálóban továbbítanom, tehát nem akcióból, hanem pontrúgás után voltam eredményes, de ez mit sem számít, ugyanúgy örültem ennek a találatnak is.
- A soproni drukkerek pedig annak örülnének, ha bordó-fehér színekben bajnoki mérkőzésen is ünnepelhetné saját góljait. Mi a magyarázat arra, hogy a pontvadászatban továbbra sem sikerül bevennie az ellenfelek hálóját?
- Erre sajnos nincs nagyon magyarázat, a sajnálatos sérülésem után kezdett a játék egyre jobban menni, de a gólokkal eddig valóban adós maradtam. Most azonban talán végre megtaláltam a góllövő-cipőmet, és le sem veszem már a pénteki meccs lefújásáig.
- Mi várható a Vasas elleni tévés mérkőzésen?
- A fiúk sikerre éhesek, most nagyon együtt van a csapat, talán nem túlzás azt állítani, hogy a három pontért utazunk a fővárosba. A végeredményt illetően azonban nem szeretnék jóslásba bonyolódni, mi mindent megteszünk azért, hogy eredményesek legyünk. Hogy ez mennyire elég, azt majd kérdezze meg tőlem a találkozó után!
Voleszák Gábor

1 hozzászólás Tovább
A játékvezetői négyes 2006. Április 19. 18:02
A Vasas elleni pénteki TV-s meccsünket Arany Tamás vezeti, segítői Vámos Tibor és Tóth István asszisztensek lesznek, a tartalék játékvezető pedig Telek Ákos sporttárs lesz.
4 hozzászólás Tovább
Ivancsics négy góllal hangolt a Vasas ellen 2006. Április 19. 08:50

Fiatal, tehetséges és állandóan ott kopogtat a nagy csapat kezdő tizenegyének ajtaján. Az FC Sopron saját nevelésű, 19 éves játékosa, Ivancsics Gellért húsvét-vasárnap négy ligabajnoki góljával jelezte, hogy helye lenne a nagycsapatban. A bal lábas játékost többek között hétvégi játékáról, jövőbeli terveiről, és edzői papírjáról is kérdeztük.

- Az SVSE-ben kezdtem el focizni hat éves koromban, Simon István edzősége alatt – kezdte a játékos eddigi pályafutásának ismertetését, majd így folytatta:...

3 hozzászólás Tovább
Feczesin szerezte a magyar gólt 2006. Április 18. 19:21

Ma délután a szerbiai Újvidéken játszott Szerbia és Montenegró korosztályos együttesével a Róth Antal szövetségi edző vezette U21-es válogatott. A Kovács Zoltán – Zsók József (Vermes Krisztián, a 61. percben), Vaskó Tamás, Máté Péter, Pollák Zoltán – Vadócz Krisztián, Bank István (Ródenbücher István, a 88. percben), Tőzsér Dániel (Sándor György, a 61. percben) – Magasföldi József (Tisza Tibor, a 61. percben), Feczesin Róbert (Priskin Tamás, a 70. percben), Bori Gábor (Varga Róbert, a 85. percben) összeállításban szereplő válogatott már a 22. percben megszerezte a vezetést Feczesin Róbert találatával, és az állás nem is változott az első félidőben. A szünet után beleerősítettek a hazaiak, és az 54. percben egyenlítettek, beállítva az 1–1-es végeredményt. (www.mlsz.hu)

5 hozzászólás Tovább
Szurkolói autóbusz indul 2006. Április 18. 14:34
A pénteki, Vasas elleni mérkőzésünkre a klub Baráti Köre szurkolói autóbuszt indít. A busz pénteken 15 órakor indul a Városi Stadion Főbejáratától. Jelentkezni lehet ma 16 órától az Ógabona téri Tabakban az 1400,-Ft-os részvételi díj befizetésével. A 19 órakor kezdődő mérkőzésre a belépőjegyek a helyszínen lehet majd megvásárolni. Hajrá Sopron!
2 hozzászólás Tovább
Döntetlen a második helyezett ellen 2006. Április 16. 19:21
Soproni VSE - Sárvár FC 1-1 (1-0)

Sopron, 250 néző.

SVSE: Fentős - Pinezits, Katona, Somogyi - Kuzmics (Lovranics), Geeb,Reineck, Szabó A. - Párkányi (Tóth F.) - Horváth B. (Gosztola D.), Varga D. Edző: Halász Ernő

Sárvár: Tóth J. - Pupp R., B. Szabó M., Németh T. - Kovács Z., Szabó I. - Csernák, Viszket, Ádám E. (Fehér K.), Fábián Zs. - Nagy A. Edző: Simon Miklós

Sárga lapok: 4-3
Kiállítva: Geeb Attila (második sárga lapja után) a 70. percben.
Gólszerző: Varga D. a 47., és Csernák J. az 53. percben.

Szemerkélő esőben kezdődött az eddig tavasszal még veretlen, a kiesés réme elől kitartóan menekülő hazai, és a bajnoki tabella második helyén tanyázó vendégcsapat közötti mérkőzés. A találkozó egy hosszú ápolással kezdődött, és a játékosok a továbbiakban sem kímélték egymást, a jelenlévő szurkolók küzdelmes mérkőzést láthattak. A hazaiak főleg pontrúgások után, és távoli lövésekkel próbálták a széleken gyakran gyors ellentámadásba lendülő vendégek kapuját veszélyeztetni. Egyszer pedig sikerrel: az első félidő végén egy sarokrúgást követően Varga Donát bólintott a léc alá. A vendégek azonban a fordulást követően gyorsan egalizálták az állást, az addig Katona Sándor vezérletével biztosan működő hazai védelmet megzavarva. Geeb Attila kiállítását követően húsz percet volt kénytelen emberhátrányban játszani a Vasút, próbálták őrizni az eredményt, és kontraakciók során veszélyeztetni. A védelmet biztosítva pályára léphetett élete első NB III-as mérkőzősén Gosztola Dániel is. A végére pedig lassan elvonultak az égen a felhők, kisütött a nap, és örömmel
konstatálhatta mindenki: a remek tavaszi veretlenségi sorozat továbbra is tart.

Edzői mérleg:
Halász Ernő a hazaiak mestere:
- Úgy gondolom, a mai összeállításunkban a második helyezett csapat ellen nem várhattam mást. A fiúk becsülettel küzdöttek, tették a dolgukat, ehhez az egy ponthoz érzésem szerint azonban a szerencse is kellett.

Voleszák Gábor
3 hozzászólás Tovább
Kiütéses ligabajnoki siker 2006. Április 16. 18:56
Az elmúlt hét két sikertelen ligabajnoki mérkőzése után (Újpest - Sopron 3:1, Sopron - Pápa 0:3) ma a Diósgyőr gárdáját fogadtuk a Városi Stadion edzőpályáján. A felnőtt keretből csak Csontos és Ivancsics játszott vissza, Gege pedig parádézott, a 7:1-es győzelemből 4 góllal vette ki a részét, az ugyancsak remek napot kifogó Legoza László 3 gólt szerzett. Ilyen arányban is megérdemelt soproni győzelem született az enerváltan játszó miskolciak ellen.
5 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47 [48] 49  50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470