English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

A játékvezetői négyes 2006. Április 27. 10:16
A REAC elleni szombati mérkőzésünket Solymosi Péter vezeti, asszisztensei Varga II László és Deák Tibor lesznek, a tartalék játékvezető pedig Kovács Gábor sporttárs lesz.
1 hozzászólás Tovább
Utánpótlásunk kiválasztott labdarúgói 2006. Április 26. 10:38

2005 decemberében átadásra kerültek az SC Sopron és az FC Sopron utánpótlás-korosztályaiban a “Korosztály legtehetségesebb játékosa”, illetve a “Korosztály legtöbbet fejlődött játékosa” oklevelek. Ezen rovatunkban olvashattok heti rendszerességgel riportot a korosztályonkénti kiválasztott játékosokkal.

Rovatunk első korosztálya az 1998-as korosztály (U8), ahol az edző, Kovács István javaslata alapján Molnár Márknak és Heiszenberger Dávidnak adtak át okleveleket. Molnár Márkot a korosztály legtehetségesebb játékosának, míg Heiszenberger Dávidot a korosztály legtöbbet fejlődött játékosának választották. (A játékosokkal készített riportok az Utánpótlás Hírek oldalon olvashatók.)

0 hozzászólás Tovább
Csapatkapitányunk szót kért 2006. Április 25. 21:08

Régen szólalt meg honlapunkon csapatkapitányunk, Bagoly Gábor, aki most egy sajnálatos történés után kért szót:

" A Vasas mérkőzés után történtekről illetve nem történtekről van szó. Elnézést kell kérnem a minket elkísérő szurkolóktól, hogy a lefújás után nem köszöntöttük őket, megértem, ha rosszul esett nekik, ez az én felelősségem, de az egyenlítés hatása alatt voltam még, s egyszerűen nem jutott eszembe. Mégegyszer köszönöm, hogy eljöttek és bíztattak minket.

Az elmúlt hetekben olvasgattam a fórumon a hozzászólásokat, s az a kérdés fogalmazódott meg bennem a kritikák láttán - s remélem ez nem a többség véleménye - , hogy melyik a jobb: a 12.helyen állva bukdácsolva szerepelni, vagy harcolni az akár Intertotó Kupa szereplést jelentő 5. helyért? Szeretném nyomatékosítani, hogy a mutatott játékunkkal mi sem vagyunk elégedettek, de eredménycentrikus futballt élünk, s úgy gondolom a tavaszi bajnoki szereplésünkre nem lehet panasz.

Fájó pont a kupakudarc, de a szurkolók mellett mi is bűnhődünk ezért, hiszen elveszett számunkra a címvédés lehetősége és lehet, hogy a nemzetközi porond is. A télen megint sok változás volt a csapatban, de úgy érzem, hogy Dario Bonetti a fiatalokat az idősebbekkel ötvözve megtalálta a leginkább megfelelő taktikát. Az 5. helyet akarjuk megszerezni, ami a legjobb bajnoki szereplés megismétlése is lenne egyben,  pedig az akkori csapat sokak szerint a legerősebb soproni gárda volt... Minden győzelem, minden siker kovácsolja a csapatot, s más nem is lehet a célunk, mint a közönségünket minél jobban kiszolgálva szerepeljünk a hátralévő fordulókban. A REAC ellen egyértelműen a győzelem a cél, a záró két hazai meccsünk pedig a Debrecen és a Fradi ellen lesz. Úgy szeretnénk szerepelni idegenben is, hogy ezeken a mérkőzéseken telt ház várja ellenfeleinket. Ez lehet az alapja a  jövőre dobogóért harcba induló, megerősített soproni csapatnak."     

21 hozzászólás Tovább
A szokásos ritmusban készülünk 2006. Április 25. 14:42
A szombat-vasárnapi pihenő után a héten a szokásos bajnoki ritmusban készünk a REAC elleni mérkőzésre. Ami a sérülteket illeti, Feczesin Róbert izomsérülése miatt várhatóan 10 napig nem léphet pályára, Sira István elkezdte újabb rehabilitációját, sérülése szépen javul, elkezdte a futóedzéseket, de a szakmai stáb a 100%-os állapotáig nem kockáztatja meg Pisti pályára lépését. Beppe Signori a hétvégét Sopronban töltötte, ahol megkezdődött izomsérülésének lézeres kezelése, holnap pedig egy olyan specialista érkezik hozzá, aki várhatóan gyorsítani tudja a felépülését. Beppe - a szombati elkeseredett hangulata után - ma már optimistább volt, bár játékát illetően nem bocsátkozott jóslásokba. Annyit mindenestre elárult, hogy szeretne még soproni mezben hazai közönség előtt pályára lépni. Takács Tamás ma Budapestre utazott, ahol orvosi konrollon vesz részt, műtött lábát vizsgálják meg.  
8 hozzászólás Tovább
Oda a veretlenség 2006. Április 24. 09:33

A tavasszal eddig kiválóan szereplő SVSE-GYSEV gárdája tegnap a Sümeg vendége volt. A kilátogató nézők jó mérkőzést láthattak, s bár a Vasútnak rengeteg helyzete volt, ezek közül egyet sem tudott kihasználni, a Sümeg pedig egy kontrából betalált. Halász Ernő a csapat hozzáállásával és akaratával elégedett volt, a játékkal, s főleg a befejezésekkel azonban nem.

Ezeken azonban lehet javítani a hétvégéig, vasárnap nagyon fontos mérkőzés vár a Vasútra, az azonos pontszámmal álló Kapuvár otthonában. 

0 hozzászólás Tovább
Bravúros győzelem a Fáy utcában 2006. Április 22. 17:53

Ligacsapatunk is lejátszotta ma bajnoki mérkőzését a Vasas ellen a Fáy utcában. A meccset a Stadionban játszottuk a 9(!) felnőtt keretes játékossal - többek között Rósa Henrikkel, Molnár Zoltánnal, Kiss Györggyel, Pintér Zoltánnal - felálló angyalföldiek ellen.  A vendéglátók agresszív letámadással kezdték a mérkőzést, de az első 20 perc nagy Sárdy bravúrjai után fokozatosan kiegyenlítődött a játék képe, Ivancsics pedig - már-már  - szokásos góljával megszereztük a vezetést. A félidő után egyenrangú csata folyt a pályán, Gege 11-es góljával (ez volt a 18. ligabajnoki gólja a szezonban), majd a fiatal Guttmann találatával végül magabiztosan, de nem érdemtelenül nyertünk. Igazán remek teljesítmény, amihez csak gratulálni tudunk.

FC Sopron: Sárdy - Kiss Z. - lázár P. - Káldi (Raposa) - Horváth T. - Jablonkai (Guttmann) - Ivancsics - Csontos - Fleischhacker - Birtalan - Legoza (Németh N.)  

14 hozzászólás Tovább
Csordás betalált volt csapatának - Munteanu gyönyörű góllal válaszolt 2006. Április 22. 10:14
Kitűnő tavaszi időjárásban készülődtek a melegítő csapatok a péntek esti összecsapásra. Korábban óriási áldás zúdult alá az égből, többek között az Illovszky-stadion gyepére is, ennek ellenére remek talajú pályán, kellemes napsütésben vette kezdetét a mérkőzés...
13 hozzászólás Tovább
Pontmentés az utolsó pillanatban 2006. Április 22. 09:49

Edzői nyilatkozatok:

Pintér Attila, a hazaiak vezetőedzője:
- Győzelmet engedtünk ki a kezünkből, ezért csak saját magunkat  okolhatjuk.

Dario Bonetti, csapatunk edzője:
- Az első félidőben jól játszottunk, ám a második játékrészben visszaestünk, rengeteg hibát követtünk el, és a Vasas fölénk kerekedett. Sok problémával küszködünk, jó játékosaink sorra esnek ki sérülés miatt a sorból. Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal azonban egyáltalán nem. Szerencsére a mérkőzés végén kihasználtuk a hazaiak hibáját, és sikerült egyenlítenünk. Hiába játszottunk rosszul, mégis betaláltunk, és ugye a futballban ez számít. Sokkal több helyzetet is kidolgozhattunk volna, ha létszámfölényes szituációknál nem hibázzuk el mindig az utolsó passzokat. Beppe Signori sérülése, így a mérkőzés után komolynak tűnik, de profi játékos, tudja, hogy mit érez, és mit kell tennie: jelenleg nagyon szomorú és ideges. Hiába vannak rendkívül tehetséges fiataljaink a csapatunkban, ő mégiscsak kulcsjátékos, és sajnálnám, ha nem folytathatná.

(VG)

15 hozzászólás Tovább
Utánpótlásunk büszkesége: U19 2006. Április 21. 12:09

Az FC Sopron utánpótlásának büszkesége az U19-es csapat, vagy másnéven az IFI „A” csapat. Edzőjüket, Kovács Attilát kértem, hogy mutassa be nekünk csapatát:

- Hogy szerepeltetek ősszel, és hogy sikerült a tavaszi rajt?

- Az őszi szezonra méltóképpen lehetnek büszkék a fiúk. Veretlenül, pontveszteség nélkül végeztünk az Észak-Nyugati Csoport első helyén. A téli felkészülésünk is jól sikerült, hisz nagyon jó körülmények között készülhettünk, gondolok itt a steinbrunni műfüves pályára.  Ennek ellenére a tavaszt kicsit gyengébben kezdtük, a lejátszott négy mérkőzésünkből kettőt győzelemmel, kettőt döntetlennel zártuk.

- Hogyan jellemeznéd csapatodat?

- Ahogy az eredmények és az edzéseken elvégzett munka is mutatja, a fiúk nagyon jó teljesítményre képesek. Még hiányzik azonban a fiúkból az a fajta tudatosság, amellyel képesek lesznek ezt a teljesítményt folyamatosan nyújtani. Nem győzőm itt hangsúlyozni a megfelelő mentális képzés fontosságát.

(A teljes cikk az Utánpótlás Hírek oldalon olvasható.)

15 hozzászólás Tovább
Varga Domonkos hazatért 2006. Április 21. 11:59

Szokolai László, U16-os szövetségi edző:

                                               „Ilyen védőről álmodik egy edző.”

 

Varga Domonkos, az FC Sopron U16-os korosztályos csapatának tagja, a napokban tért vissza az U16-os magyar labdarúgó válogatott keretével Németországból. Tapasztalatairól, élményeiről kérdeztük Domát:

- Mikor voltál először kerettag?

- Most először hívtak meg az U16-os válogatott keretbe. Március közepén a budapesti Vasas-LÁNG pályán volt egy válogató, ahova edzőnk, Végh Tibor javaslata alapján csapattársamat, Bajner Bálintot és engem is meghívtak. Itt lett rám figyelmes Szokolai László, az U16-os szövetségi edző. Számos MTK, Ferencváros, Haladás játékossal egyetemben részt vehettem a válogatott németországi edzőtáborában.

- Mely csapatokkal mérkőztetek meg az edzőtáborozás alatt?

- Németország U16-os csapatával játszottunk két mérkőzést. Április 11-én Ingolstadtban 6000 néző előtt léphettünk pályára, és egy jó mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésre április 13-án került sor Schandorfban, ahol 3700-an voltak ránk kíváncsiak, és 3-0-ás vereséget szenvedtünk.

(A teljes cikk az Utánpótlás Hírek oldalon olvasható.)

1 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46 [47] 48  49  50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470