English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Bemutatkozott az új szakvezető 2006. Május 03. 20:29

Szerda kora este, felkészülési mérkőzés keretében bemutatkozott csapatunk új szakvezetője, Vass László. Együttesünk a Petőháza gárdája ellen lépett pályára, és aratott nagy arányú győzelmet.A Dario Bonettit a padon váltó edző így kommentálta az összecsapás tanulságait:

- Új időszakot kezdtünk a csapattal, így szerettem volna látni a gárdát egy számunkra idegen együttes ellen is játszani. Azt vártam, hogy az esetleges hibáink kijöjjenek, és persze a győzelem sem elhanyagolható tényező, már ami az önbizalom-növelést illeti. Hasznosnak ítélem a mérkőzést, kicsit módosítottunk az eddig megszokott taktikán, most megpróbáltunk már az én gondolataim szerint játszani. Van még időnk gyakorolni, hiszen a Pécs elleni mérkőzést csak szombaton játsszuk.

Vass László elárulta, hogy az olasz játékosok kedden edzésre jelentkeztek, és pályára is léptek a mérkőzésen, mellettük két hazai nevelésű játékos is lehetőséghez jutott, akikre a mester már korábban felfigyelt. Sajnos rossz hír, hogy védelmünk biztos pontja, Marius Radu hétfőn gyomorfájásra panaszkodott, kedd reggel a vizsgálat vakbél gyulladást állapított meg nála, melyet még aznap meg is műtöttek. Rá várhatóan csak a következő bajnokságban számíthat a csapat...

Petőháza - FC Sopron 0:8

Csapatunk a következő összeállításban lépett pályára:
Kozma - Csontos, Ibric, Sifter, László A. - Demjén, Horváth A., Munteanu, Fleischhacker - Cotan, Silvestri.
Csereként pályára lépett: Sartor, Legoza, Birtalan, Lázár P., Raposa Sz.

Gólszerzők: Munteanu, Horváth A. (2), Cotan (2), Sifter, Demjén,
Birtalan.

(VG)

5 hozzászólás Tovább
Dario mindent köszön 2006. Május 03. 20:07

Az FC Sopron csapatának többségi tulajdonosa, Vízer Máriusz a hétvégi, egyben a tavaszi, hazai veretlenségi sorozat végét jelentő REAC elleni mérkőzés után az újabb edzőváltás mellett döntött. A februárban, hosszas edzőkeringők után az együtteshez érkező olasz mester, Dario Bonetti korábbi pályaedzőjének, Vass Lászlónak volt kénytelen átadni helyét.

A 45 éves, komoly munkát előtérbe helyező szakember eddig hazájában tartózkodott, és nem kívánta a történteket kommentálni, ám szerdán újból Sopronba érkezett, és választ adott minden felmerülő kérdésre.

- Pontosan mikor vált biztossá, hogy el kell hagynia a soproni csapatot?

4 hozzászólás Tovább
Horváth András biztosra akart menni 2006. Május 02. 21:39

Az összes hazai labdarúgó közül csapatunk legeredményesebb játékosa, Horváth András állt leginkább közel a gólszerzéshez a szombati, REAC elleni mérkőzésen, de még tizenegy méterről, büntetőből sem tudta együttesünk a vendégek kapuját bevenni.

 

A játékra alkalmasnak csak igazán jóindulattal nevezhető pályán azzal, hogy képtelenek voltunk a vendégekkel ellentétben gólt rúgni, törvényszerű volt a vereség.

- Minden kilátogató szurkoló láthatta, hogy ilyen esőáztatta talajon nem lehet normálisan futballozni - kezdte a hétvégi hidegzuhany kifejtését a középpályás, majd kissé csalódott hangnemben így folytatta:

27 hozzászólás Tovább
Váltás a szakvezetői poszton 2006. Május 01. 13:10

Hiába a munka ünnepe május 1-je, olybá tűnik, hogy Dario Bonetti, az FC Sopron olasz edzője vasárnap óta már nem irányítja közvetlenül az együttes munkáját, a többségi tulajdonos, Vízer László Máriusz ugyanis a hétvégi vereséget követően Vass Lászlót nevezte ki a csapat szakvezetőjének.

 

A soproni együttes téli felkészülése során kialakult, sokáig elhúzódó hercehurcákra, és edzőkeringőkre tett határozottan pontot a bordó-fehérek tulajdonosa azzal, hogy februárban a csapathoz szerződtette a 45 éves, játékosként korábban az AS Roma, Sampdoria, AC Milan és Juventus csapataiban is megfordult edzőt. Igaz, a pályafutása során UEFA-kupa és Olasz Kupa-győztes Bonetti edzőként eddig jóval kevesebbet tudott felmutatni. Testvére, Ivano segítőjeként a skót Dundee-nál tevékenykedett, mégis: az olasz mester irányításával, aki egyébként kevésbé a szavak embere, sokkal inkább a kemény munka híve, jól kezdték a tavaszt a soproniak, a nyerhető meccseket hozni tudták, bár a papírforma alapján erősebb ellenfelek ellen képtelenek
voltak a bravúrra. A legfájóbb pont viszont, hogy a Magyar Kupa küzdelmeiben nem tudtak a negyeddöntők során továbbjutni a jóval gyengébb játékerőt képviselő  Budapest Honvéd ellenében úgy, hogy még csak gólt sem rúgtak ellenfelüknek az oda-és visszavágón....

26 hozzászólás Tovább
Az FC Sopron hivatalos sajtókommünikéje 2006. Április 30. 18:17

Az FC Sopron hivatalos sajtókommünikéje

 

„ A REAC elleni hazai vereség után – mely tavaszi hazai veretlenségünk elvesztése is volt egyben – az FC Sopron többségi tulajdonosa - Vízer Máriusz Úr - a szakvezetői poszton a továbbiakban nem számít Dario Bonetti munkájára, helyét Vass László eddigi másodedző veszi át. A váltás lehetősége már a kupakudarc után felmerült, hiszen az olasz szakember februári szerződéskötésekor a kupadöntő elsődleges célként lett meghatározva, ennek tudatában zajlott a felkészülés. A klub vezetése a továbbiakban abban érdekelt, hogy a bajnokság hátralévő részében a következő szezontól kialakítandó szakmai koncepció mentén történjen a csapat építése.”

37 hozzászólás Tovább
A víz volt az úr II. 2006. Április 30. 09:48

Solymosi Péter játékvezető komótosan ballagott óvatosan lépkedve a játéktéren másfél órával a mérkőzés kezdete előtt. Mellette Bausz Imre, pályagondnok haladt úgy, mintha tojásokon lépkedne, gumicsizmában. Hiába, a péntek este óta tartó esőzés meglátszott pálya talaján, óriási tócsák éktelenkedtek ugyanis a gyepen.

A mérkőzés bírája azonban határozottan tette le amellett a voksát, hogy tartsák meg a mérkőzést, hiszen úgy fogalmazott: "Láttam már ennél rosszabbat is."...

26 hozzászólás Tovább
A víz volt az úr 2006. Április 29. 20:43

Irreális körülmények, az egynapos esőzés után felázott pálya fogadta a csapatokat. Az égi áldás után rögtön középkezdés után jött a hidegzuhany. Egy előrevágott labda után a talajon megcsúszó védőink között Török jól lépett ki, majd 14m-ről kilőtte bal sarkot. A gyors gól meg is adta az alaphangját a mérkőzésnek, átvettük az irányítást, s lényegében 90 percen keresztül folyamatos támadásban voltunk. Sajnos a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, vagy Szentpéteri kapus védett bravúrral. Pedig még 11-est is lőhettünk, de azt az eddig nem hibázó Horváth András fölé lőtte. Fájó vereséget szenvedtünk, de az ilyen vereségekből is lehet tanulni, javítani pedig jövő héten Pécsen kell.

Urbán Flórián: " Mindkét csapatnak irreális volt a pálya. Úgy érzem kicsivel jobban tudtunk ehhez alkalmazkodni, mindenki maximálisan odatette magát, nagyon fontos győzelmet szereztünk. Így kell tovább is folytatnunk."

Dario Bonetti:" A futballra a körülmények lehetetlenek voltak. Egyetlen hibánkat büntette a REAC, ezt követően 90 percen keresztül támadtunk. Nem tudom játékosaimat bírálni, ma mindenki a 100%-ot nyújtotta ezen a talajon, a befejezésekbe azonban hiba csúszott. Nem tudtunk kombinatívan játszani, ez egyértelműen kedvezett a vendégeknek. A hozzáállás és - a lehetőségekhez képest - a játék is elfogadható volt, de ilyen a futball. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen időben is bíztattak minket, higgyék el, mi is borzasztóan el vagyunk keseredve, de igyekszünk majd javítani."   

83 hozzászólás Tovább
Munteanu bombagólja 2006. Április 29. 09:52

Csapatunk télen igazolt román középpályása, Cristian Munteanu idejövetelekor bizakodóan és erőtől duzzadóan állt edzésbe, hiszen legfőbb célja az volt, hogy a rengeteg elvégzett munkával bebizonyítsa a szakvezetőknek, állandó helye van az együttesben. Ennek ellenére eddig legfőképpen csak csereként jutott szóhoz, a Vasas ellen is csereként lépett pályára.Angyalföldön a csereember cseréjeként pályára lépő Munteanu azonban megvillant, és bombagólt ragasztott a hazaiak kapujába.

Erről, és eddigi soproni tapasztalatairól így nyilatkozott a játékos:
- Mindig az edző dolga összeállítani a csapatot, én pedig elfogadom, hogy jelenleg csak csereként számítanak rám. Továbbra is kitartóan dolgozom, és mindent megteszek annak érdekében, hogy állandósítsam helyem a csapatban. Örülök a gólomnak, hiszen ezzel a találattal pontot tudtunk rabolni az utolsó pillanatban, és a csapat érdeke az első, én pedig mindet megteszek ennek alárendelve. Jól jött be a szélről Cotan labdája, azt sikerült levenni, és anélkül, hogy nagyon megnéztem volna magamnak a hosszú sarkot, ellőttem a
labdát. Tényleg boldog vagyok, hogy betaláltam, az edző pedig majd dönt, hogy ez mennyire befolyásolja szerepemet a csapatnál. Szombaton célunk, hogy jó játékkal nyerjünk hazai pályán, úgy gondolom, tisztességesen felkészültünk. Nem lehet más célunk, mint kimenni a pályára és megharcolni azért, hogy eredményesen is hagyjuk el azt.

Voleszák Gábor

29 hozzászólás Tovább
Kiss Zoltán visszatért Újpestre 2006. Április 28. 16:13

Szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott klubunkkal Kiss Zoltán, az Újpestről a télen kölcsönbe érkezett fiatal hátvéd. A hír igaz - kommentálta röviden a döntést Gőbl Gábor ügyvezető igazgató. A januárban érkezett védőjátékos váratlan távozásának okairól klubigazgatónk a játékos további pályafutásának zökkenőmentes folytatása érdekében nem kívánt nyilatkozni...

11 hozzászólás Tovább
Cél a szurkolók kiszolgálása 2006. Április 28. 14:07

Szombaton a kiesőhelyen álló REAC csapatát fogadjuk hat órai kezdettel a Városi Stadionban. Az október végi, őszi fordulókor egy büntető miatt kellett a rákospalotaiaktól pont nélkül távoznunk. A közönség soraiban ülő, korábbi szövetségi kapitány, Lothar Matthäus is láthatta, ahogy a hazai játékosok és vezetők őrjöngve ünneplik győzelmüket. A megszerzett három pont azonban nem sokat segít a végelszámolásnál, ellenfelünk ugyanis öt ponttal van lemaradva a bennmaradást jelentő helyezéstől, tehát az Urbán Flórián által dirigált rákospalotaiaknak már csak apró esélyük van az élvonalbeli tagság meghosszabbítására. A kék-sárga szurkolók is úgy érzik, azzal, hogy legfőbb ellenlábasuk, a Vasas botladozásait képtelenek kihasználni, lassan eldőlni látszik sorsuk. Hazai pályán nem lehet más célunk, mint látványos játékkal kiszolgálni a lehetőleg minél nagyobb számban kilátogató szurkolókat, és begyűjteni a három pontot. De nem árt vigyázni, hiszen ki tudja, pontosan mi forog majd a vendégek fejében, mikor pályára lépnek.

Csapatunk pályaedzője készségesen ecsetelte a hétvégi esélyeket, és a fenti aggályokról is kifejtette véleményét:

3 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 [46] 47  48  49  50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470