English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Főszerepben az utánpótlás 2006. Május 08. 12:37

Az SC Sopron két legfiatalabb korosztálya, azaz az U8-as és U9-es korosztály egymás közötti mérkőzése vezeti elő május 13-án az FC Sopron-Debrecen NBI-es mérkőzést. Az előmérkőzés 17 órakor kezdődik és egészen 18 óráig a kicsik uralják majd a Városi Stadion gyepszőnyegét.

Az NBI-es csapatokat az SC Sopron U8-as korosztálya, valamint az SC Sopron – Hegykő Utánpótlás-nevelő és Kiválasztó Központ focistái vezetik be a pályára.

Minden szülőt, családtagot, érdeklődőt, futballpalántát szeretettel várunk!

5 hozzászólás Tovább
Házi rangadók az „IFI” bajnokságban, visszavágók a Városi Stadionban 2006. Május 08. 12:10

Múlt hét csütörtökön, azaz május 4-én igazi házi rangadóknak lehettek tanúi a szép számban jelenlévő nézők, ugyanis U19-es csapatunk U18-as csapatunkkal, míg az U17-es csapatunk az U16-os csapatunkkal mérte össze tudását a Káposztás utcai edzőpályán az NB II-es bajnokság keretein belül.

A mérkőzések igazi presztízsharcot, és óriási iramot hoztak. A nagy IFI-k harca végül 2:1-es U19-es sikerrel zárult, míg az U16 – U17 párharcból 3-1-el előbbiek kerültek ki győztesen. (Részletes összeállítások, értékelések az Utánpótlás eredmények oldalon olvashatók!)

0 hozzászólás Tovább
Edzői értékelés 2006. Május 08. 08:50

Múlt héten edzőváltás volt csapatunknál: a közös megegyezéssel szerződést bontó olasz, Dario Bonetti helyét addigi jobb keze, Vass László vette át. A mester szombaton, Pécsett debütálhatott szakvezetőként a soproni kispadon, éppen egy vereséggel. A hétközi nyilatkozatok, amelyek a fiatalok bátor bevetéséről, a jövő csapatának alapjairól, és egy új időszak kezdetéről szóltak, csak részben valósultak meg a gyakorlatban.

Az elvesztett összecsapás tanulságai mellett egyebek között a fentiekről is megkérdeztük Vass László véleményét:

6 hozzászólás Tovább
Hazai döntetlen a Vasút pályán 2006. Május 07. 14:55
Soproni VSE - Marcali VFC 1-1 (1-0)

Sopron, 250 néző.
Vezette: Józsa R.

Soproni VSE: Fentős - Pinezits, Reineck, Somogyi - Kuzmich, Geeb A., Tóth F., Szabó A. (Párkányi 68.), Bácskai (Varga D. 53.) - Horváth B. (Gosztola 57.), Varga A. Vezetőedző: Halász Ernő
Sárga lapok: 0-3
A soproniak gólját Horváth B. szerezte a 6. percben.

Kellemes, napsütötte májusi időjárásban vette kezdetét a tizennegyedik és hetedik helyezett csapatok összecsapása. Pár perc múlva elbújt a nap és bús esőfelhők gyülekeztek a Vasút pályája fölött, pedig ekkor még semmi oka nem volt a kilátogató szurkolóknak a borongós hangulatra, hiszen egy remek hazai akciót követően megszerezte a vezetést az SVSE.:
2 hozzászólás Tovább
Matthaus neve nem merült fel 2006. Május 07. 11:30
A mai Nemzeti Sportban és az RTL Klub gólösszefoglalójában is elhangzott, hogy az FC Sopron tulajdonosa az edzői poszt betöltéséval kapcsolatosan tárgyal Lothar Matthaus-szal . A klub ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Magyarországon korábban szövetségi kapitányként dolgozó szakember neve nem merült fel a klubnál, s minden alapot nélkülöz, így minden ezzel kapcsolatos híresztelés újságírói "kacsa".  
9 hozzászólás Tovább
Vereség Baranyában 2006. Május 06. 21:52

Pécsi MFC - FC Sopron 2:1 (0:0)

Pécs, 2000 néző.
Vezette: Saskőy (Székely, Heibl)

Pécs: Herbert - Schindler, Dienes, Bajúsz, Sipos J. - Berdó, Pavicevic, Kulcsár - Balaskó (Horváth Zs.) - Jevdovic (Győri J. 76.), Vujic (Szatmári 77.). Vezetőedző: Keszei Ferenc

Sopron: Kozma - Sartor, Bagoly, Ibric, Munteanu - Horváth A. (László A.64.), Sifter - Demjén, Cotan (Silvestri 67.), Ivancsics - Cigan (Csontos 58.). Edző: Vass László

Gólszerzők: Vujic az 48., Bajúsz az 52., Ibric a 74. percben
Sárga lapok: Ivancsics (Balaskót buktatta) a 21., Horváth András (Vujicot buktatta) az 56. percben

Új időszak vette kezdetét a vendégcsapatnál, s az újonnan kinevezett szakvezető, Vass László Ivancsics kezdőbe jelölésével jelezte, hogy elérkezett a fiatalok bevetésének ideje. Hiába kezdték valamivel aktívabban a három legutóbbi mérkőzésükön vereséget szenvedő hazaiak a mérkőzést, a védekezésre koncentráló vendégek szórványos kontráiban nagyobb volt a veszély. A hosszú sérülése után pályára visszatérő, korábban a soproni csapatnál is megforduló Balaskó Iván jól mozgatta baranyai társait, de ha úgy adódott, ő is odaért a kapu elé, sokáig azonban a hazai helyzetek kihasználatlanul maradtak.

14 hozzászólás Tovább
Egy új időszak kezdete? 2006. Május 05. 16:00
Szombaton este, hét órai kezdettel a Pécsi MFC ellen lép pályára csapatunk. Tétmérkőzésen először ezen az estén, idegenben mutatkozhat be együttesünk kispadján a majd' egy hete, Dario Bonettit váltó korábbi másodedző, Vass László. A mester a szerdai, önbizalomnövelő felkészülési mérkőzés után egy új korszak kezdetét emlegette, és jelezte: a továbbiakban bátran nyúl majd a fiatalokhoz, hiszen nem mindegy, hogy a szakmai stáb kikre számíthat majd a következő bajnokságban. Várható, hogy valóban több, eddig kevesebbet játszó játékos is bizonyítási lehetőséghez jut, ugyanis együttesünkben többen sérültek. Úgy tűnik, a korábban bravúrt bravúrra halmozó kapus, Rabóczki Balázs, és a védelem állandó tagja, Marius Radu is hosszabb időre kidőlt a sorból. A két játékoson kívül továbbra is sérült az olasz sztár, Beppe Signori, a műtétje után rehabilitálódó hálóőr, Takács Tamás, a védő Costisor, Feczesin Róbert és Sira István is. Az együttes öltözője tehát mostanában már tényleg majdnem olyan, mint egy ambuláns váróterem...
49 hozzászólás Tovább
Újabb időpont változás 2006. Május 05. 11:30
A Liga Versenybizottsága újabb határozattal tájékoztatta klubunkat:a jövő heti Debrecen elleni mérkőzésünk végleges időpontja szombat 19 óra, mivel a DUNA TV mégsem a mi mérkőzésünket, hanem a Fradi-Pécs meccset tűzte képernyőjére. Tehát mégegyszer a LOKI elleni rangadóra május 13-án, szombaton 19 órai kezdettel kerül sor. Hajrá Sopron! 
8 hozzászólás Tovább
Rabóczki kórházban 2006. Május 05. 08:30

Sajnos kapusunk betegsége súlyosabbnak tűnik egyszerű, gyors lefolyású megfázásnál. Balázst kedd óta a budai Sportkórházban kezelik.

 

„Sajnos hosszabb ideje nem érzem jól magam – említi Rabóczki, gyengesége cseppet sem új keletű. – Esténként hőemelkedésem, lázam van, és fáj a torkom. Mert nem voltam egészséges, nem tudtam olyan szintű edzésmunkát végezni, amilyet elvárok magamtól. Ezért úgy döntöttem, alapos kivizsgálásnak vetem alá magam. Egy profi futballistának nagyon fontos, hogy tökéletesen egészséges legyen. Kedden engedélyt kértem Vass Laci bácsitól, hadd vizsgáltassam ki magam a Sportkórházban. Este be is feküdtem, s azóta itt vagyok, régi ismerősöm, doktor Kator Miklós kezel. Kezdetben arra gondoltam, mandulagyulladásom van, bár az első vizsgálatok eredményei inkább arcüreggyulladásra utalnak. Még várunk néhány eredményre. Eredetileg abban maradtunk, hogy pénteken mehetek, azaz annak nagyon kevés volt a valószínűsége, hogy a hét végén Pécsett védhetek. Ha ellenben az orvos úgy gondolja, jobb, ha továbbra is bent fekszem, akkor – ha nem is nagy örömmel – maradok, ameddig jónak látja. Abban azért reménykedem, hogy a jövő hét végén a Debrecen ellen már én állhatok a soproni csapat kapujában.”(BL)

6 hozzászólás Tovább
Ivancsics csereként lépett pályára 2006. Május 04. 15:42

Nagyszerűen szerepelt a Szerbia és Montenegró elleni barátságos mérkőzésen a Hegedűs Lajos (Bogdán Ádám, a szünetben) – Baranyai Norbert, Sipos Tamás, Guzmics Richárd, Novák Alex – Fitos László (Ivancsics Gellért, a 69. percben), Vass Ádám (Farkas Péter, a 63. percben, Hullám Attila (Hefler Tibor, a szünetben), Rezes László (Völgyi Dániel, a szünetben – Bartha László (Farkas Ádám, a 80. percben), Szalai Ádám összeállításban szereplő magyar U19-es válogatott. A mieink mintegy 300 néző előtt Tavankúton Szalai Ádám 30. percben szerzett góljával megszerezték a vezetést, amelyet a hazai együttes csak a szünet után tudott kiegyenlíteni. A csapat tagjai május végén Ausztriába utaznak, ahol a házigazdák mellett az oroszokkal és a szlovénokkal mérik össze tudásukat az Európa-bajnoki selejtezők második körében.

Vaszilisz: jó felkészülési lehetőség volt
A mérkőzést követően Theodoru Vaszilisz a válogatottat vezető szövetségi edző elmondta: „először találkoztam a csapattal, és szeretném elmondani, nagyon jó felkészülési lehetőség volt ez számunkra az Eb-selejtezők előtt. A küzdőképességgel teljes mértékben meg voltam elégedve, hozzá kell tenni, kapusbravúrok is kellett a döntetlen eléréséhez. A csapat még nincsen teljesen kész, néhány védekező típusú labdarúgót be kell még építeni.”(www.mlsz.hu)

1 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44 [45] 46  47  48  49  50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470