English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Döntetlen a századikon 2006. Június 03. 10:05
FC Sopron - Ferencváros 1-1 (0-1)
Sopron, 2000 néző.
Vezette: Arany T. (Kovács Z., dr. Szabó P.)

FC Sopron: Takács T. - Ibric, Bagoly, Costisor, László A. (Munteanu 50.) -
 Horváth A., Sifter T. (Radu 77.), Ivancsics - Demjén, Cigan - Feczesin (Csontos 55.). Edző: Vass László

Ferencváros: Kemenes - Balogh, Budovinszky, Botis, Leandro - Bognár, Lazic - Takács Á. (Szalai T. 73.), Laczkó - Lipcsei - Bajevszki (Jovánczai 80.). Vezetőedző: Gellei Imre

Gólszerző: Bajevszki a 14., és Bagoly a 88. percben.
Sárga lapok: Bagoly és Laczkó (dulakodásért) az 54., és Horváth A. (labdaelrúgásért) a 90. percben.
Edzői nyilatkozatok:
Gellei Imre, a vendégek mestere:
- Nagyon nehéz volt a talaj, ugyanúgy, mint számunkra ez az egész év. Mindenkinek, aki segítette munkánkat, szeretnék köszönetet mondani. Hálásak vagyunk drukkereinknek a lelkes és kitartó bíztatásukért, persze rajtuk kívül meg kell említenem a játékosokat, és a csapat mellett dolgozókat is, amiért támogattak minket ebben az átmeneti időszakban. Remélem, a következő szezonban már rendezett háttérrel, nemesebb célokért küzdhetünk majd.

Vass László, csapatunk edzője:
- Az ősz folyamán még a vendégeink kispadján ültem, most pedig a soproniakén. Sok tanulsággal bírt számomra az ott eltöltött időszak, úgy érzem, nem hagytunk akkoriban akkora romhalmazt magunk mögött, amire ne lehetett volna építkezni. Ez volt az ötödik mérkőzésem az FC Sopron kispadján, azt gondolom, a csapat képes volt elképzeléseimet megvalósítani. Igaz, ez nem sok pontot eredményezett, de hozzáállásunkat nem érheti kritika, tevékenységünk
építő jellegű volt. Most szabadságra megyünk, de 19-én újra találkozunk.
Ami a mai mérkőzést illeti, irreális talajon küzdelmes mérkőzést vívtunk a vendégekkel, akik jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, mint mi. Igaz, ez a mérkőzés nem szolgálta a labdarúgásunk népszerűsítését. Küzdőszellemből jelesre vizsgáztunk, fordulópont volt, hogy Bajevszki kihagyta óriási helyzetét, így aztán a végén igazságos pontosztozkodás született.

Voleszák Gábor
6 hozzászólás Tovább
U19-es osztályozó a feljutásért 2006. Június 02. 12:46

Kedves Szurkolóink!

Az FC Sopron U19-es korosztálya 2006. 06. 07-én, szerdán 15:00-kor az Ágfalvi úti Sporttelepen osztályozó mérkőzést játszik a Siófok U19-es csapatával, amelynek tétje a kiemelt országos bajnokságba való feljutás!
Azt hiszem, hogy nem kell hangsúlyozni, hogy a soproni labdarúgás fejlődése szempontjából döntő fontosságú mérkőzések előtt áll utánpótlás csapatunk! Ezúton kérünk minden szurkolót, hogy biztosítsák támogatásukról a csapatot, látogassanak ki az Ágfalvi úti Sporttelepre, és szurkoljanak a soproni utánpótlás sikeréért!

6 hozzászólás Tovább
A 100. hazai fellépés következik 2006. Június 01. 20:29

Reméljük az időjárás kegyeibe fogadja csapatunkat és a szurkolóinkat, s a szép idő mellett győzelemmel búcsúzhatunk a szezontól. A csapat utolsó - mérkőzés előtti - edzését a meccs időpontjában, villanyfény mellett tudta le, holnap ilyenkor már az előadás következik... Ami biztos, hogy Rabóczki Balázs távollétében Takács Tamás őrzi a kapunkat, s nem léphet pályára Sira István sem, akinek kiújult a combhúzódása. Pedig ő az egyedüli, aki az eddigi hazai 99 meccset soproni színekben töltötte, mi több, az első hazai találatunk szerzője is. Sajnos ezt holnap biztosan nem ismételheti meg, de reméljük a többiek helyette is eredményesen teszik a dolgukat. Tisztelt Szurkolóink figyelmét még egyszer felhívjuk, hogy holnap a jegypénztárak egységesen 17 órakor nyitnak, kérjük, hogy a kezdés előtti esetleges hosszabb sorbanállás elkerülése miatt időben vegyék meg jegyeiket. A bejáratoknál lehet majd hozzájutni az ingyenes Foci Magazinhoz, valamint az alkalomra készített jubileumi szurkolói sálakhoz. Hajrá Sopron!    

10 hozzászólás Tovább
Klubunk is megkapta a licencet 2006. Június 01. 20:16
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Licencadó Testülete négy sportszervezet fellebbezését fogadta be. A testület az FC Sopron fellebbezését egyhangú szavazattal, a REAC fellebbezését pedig nem egyhangú, többségi szavazattal fogadta el. Az MLSZ Fellebbviteli Licencadó Testülete a Honvéd fellebbezését nem egyhangú, többségi szavazattal, azzal a feltétellel fogadta el, hogy a Honvéd hazai mérkőzéseit – a Bozsik-stadion licenc szabályzatnak megfelelő átalakításáig – a csepeli stadionban játszhatja, ha megszerzi a szükséges hatósági és sportszakmai engedélyeket. A testület az FTC fellebbezését nem egyhangú, többségi szavazattal, azzal a feltétellel fogadta el, hogy az FTC az Üllői úti ingatlanpályázat alakulásáról, valamint a pénzügyi, vagyoni helyzetéről folyamatosan beszámol. A csapatok a döntés ellen 2006. június 15-ig nyújthatnak be fellebbezést. (www.mlsz.hu)
0 hozzászólás Tovább
Rabót megműtötték 2006. Május 31. 17:15
Hosszú ideje nyűglődött lázas betegséggel első számú kapusunk, Rabóczki Balázs. Mint az elvégzett vizsgálatokon kiderült, elhúzódó betegségét begyulladt mandulái okozták. Kapusunkat ma kora reggel megműtötték és kivették a mandulákat. Honlapunknak sikerült elérni Rabót, aki elmondta, hogy várhatóan egy hetet kell eltöltenie a kóráhzban, így számára sajnos véget ért a szezon. A csapatból már jó páran meglátogatták ma, s televíziót is vittek be neki, a Fradi elleni meccsünket is ezen keresztül követi majd. Minden szurkolónkat arra kér, hogy a meccsen végig buzdítsák a csapatot, hogy győzelemmel fejezzük be a bajnokságot. Mielőbbi felépülést Rabó! 
7 hozzászólás Tovább
A századik hazai NBI-es mérkőzésünk következik 2006. Május 30. 19:29
Pénteken 19 órakor a Ferencváros ellen nemcsak a szezont fejezzük be, hanem jubileumhoz is érkezünk: ez lesz a klub 100. NBI-es hazai mérkőzése. Emlékszünk még? 2000. augusztus 5-én a Dunaferr ellen volt elsőosztályú premierünk, az akkor még Reszeli Soós István dirigálta együttes 2:1-es vereséget szenvedett, Tököli duplázott, csapatunkból az "ős"-soproni Sira volt eredményes. Az 50. meccsünkre a sors szeszélye folytán újra a Dunaferr ellen került sor, pontosztozkodással,Javrujan góljára az idén feljutó Paks trénere, Lengyel Ferenc válaszolt. Az eddig lejátszott 99 hazai mérkőzés mérlege: 45 győzelem, 28 döntetlen és 26 vereség. 174 lőtt gól és 131 kapott. Összesen 163 pont, ami 54%-os teljesítményt jelent. A 100. bajnoki tehát pénteken 19 órától a Fradi ellen, reményeink szerint  jó időben, telt ház előtt, soproni győzelemmel.    
5 hozzászólás Tovább
Újra Foci Magazin 2006. Május 29. 19:02
Hosszú idő után a Ferencváros elleni mérkőzés alkalmából újra megjelenik a Foci Magazin. A tartalomból: szezonvégi leltár, századszor hazai pályán az élvonalban - legek és emlékezetes mérkőzések, múltidéző fényképek két oldalon, harmadszor a nemzetközi porondon... A mérkőzés napján a térítésmentes 16 oldalas kiadványt keressék a tombolás lányoknál. Ugyanitt kaphatók majd a jubileumi mérkőzésre készített sálak, melyek korlátozott számban 2200,-Ft-ért vásárolhatók meg. Hajrá Sopron!
5 hozzászólás Tovább
Az 1995-ös korosztály legjobbjai bemutatkoznak 2006. Május 29. 13:30
SC Sopron 1995-ös korosztályIsmét középpontban a soproni utánpótlás! Honlapunk Utánpótlás Hírek oldalán az SC Sopron 1995-ös korosztályának legtehetségesebb játékosával, Pető Benjaminnal, illetve a korosztály legtöbbet fejlődött játékosával, Szlávik Gáborral készített riportokat olvashatjátok! 
0 hozzászólás Tovább
A fiatalok nem okoztak csalódást 2006. Május 28. 00:21
A fehérvári szurkolók még javában beszélgettek arról, hogy miként kell a másik mérkőzéseken az eredményeknek alakulniuk ahhoz, hogy a Kupa mellett övék legyen a bajnoki aranyérem is, amikor a hálónkban kötött ki a labda. Igaz, ezt az esetet a játékvezető még les címén visszafújta, mégis: az újabb, immáron érvényes hazai gól nem váratott sokat magára. Pedig a sérülésektől és eltiltásoktól megtizedelt együttesünk bíztatóan kezdte a mérkőzést, bár az már az első percekben látszott, hogy Munteanunak majd többször meggyűlik a baja
a bal szélen Dajiccsal. Bátran kezdtünk...,
12 hozzászólás Tovább
Pontszerzés a kupagyőztes otthonában 2006. Május 28. 00:18
FC Fehérvár - FC Sopron 2-2 (1-1)

Székesfehérvár, 3800 néző.
Vezette: Török K. (Márkus T., Ortó Gy.)

Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze Z. - Bozics (Farkas B.
60), Schwarz, Dvéri - Dajic (Nagy D. 83.), Sitku, Lattenstein (Horváth F.
62.). Vezetőedző: Csertői Aurél

Sopron: Rabóczki - Ibric, Bagoly, Costisor, Munteanu - Horváth A.,
Csontos - Demjén, Cotan (Fleischhacker 92.), Ivancsics - Feczesin
(Legoza L. 72.). Edző: Vass László

Gólszerzők: Sitku (11-esből) a 10., Bagoly a 38., Sitku a 62., és Horváth
A. (11-esből) a 70. percben.

Sárga lapok: Costisor (22.), Schwarcz (34.), Sitku (55.), Farkas B. (92.)


A mérkőzés statisztikája:
Összes lövés, fejes 10:11 (4:5)
Kaput eltaláló lövés, fejes 6:5 (2:3)
Szabálytalanságok 30:21 (15:11)
Lesek 3:2 (2:0)
Szögletarány 10:2

Nyilatkozatok:
Vass László, csapatunk edzője:
- Küzdelmes mérkőzés volt, rászolgáltunk az egy pontra. A játékunk és az eredmény egyaránt lökést adhat a Ferencváros elleni mérkőzéshez, igaz: addig még tartalmas napok állnak előttünk.

Feczesin Róbert, csapatunk támadója:
- Nagyon jó iramú mérkőzés volt, sérülésem után mindent, amit tudtam megtettem a pályán. A csapat is remek volt ma, mindenki jól dolgozott és küzdött a másikért. A Fehérvár igazolta, hogy nem véletlenül állnak a tabella első felében. A büntetőről annyit, hogy eltoltam a labdát a védő mellett, aki kirúgta a lábamat. Perdöntőek természetesen majd csak az összefoglaló képei lesznek, de úgy gondolom, jogosan ítélte meg számunkra a játékvezető a büntetőt. Az újságokból értesültem, hogy a lelátón az Anderlecht megfigyelői foglalhattak helyet, erről biztosat azonban most nem tudok mondani.

Horváth András, csapatunk ügyeletes góllövője:
1 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40 [41] 42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470