English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Bíztató második félidő 2006. Június 28. 22:07

FC Sopron-Lokomotiv Moszkva (orosz)  1-2  (0-1)
Nemzetközi labdarúgó felkészülési mérkőzés, Bad Tatzmanndorf

Sopron, 1. félidő: Rabóczki (Takács)- Homei (Lázár), Bagoly (Csikós), Radu, Ibric - Csontos (Sira), Horváth A. (Paris) (Korudzsiev)- Demjén, Pacanda, Ianc (Ivancsics) - Feczesin (Birtalan).
2. félidő:

Az Ausztriában edzőtáborozó, s a hétvégi török Kayserispor elleni Intertoto-kupa meccsre készülő soproniak második edzőmeccsüket játszották. Selymes Tibor tanítványai ezúttal is egy orosz gárda ellen léptek pályára. Az ellenfél a neves  moszkvai Lokomotiv volt, amely az előző évadban az UEFA-kupában túljutott a csoportkörön, s az egyenes kieséses rendszerben a legjobb  32 között a végső győztes Sevilla állta útját. 

20 hozzászólás Tovább
Újabb edzőmérkőzés 2006. Június 27. 10:46
Csapatunk tegnaptól már a minden igényt kielégítő güssingi edzőtáborban folytatja a felkészülést a szombati Intertotó Kupa mérkőzésre a török Kayserispor ellen. Holnap még egy előkészületi meccs vár ránk a hétvégi erőpróba előtt: 18.30-kor az orosz UEFA Kupa résztvevő Lokomotiv Moszkva csapatával játszunk a 70 km-re fekvő Bad Tatzmannsdorfban.
37 hozzászólás Tovább
Elővételben a belépőjegyek 2006. Június 26. 12:49

A mai naptól megindul a jegyárusítás a szombati UEFA Intertotó Kupa mérkőzésünkre. A jegyek már kaphatók az Ógabona Téri Tabakban és a Beni Ben Szalonban. Jegyárak: Keleti Tribün A1,A2,B1,K,B2 szektor 1.200,-Ft, nyugdíjas, diák és szurkolói szektor C1,C2: 800,-Ft. Felhívjuk bérletes szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a bérletek nem érvényesek, helyeiket érkezési sorrendben gorlalhatják el. Korlátozott számban kizárólag a Klubirodában ( Városi Stadion, Keleti Tribün korzó) kaphatók VIP belépőjegyek 10.000,-Ft-os egységáron, a jegy tulajdonosa részére a Stadionon belüli parkolást biztosítjuk, valamint a VIP sátorban étel és italfogyasztást. A mérkőzés napján a pénztárak 15 órakor nyitnak, kapunyitás 17 órakor. Hajrá Sopron! 

17 hozzászólás Tovább
Utánpótlás Labdarúgó Tornák 2006. Június 26. 12:18

Előkészítő korosztályaink és serdülő korosztályaink a bajnoki év végének közeledtével számos magyar, illetve külföldi rendezésű tornán vettek részt. Ezúton szeretnénk rövid beszámolót nyújtani ezekről a tornákról, és az ott elért eredményekről:

2 hozzászólás Tovább
SC Sopron Utánpótlás Válogatottak 2006. Június 26. 12:01

 

2006. 06. 12-13-án Vépen került sor a korosztályos régióválogatottak, azaz Győr -Moson - Sopron Megye, Vas Megye, Zala Megye, tornájára.
A tornán részt vettek:
U12-1994: Baranya Dániel, Pados Patrik, Triber Dániel, Cziránku Patrik, Holdampf Gergő, Maráczi József;
U13–1993: Horváth Péter, Horváth Gábor, Payrits Zsolt, Takács Ákos;
U14-1992: Csertő Tamás, Böröck Péter, Dárdai Donát, Horváth Dániel;
U15-1991: Artner Roland, Lukácsi Ádám, Kondor László, Szentpéteri Péter;

2 hozzászólás Tovább
Egygólos vereség az oroszok ellen 2006. Június 25. 19:59

Ragyogó időben, nagy melegben játszottuk ma le első edzőmérkőzésünket a közeli osztrák Antau pályáján, az orosz bajnokság 12. helyezettje, a Rosztov ellen. Mindkét csapat nagy lendülettel kezdett, az oroszok már saját térfelünkön letámadták játékosainkat, nehezen tudtunk kibontakozni. A nagy iram a félidő közepére alábbhagyott, főleg a középpályások voltak munkában, a védelmeket nem dolgoztatták meg a két csapat támadói. A nagy kedvvel játszó Bagoly remek keresztlabdája után a fiatal Ianc adott forintos labdát Feczesinnek, ő azonban ajtó-ablak helyzetben hibázott. Az oroszok nem csináltak semmi extrát, de azt jól, a félidő végére a Radu-Bagoly belső védő párosnak már volt feladata. A krónikához tartozik, hogy a 28.percben Demjént csúnyán lekönyökölte az egyik orosz játékos, ő pedig ütéssel törleszett. A feleket edzőik azonnal lecserélték. A félidőben sort cserélt Selymes Tibor, Horváth, Sifter, és Cigan maradt az első negyvenöt perc csapatából. Sajnos a fiatalok csak örlődtek a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek között, s a rutintalanságnak meg is lett az ára, Lázár lemaradt emberéről, a Rosztov pedig kíméletlenül kihasználta a megingást. Csapkodó volt a játék, Ivancsics próbált fazont adni a játéknak, kevés sikerrel. A végén mégis egynlíthettünk volna, Ivancsics nagy helyzetben hibázott, s Cigan is ígéretes lehetőséget puskázott el. Ami biztos, hogy rengeteg munka és a fiatalok mellé meghatározó játékosok igazolása kell még ahhoz, hogy merészebb célokat tudjunk kitűzni magunk elé. A csapat a meccs után elutazott az egyhetes güssingi edzőtáborba, ahonnan csak a Kayserispor elleni meccsre térünk haza.

FC Sopron: Rabóczki - Ibric - Radu - Bagoly - Homei - Ianc - Sifter - Horváth - Demjén - Cigan - Feczesin. Cserék: Takács, Lázár, Birtalan, Csikós, Csontos, Ivancsics, Korudjiev, Legoza, Fleischhacker

64 hozzászólás Tovább
Jönnek a törökök 2006. Június 14. 09:31
A klub gőzerővel készül az UEFA Intertotó Kupa összecsapásaira, tegnap városunkban járt a Kayserispor ügyvezető igazgatója, aki részletesen tájékozódott az edzési és szállási lehetőségekről. Ahogy azt Suleyman Hurma Úr elmondta, a török csapat június 29-én érkezik városunkba és július 2-án utaznak haza. A delegáció várhatóan a szponzorokkal, a médiumok képviselőivel együtt 150 főt tesz ki, azonban a csapatot és a stábot leszámítva ők csak a meccs napján érkeznek Sopronba. Az Ausztriában élő törökök között egyébként már rendkívül nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt. A török klubvezető véleménye szerint  1000 -1500 Kayseri szurkoló érkezése várható Sopronba. Az információ birtokában felmerült, hogy a stadion Nyugati Tribünjét teljes egészében a vendég szurkolók rendelkezésére bocsátanák. Ezzel kapcsolatban döntés a klub részéről a napokban megszületik.
 
A mérkőzés megrendezését az illetékesek hatósági szempontból minden bizonnyal kiemelt kockázatúként fogják kezelni ezért a létesítményen belül rendőri biztosítás lesz. A helyárakról és a meccsel kapcsolatos további információkról szurkolóinkat hamarosan tájékoztatjuk." 
25 hozzászólás Tovább
A csapatkapitány marad 2006. Június 14. 07:43
Az elmúlt napokban a nyíregyházi labdarúgó klub weblapján olyan információ látott napvilágot ami joggal borzolta fel a kedélyeket. A spari.hu-n az olvasható, hogy csapatkapitányunk, Bagoly Gábor távozik Sopronból és aláírt az nb2-ben szereplő nyírségi alakulathoz.
Ezzel kapcsolatosan Gőbl Gábor klubigazgató nyilatkozott:
 
" Meglepődve olvastam ezeket a híreszteléseket és azt, hogy Nyíregyházán tényként kezelik csapatkapitányunk odaérkezését. Az FC Sopront azonban a Nyíregyháza részéről senki sem kereste meg a játékos átigazolása ügyében, így az klubunknál nem is lehet téma. Bizonyára a nyírségiek minden követ megmozgatnának azért, hogy Bagoly újra a szülővárosában játsszon, de az átigazolásról először velünk kellene megállapodniuk...
Azt sem gondolom, hogy az egész évben válogatott szinten és formában játszó kapitányunknak szakmailag vonzó lenne a másodosztályban történő szereplés. Véleményem szerint messze még az az idő amikor Gábornak a levezetésre kell gondolnia!"
16 hozzászólás Tovább
A tervezett felkészülési program 2006. Június 13. 10:53

Elkészült csapatunk nyári felkészülési programja, természetesen a program még változhat az Intertotó Kupa szereplésünktől függően. A felkészülés június 19-én kezdődik, majd egy hét következik a güssingi edzőtáborban. A tervezett mérkőzések: Június 25. - július 1. Güssing edzőtábor.

Június 25. FC Sopron - Rosztov, güssingi edzőtábor.

Július 1. 19.00 FC Sopron - Kayserispor, Intertotó Kupa 2. forduló, 1. mérkőzés,

Július 8. Kayseri - FC Sopron, Intertotó Kupa 2. mérkőzés,

Július 12. FC Otelul Galai (román I. osztály) - FC Sopron,

Július 15. Intertotó 3. forduló 1. mérkőzés vagy FC Sopron - Levszki Szófia edzőmérkőzés,

Július 19. Hartberg - FC Sopron,

Július 22. Intertotó Kupa 3. forduló 2.mérkőzés vagy edzőmérkőzés a Városi Stadionban,

Július 29. bajnoki rajt.

7 hozzászólás Tovább
Előkészítő korosztályok legígéretesebb játékosa: Szántó Tamás 2006. Június 12. 11:56

2005 decemberében a soproni utánpótlás korosztályos kiválasztott játékosoknak számos különdíjat is átadtak. Az egyik ilyen díj, a Németh Miklós Emlékdíj, amelyet az előkészítő korosztályok, U8-U11, legígéretesebb játékosa kapta: Szántó Tamás, az 1996-os korosztály csapatkapitánya.
Tomival készített riportunkat Utánpótlás Hírek oldalunkon olvashatjátok!

0 hozzászólás Tovább
10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38 [39] 40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53 
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. december 2., csütörtök
Melinda
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470